По пътя на мечтите - обща дискусионна тема 17

• 79 832
  • 744
  •   1
Отговори
# 285
Верен ли е слухът, че в Токуда ще има нов инвитро център?

# 286
Верен ли е слухът, че в Токуда ще има нов инвитро център?

Да.

http://www.vienna-ivf.com/in-vitro/novini/promiana-lokacia-vienna-in-vitro/

# 287
Аз даже дочух от някъде, че Аджибадем плануват да откриват Токуда и в Пловдив. Но кога, къде и как, не знам. Може и да е само слух.

П.с. Аха, значи пак е за София.

# 288
  • София
На мястото на Виена Инвитро център (9 етаж) в момента е разширено АГ отделението, доколкото днес четох.

Мистик, аз февруари имах ЗФ 4см, пих оргаметрил към края на цикъла и той се спука.

# 289
  • Пловдив

Мистик, аз февруари имах ЗФ 4см, пих оргаметрил към края на цикъла и той се спука.
Peace дано и при мен тоя път се спука...

# 290
Здравейте, прекрани  Hug

И аз се присъединявам към вас, с едно детенце сме на 6.6г и неуспешни опити за второ  Cry

Накратно при мен уж всичко изглежда нормално, колко е нормално е друг въпрос. Пускани са ми хормони - уж в норма, тест за ИР - няма проблем, ЩЗ - ок и там. С много неродвен цикъл съм, съответно нямам идея кога точно настъпва О и дали изобщо настъпва. Караме я по схема през ден и все се надяваме че ще улучим момента.

На ММ втората СГ беше значително по-зле от предната и ни предложиха документи за фонда, които отказахме. Миналата година доста ми се събра в личен план (загубих брат ми) и за себе си знам че не мога да понеса да мина и по тоя път. Лабилна съм и няма да мога да понеса целия тоя кошмар покрай всички процедури.

Трети месец тъпча мъжа ми с някви добавки, но дали и колко ще помогнат е друг въпрос.

Искам да попитам момичетата от Пловдив към кой репродуктивен специалист се насочиха, повечето ми изглеждат адски безхаберни някак. Назначават един куп изследвания, правиш ги и като излязат почва едно вдигане на ръце и вдъхване на кураж че все някога ще стане, ама някак по-задълбочено да се търси причина - не.

Първата ни СГ е пусната в КИРМ, втората в Ню Лайф. Тук е важно да подчертая че след първата намериха диабет тип 2 на мъжа ми и започна тотално смяна в режима на хранене и живот като цяло. Втората е пусната 6 мес и малко след първата и излезе още по-зле от първата което тотално ме озадачи защото нали уж нещата се промениха към по-добро, та не знам кво да си мисля. Скоро трябва да пуснем нова и не знам къде. Моля ви за съвет.

# 291
  • Пловдив
Джей...мнооого трудна работа с добри спец. в Пловдив...то ако ти назначават изследвания пак е добре.Някои и това не правят...
Вариантите са два - др.Петрова в Ню Лайф и така познатата Селена.С оня Даскалов не знам кво се случва.

# 292
Джей,Д-р Ставрев във Селената ти препоръчвам аз.

# 293
Джей,Д-р Ставрев във Селената ти препоръчвам аз.
+1, също Минев и Матев.
И тримата са много добри и който и да избереш, няма да сгрешиш.

# 294
  • София
Цветна снимка имаш ли? Все пак си забременяла преди 7 години, доста неща могат да се променят, особено ако си раждала със секцио и има сраствания. Сиурно ли е , че имаш О, проследена ли е  на УЗИ?
Инвитро процедурите според мен доста се преекспонират като тежест на манипулацията. Да, естествено че и аз бих искала да стане нормално, но в крайна сметка не е толкова страшно, на хората им правят животозастршаващи операции, а тук става дума за няколко инжекции и много лека панипу;лация (пукция) по упойка, след която си тръгваш веднага. Най-неприятната част от всичко е страхът и притеснението дали ще се получи, но в крайна сметка, това го изпитваш всеки месец, като се надяваш да е станало нормално.

# 295
Аз, на база моя скромен опит, за инвитро в Пловдив мога да препоръчам на Джей единствено д-р Ставрев.

# 296
Герда, аз също на база моя опит препоръчвам д-р Минев, а не ей така, за да напиша нещо.

# 297
  • Пловдив
Добре де...можеш ли ей така просто да отидеш в клиниката и да заявиш,че искаш ин витро процедура?

# 298
Нямам цветна снимка, не ми е правена фоликуметрия. Аз дори не знам на кой ден настъпва О.
Най-изнервящото е че като видят че има проблем при мъжа (в случая лоша СГ) и сякаш по правило жената остава на зададен план, едва ли не считат че тя проблем няма.

На мъжа ми пуснаха хламидии, трихомони, уреаплазми, микоплазми - в геника са правени всичко излезе отрицателно, вкл и посявка.

Питах трябва ли да пускам и аз - не. След като няма смяна на партньори нямало смисъл. Пуснах си само цито и секрет - излязоха гъби. Че аз тия гъби ги влача 15 години и отърване няма. Питах могат ли те да бъдат пречка казаха ми категорично не.

Общо взето ни казаха да караме по схемата през ден (да не е всеки ден) и все щяло да се уцели О. Да, ама дали реално настъпва тази О?

Доста време пих и дуфастон от 14 до 20 и някой си ден 2 пъти на ден, но в даден момент реших просто да го спра. Това след няколко месеца говорим.

И сега въм в чуденка къде да пуснем нова СГ?

Абе това е някакъв порочен кръг и няма излизане.

# 299
Джей, а вие в коя клиника и при кой лекар ходихте досега ? Много несериозно отношение...

Общи условия

Активация на акаунт