Ин Витро център Стефанов - тема 9

• 90 026
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
Ивон, благодаря Simple Smile

Ggaabbi, стискам палци точиците да се превърнат в две красиви бебета  Simple Smile Защо трябва да лежиш?
Мисля, че освен ако няма някакви притеснения, свързани с контракции и прокървяване, не се налага да се лежи. Или поне мен преди години не ме бяха инструктирали така. Само че аз пък имах страхотни болки първите 20 дни.

# 676
  • Ямбол
Успех Габи.Мина ли през хематолог
Минах, каза че не е чак толкова нисък 105 но при евентуална бременност ще падне. Нямам желязодефицит. Пунсах още излседвания днес ММ ще ги знесе да ги види и да каже последно какво да пия и след това да се конаултирам със Стефанов.

# 677
  • Сливен
аз след трансфера останах в стз на хотел а таксито което хванах от клиниката до хотела мина през всички дупки.
После седнах да хапна и едно куче ме стрстна доста Simple Smile На следващия ден пътувах с автобус който два пъти наби яко спирачки Simple Smile Прибрах се вкъщи сложих утрогестана и сшед 10 мин баща ми звънни че трябва да го посрещна и станах  съответно утрогестана си изтече Simple Smile И така после си полежах но не много но аз имах доста болки заради сраствания и като цяло цяла бременост бях с болки Simple Smile Успех и късмет .Дали ще лежиш или не няма точна рецепта

# 678
Аз лежах около 10на дни, предимно защото от трансфера нататък ми започнаха болките (може би имах и лека хиперстимулация). От залежаването после ми беше трудно да ходя. Отидох до близкия магазин, купих си 5 неща на кръст (лекички), ей все едно тухли носех, едно задъхване беше през целия път, чудо, само се молех да се прибера и да си легна хах. Ама резултата сега не се спира и не яде попари, каши, пюрета, мюрета, ... само цица иска, а е на почти 9 месеца калпазан.

# 679
  • Сливен
Аз си лежах 1 седмица,2 малко излизах.Забравила съм дали имах болки,просто спазвах инструкциите.
Успех ,Габи!Останаха ли за замразяване?

# 680
  • Ямбол
Oesi надявах се много да останат но няма. След пункцията имах 7 ембриончета и само 2 оцеляха до 5-ти ден и ми ги сложиха и двете. А и се надявам да нямам нужда от ЗЕТ.

# 681
  • Сливен
И аз имах 8 оплодени и се надявах да останат за замразяване,но не останаха.Наталия хареса 2 и на 5-ти ден ми ги върнаха и резултата спи в другата стая.Искрено ти желая да не се стига до следващ опит.

# 682
И при мен от 14 оплодени ми върнаха 2 и нищо за замръзяване.

# 683
Оеси, честит рожденник, на много патерици, но днес намерих време да ви нагледам. На всички новодошли момичета желая успех и то бърз, на трансферираните стискам много палци.  Аз глася кръщене на бандитите. На 8.08 правим годинка, а на 11.08 ще е кръщенето. Вярвайте на доктор Стефанов, той е магьосник.

# 684
Здравейте, момичета Simple Smile Тепърва искам да посетя д-р Стефанов. 11 месеца праним опити за бебче, но за съжаление неусхешнш. Може ли някой да ми разясни как става записването, предварително ли да си пусна изследвания или там ще ми ги направят... и като цяло всичко, което ще ми е от полза

# 685
Първо здравей Simple Smile
Записването на час става за след минимум 3 месеца, така че записвай от сега, пък умувай до тогава.
Аз направих така - записахме час с ММ и изчакахме доктора да каже кои изследвания да си пуснем. Когато отида другия път, пак така ще си направя. Не съм почитателка на своя глава да си пускам неща (рядкп го правя). Но пък, ако имаш готови направени изследвания, ще стане ясно дали има проблем при теб. За твоя мъж ще държи в клиниката да пуснете спермограма - от 3 до 5 дни полово въздържание, по възможност и без алкохол да е пил. Резултата излиза на деня. Ако сутринта ви е часа, заобед става спермограмата и ще ви приеме на бързо отново да се уговорите. Демек сутринта преглед/разговор, заобед/следобед отново среща вече с план на действие - дали да пиете хапчета и продължите с опитите или за инсеминация или инвитро.
Аз не мога да кажа какви изследвания да си пуснеш ти, убийте ме ама не си помня какво съм пускала, освен ФСХ (+ това съм в чужбина, а всичките ми документи са в БГ). Всякакви документи по правени процедури може да занесеш, визирам Цветна снимка, ако имаш операции нещо.. такива неща.
Успех

# 686
Първо здравей Simple Smile
Записването на час става за след минимум 3 месеца, така че записвай от сега, пък умувай до тогава.
Аз направих така - записахме час с ММ и изчакахме доктора да каже кои изследвания да си пуснем. Когато отида другия път, пак така ще си направя. Не съм почитателка на своя глава да си пускам неща (рядкп го правя). Но пък, ако имаш готови направени изследвания, ще стане ясно дали има проблем при теб. За твоя мъж ще държи в клиниката да пуснете спермограма - от 3 до 5 дни полово въздържание, по възможност и без алкохол да е пил. Резултата излиза на деня. Ако сутринта ви е часа, заобед става спермограмата и ще ви приеме на бързо отново да се уговорите. Демек сутринта преглед/разговор, заобед/следобед отново среща вече с план на действие - дали да пиете хапчета и продължите с опитите или за инсеминация или инвитро.
Аз не мога да кажа какви изследвания да си пуснеш ти, убийте ме ама не си помня какво съм пускала, освен ФСХ (+ това съм в чужбина, а всичките ми документи са в БГ). Всякакви документи по правени процедури може да занесеш, визирам Цветна снимка, ако имаш операции нещо.. такива неща.
Успех
Благодаря много, днес звъня да записвам. Имам проблем с хормоните, уж за сега това е проблема.

# 687
  • Стара Загора
Здравейте, миналата седмица се роди моята дъщеря Божана ! Доктора  наистина е магьосник , благодаря на него и екипа му за всичко . Изобщо не вярвах в този опит , не се и пазих много , но чудото  се случи. Ако мога да дам нещо като съвет е -водете здравословен начин на живот , откажете всичко вредно , яжте и пийте  само полезни неща -вие и мъжете ви. Така много помагате на доктора.Blush

# 688
Честита дъщеричка,Миронче. Да расте здрава,щастлива и много обичана:)))

# 689
Честита рожба, mironche! Да ви е много здрава, весела, безгрижна и заобиколена с много любов!

Общи условия

Активация на акаунт