Ин Витро център Стефанов - тема 9

• 90 049
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
  • Стара Загора
Надраскването също е на пълен мехур, на мен го направиха в стаята , където взимат кръв. Боли , но се търпи.

# 616
  • Сливен
Мехура да е пълен,но като за трансфер,на мен ми го правиха в стаята за ин витро,после си тръгнах веднага.Болеше ме като при цикъл и леко ми прецапа.

# 617
  • Ямбол
Ей, здравейте! Аз напредвам с големи крачки. Не пиша често да не досаждам. Но се вижда края на единия етап и чувствам някакво облекчение като споделям с вас. Та в петък съм на пункция. Към края на стимулацията съм ... ден 9. Много игли и инжекции. Не знам при всички ли е така, но аз се бода сутрин и вечер по два пъти... Това ми е най-трудното. И вливката мина. Само не знам защо яйчниците ми са като от олово. И ме наболява корема при по-резки движения и по-дълги пътувания.  Ще си изтрая болежките от балончетата до петък после ще си чакам ембриончетата. Стискам много палци на всички и много ++++++ резултати!💐💐💐💗🤰

# 618
Успех,Габи. Скоро да се похвалиш и с положителен резултат:)

# 619
  • Сливен
Успех,мила.Стискам палци за хубави ембриончета.

# 620
Успех и от мен, вижда му се края, пък и да е + ще е  the best!!! Hug

# 621
  • Ямбол
Само да попитам боляло ли ви е гърлото след вливане на интралипид. 6 часа след вливката нещо ми дразни на гърлото и ме притеснява. 🤔

# 622
Не,гледай да не се разболееш сега. Взимай бързо мерки. Peace

# 623
  • Ямбол
Изсмуках два ангинхила и нищо ми няма днес. Дано да е това само.

Последна редакция: ср, 04 юли 2018, 10:51 от ggaabbi

# 624
Успех и от мен, Габи! Нормално е да имаш тежест, пази се от резки движения, тежко и болести! Стискам палци и пиши, без да се притесняваш, с нетърпение чакаме добри новини от теб!

# 625
  • Ямбол
Кога изпитвахте повече болка. След цветна снимка или след пункция?

# 626
Категорично след пункция, но не при всички е така.

# 627
Нормално е да е след пункция,все пак се дупчат яйчниците. Отпусни се и не мисли за болката след това,а за крайният резултат.

# 628
  • Ямбол
А питам само. Защото последния път толкова много ме боля след ЦС че повърнах. И анестезиолога си помисли че е заради упойката, а аз проблем с нея нямам. От болката и спазмите беше всичко. Не слагат ли обезболяващо след това. Не ми се повръща пак.... Надявам се по-малко да ме боли.

# 629
Момичета, чака ли се много при д-р Стефанов? В смисъл спазват ли се запазените часове или има закъснения през деня?

Общи условия

Активация на акаунт