Ин Витро център Стефанов - тема 9

• 90 042
  • 741
  •   2
Отговори
# 630
Момичета, чака ли се много при д-р Стефанов? В смисъл спазват ли се запазените часове или има закъснения през деня?

Има доста закъснения, часовете не се спазват. Всъщност трябва да се заредиш с доста търпение Simple Smile

# 631
Часът ми е за 9 сутринта. И се чудех в такъв случай мога ли да поема един ангажимент следобеда или по-добре да не рискувам.
Чакала съм по клиники в София и съм имала случай при час за 16 да мина на преглед в полунощ. Но не знам при д-р Стефанов чак от такъв порядък ли са закъсненията.

# 632
Часът ми е за 9 сутринта. И се чудех в такъв случай мога ли да поема един ангажимент следобеда или по-добре да не рискувам.
Чакала съм по клиники в София и съм имала случай при час за 16 да мина на преглед в полунощ. Но не знам при д-р Стефанов чак от такъв порядък ли са закъсненията.

Щом е за 9 часа, надали ще стоиш цял ден в клиниката. Принципно като е първия час, съм чакала максимум половин, един час.

# 633
Благодаря, regodi! Наистина има логика.

# 634
  • Сливен
ако си първи час няма да чакаш много Simple Smile
а относно болката след пункция поносима
моята ЦС беше без упойка едно време Wink
не забравяй че трансфера е без упойка на пълен мехур
във всяка една стъпка от ин витрото има болка но е поносима
желая ти успех Simple Smile

# 635
Мен след пункция преди години не ме е боляло. Но все пак при пункцията бях под упойка.  След цветна снимка повече ме е боляло. Трансферът не е особено приятен, но дори и да има болка, тя съвсем поносима. По-неприятното е, че трябва да е на пълен мехур, и ако се наложи да чакаш много време, трябва да се стискаш.

# 636
Здравейте момичета, и втория ми опит завърши вчера с неуспех, чхг на 14 ден 0.1. От 3 хубави ембриона не се е захванал дори един. При първия опит от 2 ембриона, единия се захвана, но не се разви. Та въпроса ми е колко време след отрицателния резултат се ходи на преглед и след вече два неуспешни опита правят ли се някакви по-обстойни изследвания, понеже от стандартните които се правят на всички няма нещо притеснително

# 637
Съжалявам за неуспеха,IvonSl. Предполагам сте правили тромбофилия и имунологични?

# 638
  • Сливен
Много съжалявам ,мила.Вит.Д изследвали,ТСХ трябва да е под 2(това е за щитовидната),надраскване на лигавицата прави ли,вливки?

# 639
Много съжалявам ,мила.Вит.Д изследвали,ТСХ трябва да е под 2(това е за щитовидната),надраскване на лигавицата прави ли,вливки?
Витамин Д беше под нормите, но ми изписаха капки и месец и половина ги пих, и вливка имах на интралипид, за надраскване не сме говорили може би защото имаше имплантация първия път

# 640
  • Димитровград
Провери си прогестерона, защото повечето неуспех се дължи на него(след трансфер). Някои момичета не усвояват утрогестана или дуфастона или кринон гела и се налага прогестерон на инжекции. Успех следващия път и вярвай че ще стане и ще видиш че ще стане.

# 641
Провери си прогестерона, защото повечето неуспех се дължи на него(след трансфер). Някои момичета не усвояват утрогестана или дуфастона или кринон гела и се налага прогестерон на инжекции. Успех следващия път и вярвай че ще стане и ще видиш че ще стане.
Благодаря !!! Вяра не губя, знам си, че при мен всичко с клизма се получва. А какви трябва да са стойностите и на кой ден след трансфера се изследва? А и лежите ли първите 7 дни след трансфер или не промемяте начина си на живот.

# 642
Аз очевидно съм от тези с неусвояването. След два неуспеха (биохимични бременности) в клиниката реших да я сменя. Доктора не обърна внимание на това,че съм с нисък прогестерон.
Направи тромбофилия. Доктор Стефанов искаше след положителен тест да ги пусна,но аз исках след първия неуспех.
Сега в новата клиника правих 2 биопсии. За имплантационен прозорец и имунологична. Преди биопсията ми изписаха утрогестан по 6 на ден да видим дали наистина не го усвоявам. Седем дни след овулация (предизвикана с хориомон) и 6 утрогестана на ден - прогестерона ми беше 9,87...
Следващият опит мисля да съм с инжекции прогестерон.

# 643
  • Бургас
Аз с нисък прогестерон и много трудно го набавям с добавки. Проблемът не е обаче с добавките, а в естрогена, висок е , от там пролактина и от там се понижава прегестерона и каквото и да пия, трудно достигам прилични нива, но пък по време на бременността всичко си беше ок, не знам как точно и защо.

# 644
  • Ямбол
Здравейте момичета, спешно ми трябва добър хематолог. Хемоглобина ми е нисък. В рамките на 2-3 дни трябва да съм отишла на преглед.

Общи условия

Активация на акаунт