Ин Витро център Стефанов - тема 9

• 90 079
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте,момичета.
14 ден след трансфер прогестерон - 10 при референтни 12-380 не ви ли се струва безумно малко?
Някой от вас изследвал ли го е по това време?

# 556
Момичета,знаете ли дали доктор Стефанов работи с метода икси +имси и дали изобщо използва метода имси?

# 557
Момичета,знаете ли дали доктор Стефанов работи с метода икси +имси и дали изобщо използва метода имси?

Само ИКСИ

# 558

Само ИКСИ
        ние сме с тератозоспермия и ми е притеснено

# 559
Мъжа ми беше с астенозооспермия, дори по едно време беше астенозоотераспермия. Някви такива бяха имената. От 1ви опит успяхме. От 10 оплодени, 2 ми върнаха и нищо за замръзявяне. 1 се хвана и сега е на 7 месеца и малки Wink Успех ви желая.

# 560
  • Бургас
Нисък е прогестерона , какво пиеш/биеш/? То може да е нисък, защото нищо не се е хванало и чакаш цикъл, кръвен прави ли?

# 561
По 9 утрогестана,но според мен може би не го усвоявам. Наталия се очуди,че съм го изследвала и каза,че доктора не го искал и не бил важен. Според мен е много важен,но си е лично мое мнение.
Не чаках,ама вече чакам...

# 562
  • Бургас
Пиеш ли ги или вагинално?Ако е през устата е възможно да има проблем наистина и да не се усвояват, но ако е вагинално няма логика.

По принцип  прогестерона естественият скача 7 дни точно след овулация /пункция/, ако не се имплантира нищо в този момент и прозорец, то започва да пада и се чака цикъл, ако се имплантира започва да нараства още повече и така до 12-14г.с.....Та може просто твоят си прогестерон да е нисък и за това така, по принцип ако решиш да тестваш следващ път и да си правиш заключения дали имаш проблем с него, гледай да е точно 7 дни след ову/пункция , ако и тогава е нисък, значи има генерално порблем с него.

# 563
3х2 вагинално и 3х1 орално имах. На 14 ден ЧХГ 173 и прогестерон 10 ми се вижда безумие. Според мен си има проблем.
Следващия път ще се застраховам с едни инжекции и ще си реша проблема с него поне.

# 564
  • Димитровград
Ама чхг е супер, не бързай да отписваш всичко. Това че прогестерона е нисък ще се вдигне....защо не пита за дуфастон или за прогестеронови инжекции направо да започнеш да слагаш. Повтори ли чхг теста?

# 565
Ама чхг е супер, не бързай да отписваш всичко. Това че прогестерона е нисък ще се вдигне....защо не пита за дуфастон или за прогестеронови инжекции направо да започнеш да слагаш. Повтори ли чхг теста?

Свърши тя...на 16ти беше 133 и на 18ти- 48.
Именно заради ниски прогестерон според мен стана така. Това разбира се е лично мое мнение. Още на същия ден изразих притеснението си ,но както ви казах ми отвърнаха с “не му обръщай внимание”.
Дуфастона на моя глава го почнах на 16ти ден ама вече нямаше смисъл.

# 566
  • Димитровград
Другия път задължително трябва да го обсъдите с док този момент. Доста е натоварен и малко не му стига времето да обърне адекватното внимание на всяко едно момиче. И задължително си харесай наблюдаващ гинеколог, за да може след полужителен тест той да реагира навреме. Успех и смело напред другия опит ще е твой....поне сега си разбрала евентуален проблем и следващия път ще го предотвратиш. Прегръдки

# 567
Благодаря,сладка. Тази бременност ми е втора с този изход и нещо определено куца.
За сега имам час при друг доктор и ще реша дали да правя смяна или не.

# 568
Щом не го гледат, защо взимаме по 9 хапчета прогестерон на ден...?

# 569
Щом не го гледат, защо взимаме по 9 хапчета прогестерон на ден...?

Наталия ми каза,че не било практика да го пускат след трансфер. Направо ми вика защо го пускаш,кой ти каза...
Викам просто реших да го видя. Каза че ще говори с доктора,но той е казал че 9те хапчета са предостатъчни... гледам по другите клиники комбинират с дуфастон или нещо друго и сама реших на 16 ден,но беше късно вече. За него нямало смисъл.
Може би при някой мацки работи,но при мен очевидно не.

Общи условия

Активация на акаунт