Ин Витро център Стефанов - тема 9

• 90 031
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
  • Ямбол
Ggaabbi при който и хематолог да отидеш ще ти назначи адекватно лечение. Отивай при някой да те види после винаги можеш да го смениш. Ниския хемоглобин не е шега работа. Червеното цвекло много помага, но внимавай с него защото сваля кръвното и яж черен дроб. Отивай по-скоро, тъй като наваксването става бавно дори и с лекарства.
От малък град съм и тук няма такъв лекар. Най-близките ми областни градове са Бургас и Стара Загора. На лекарите в Ямбол вяра нямам и за това търся мненое. Не познавам такъв лекар и не оскам да се навра в задните си части. В Бургас един лекар е прецакал двама човека заради предозиране с жрлязо далака им се е разградил. Страх ме е малко за това искам да отида при проверен лекар. Confused Confounded

# 661
Ggaabbi при който и хематолог да отидеш ще ти назначи адекватно лечение. Отивай при някой да те види после винаги можеш да го смениш. Ниския хемоглобин не е шега работа. Червеното цвекло много помага, но внимавай с него защото сваля кръвното и яж черен дроб. Отивай по-скоро, тъй като наваксването става бавно дори и с лекарства.
От малък град съм и тук няма такъв лекар. Най-близките ми областни градове са Бургас и Стара Загора. На лекарите в Ямбол вяра нямам и за това търся мненое. Не познавам такъв лекар и не оскам да се навра в задните си части. В Бургас един лекар е прецакал двама човека заради предозиране с жрлязо далака им се е разградил. Страх ме е малко за това искам да отида при проверен лекар. Confused Confounded
Цитат на: ggaabbi link=topic=1007998.msg37008318#msg37008318
date=1530978106

Писала съм ти на лични съобщение, да не пълня излишно темата. Ако имаш питания пиши ми там. ☺

# 662
  • Сливен
Габи аз ходих в николай чудотворец към окръжна болница в Бургас при д-р Станислава Панайотова
мисля че е всеки ден до обяд но звънни да питаш
Моя съвет е да пуснеш Б12 както бях писала мн рядко докторите го назначават като изследване пускат повече желязо и тем подобните

# 663
  • Сливен
Малчо вчера стана на 1 година.Черпя ви виртуално.Желая повече бебета в нашата тема и положителни емоции.
https://1.bp.blogspot.com/-41gOn3MpKbA/VZUGJesS-EI/AAAAAAAAMNc/a … Q5DQ/s640/t6f.JPG

# 664
Да ви е жив и здрав и голям да порасте! И да има късмет във всичко Simple Smile
Пожелавам на всяка от нас скоро да се похвали със същото!

# 665
Жив и здрав да ви е Оеси, безгрижно детство с много игри му пожелавам Hug

# 666
Да ви е много здрав и палав,Оеси:)

# 667
  • Димитровград
Честит ти рожденник Оеси. Да ти е жив и здрав и живот изпълнен с безгрижно детство и щастливи мигове.

# 668
  • Сливен
Благодаря много за пожеланията. Hug

# 669
  • Ямбол
Oesi Честит рожденник. Да ви е жив и здрав и много да ви радва.🎁🎁🎈🎁

# 670
Малчо вчера стана на 1 година.Черпя ви виртуално.Желая повече бебета в нашата тема и положителни емоции.
https://1.bp.blogspot.com/-41gOn3MpKbA/VZUGJesS-EI/AAAAAAAAMNc/a … Q5DQ/s640/t6f.JPG
Да вие жив и здрав!Много радост да ви носи.

# 671
Момичета, за документите за ЦАР ми трябва изследване на Антимюлеров хормон ( така ми каза момичето в клинката, което отговаря за кандидатстването). Има ли значение в кой ден от месеца ще си направя изследването и знаете ли какво е работното време на лабораторията?

# 672
От втория до петия ден на месечния цикъл, трябва да е сутрин на гладно и без прием на кафе. Явно е ново изискване от фонда и на мен ми го искаха този път

# 673
  • Ямбол
От 24 часа в коремчето си имам две точици на вече 6 дни 😊. Чувствам се странно. Вие колко дена лежахте и ходихте само до баня и тоалетна?

Последна редакция: чт, 12 юли 2018, 10:38 от ggaabbi

# 674
  • Сливен
Успех Габи.Мина ли през хематолог

Общи условия

Активация на акаунт