Ин Витро център Стефанов - тема 9

• 90 020
  • 741
  •   1
Отговори
# 60
  • Ямбол
За инсеминацията се заплащат изследванията и лекарствата. Проследяването на фоликулите не се плаща, то е включено в цената. Ходи се след започнала стимулация на 4-5 ден и след това през ден. Ако мога с друго да помогна насреща съм.

Благодаря много... Аз съм без стимулация за сега и ме викат от 1 до 3 ден от следващия МЦ за проследяване.

# 61
Нищо ли не пиеш? Или най- вероятно като проследите фоликулите тогава ще ти каже за лекарствата. На мене ми беше изписал Клостилбегит от 2ден.

# 62
  • Ямбол
keks4e1234 нищичко не пия. Но друго ме притеснява. Ходих на цитонамазка при друг АГ и т.к. първия не ми хареса ... ходих на още едно място. Та и двете АГ ми казаха за някакво мааалко бяло течение и едната ми изписа лекарства за мен че и за ММ. А другата само вагинални таблетки... Нямам намерение да ги взимам дано не сгреша. Стефанов до сега не е споменал нищо за това, а и аз не мисля че е различно от друг път... 

# 63
  • Сливен
Габи,аз забременях на втория опит ин витро с раничка и леко течение,за раничката преди да започнем Стефанов ме прати на колпоскопия и цитонамазка при Бузалов.Не съм пила нищо за течението,а след като родих то изчезна.След празниците ще ходя на цитонамазка и преглед,но в Сливен.

# 64
  • Ямбол
Oesi  и аз ходох в Сливен на цитонамазка и в Ямбол на частно все. Значи правилно съм решила да не пия нищо, без знанието на доктора.

# 65
Добър ден! Останаха ми 2 блистера профертил със срок до 08.2018г.  Съхранявани са в хладилник. Ако са нужни на някой или познавате такъв пишете- ПОДАРЯВАТ СЕ! Ние като пациенти на д-р Стефанов знаем за огромното натоварване на семейния бюджет и ще сме много доволни ако помогнем! Желая успех на всички, не губете надежда, весели празници!

# 66
  • Сливен
Габи,Бузалов е  от Ст.Загора

# 67
  • Сливен
Честито и от мен.Много здраве и щастие ни желая.

# 68
Честито щастие! От тук нататък само хубави емоции:)))

# 69
Gygiito, честита ви радост! Да е много здрав силен и горд мъж!  bouquet

# 70
Gygiito честита радост и от мен. Да ви е жив и здрав малкия юнак.
Весело посрещане на новата година на всички, нека бъде изпълнена с много прекрасни моменти и сбъднати мечти Heart.
P.s: Всеки път аха да пиша и малкия се буди и забравям.

# 71
Здравейте, мили дами. Отдавна ви чета, но чак сега се осмелявам да ви пиша. Пациентка съм на д-р Стефанов и Януари започвам стимулация по дълъг протокол. Бихте ли ми казали как протича,колко време и горе долу лекарствата колко ще ни излязат,защото се самофинансираме. Благодаря ви и весели празници.

# 72
Здравей sv_dineva. Аз също бях по дълаг протокол започнохме на 29.08, а пункцията ми беше на 22.09. Не забравяй че за всеки нещата са индивидуални. Относно цени не мого да ти кажа, тъй като сме по фонда. Успех и стискам палци за положителни резултати.

# 73
Здравейте, мили дами. Отдавна ви чета, но чак сега се осмелявам да ви пиша. Пациентка съм на д-р Стефанов и Януари започвам стимулация по дълъг протокол. Бихте ли ми казали как протича,колко време и горе долу лекарствата колко ще ни излязат,защото се самофинансираме. Благодаря ви и весели празници.

Здравей и добре дошла.
Стимулацията протича ,като всеки ден ще си биеш инжекции в корема. Първо по 1 на ден,после стават 3. Първата ми инжекция беше 29.10,пункцията на 23.11.
Като сума на нас ни излезна около 7000лв. ,но при всеки е различно,понеже не се знае как ще реагират яйчниците. Моите реагираха бавно и стимулацията се удължи.
Успех:)

# 74
Благодаря много за бързите отговори, а може ли да ми кажите на какви инжекции бяхте. За сега знам само декапептил 0,1 и я намерих много трудно. На рецептата ми пише 2 опаковки, а във форума чета,че се поставя почти до края на стимулацията.?

Общи условия

Активация на акаунт