Ин Витро център Стефанов - тема 9

• 90 073
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
Вярно, че никъде не е практика, но пък хубаво, че си видяла, че има проблем там. Има инжекции с прогестерон, говори с доктора за това. Вливки прави ли?

# 571
Вярно, че никъде не е практика, но пък хубаво, че си видяла, че има проблем там. Има инжекции с прогестерон, говори с доктора за това. Вливки прави ли?

И аз точно за тях си мисля. Не съм говорила. Чакам цикъл тези дни и ми казаха след месец да си запазя час.
Правих на интралипид.

# 572
Мадлен отиди при доцент Русев имунолог София.На мен той ми каза,че многото прогестерон който приемам води до неинплантиране на ембриона аз също имам 3 неуспешни опита.Нека тои да ти направи изследвания и да ти назначи терапия за след трансфер.

# 573
Мадлен отиди при доцент Русев имунолог София.На мен той ми каза,че многото прогестерон който приемам води до неинплантиране на ембриона аз също имам 3 неуспешни опита.Нека тои да ти направи изследвания и да ти назначи терапия за след трансфер.

Моят прогестерон на хартия е много нисък,не висок.

# 574
  • Бургас
Ако тти е висок прогесторона при стартирането на процедурата, то скапва яйцеклетките, пуснахте ли го като стартирахте или е ЗЕТ  този опит? По принцип и за ЗЕТ важи, стартираш ли с висок прогестерон, скапва се лигавицата

# 575
ЗЕТ бяха и двата. Винаги пускаме на 10 ден и е под 1,след това започвах с утрогестана.

# 576
  • Бургас
Не е лошо да го провериш и на 3ти ден.....ако е висок си имай едно на ум, те може и да са ти го пуснали или са го изпуснали..... Висок прогестерон в първата фаза на цикъла може да е проблем и за имплантацията и за яйцеклетките.

# 577
Знаете ли дали в клиниката правят ПИД на ембриони и каква е цената?

# 578
Знаете ли дали в клиниката правят ПИД на ембриони и каква е цената?

Не,не правят.

# 579
Момичета ще правя Зет а ми е висок пролактина проблем ли е за имплантация.Знам че е проблем за овулацията.

# 580
Момичета ще правя Зет а ми е висок пролактина проблем ли е за имплантация.Знам че е проблем за овулацията.

И за задържането и износването е проблем. Кажи го на доктора и вземете мерки.
Може би ще ти изпише достинекс.

# 581
  • Бургас
Изследването направено ли е както трябва- гладно , жадно, без да си извършвала много дейности сутринта и без алкохол и секс предишната вечер?

На мен ми свалиха пролактина за 2 дни, преди процедурата с 1/4 достинекс......та по-добре да се свали.

# 582
Да направено е както трябва свързах се с Натали изпратих им го те ще преценят.Започнах да пия бромокриптин вече.Благодаря момичета.

# 583
Днес ходихме до клиниката, от миналата година не се бяхме обаждали и много ми се искаше заведем малчо. Толкова мило ми стана, как му се радваха, Наталия, доктора, целия персонал! Да са живи и здрави и да даряват радост, като нашата на всички!

# 584
Днес ходихме до клиниката, от миналата година не се бяхме обаждали и много ми се искаше заведем малчо. Толкова мило ми стана, как му се радваха, Наталия, доктора, целия персонал! Да са живи и здрави и да даряват радост, като нашата на всички!
Сали, много яко, нали Hug Как да не се отбие човек при тях.  Хем те се зареждат положително, че правят щастливи и горди родители от една двойка (или само мама), хем и ние си припомняме, какво е било преди малкото човече.
Всеки разказ от служителите, усмивка, разговор, всичко помня. Мен ми беше супер гот на пункциията и трансфера, с момичетата. Най-забавно беше на пункия. Имаше 1 бременна мама, аз я кръстих "положително заразна", и тя взе че ни зарази, поне 2 от 4 (с другите 2 момичета нямам контакт и незнам как се развиха нещата при тях).
Много дълго стана.. Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт