По пътя на мечтите - обща дискусионна тема 17

• 79 843
  • 744
  •   1
Отговори
# 270
  • Пловдив
Момичета,някой пил Фемодин?Изписаха ми го заради нов задържан ф.

# 271
  • София
ФемодЕн, ако имаш предвид, аз съм го пила един месец - като подготовка за процедура в следващ месец. На мен си ми действа като всички останали противозачатъчни - безсъние, депресия, свръх изнервеност. Но на повечето хора не им действат грам по този начин. Та най-вероятно няма какво да те притеснява.

# 272
  • Пловдив
Ами...щото предния мес. пих Дуфастон и не подейства,сега док реши да пия това...дано ги нямам тия стр.ефекти.

# 273
  • София
Здравейте момичета! Моля ви за мнение! При преглед на 12 ден на УЗ се видя един спукан фоликул, който обаче АГ каза, че бил малък и едва ли е носил качествена яйцеклетка. На мен ми е интересно пукат ли се фоликули, които са по-малки? И наистина ли не са носители на качествен и яйцеклетки?Отделно имаше и един по-голям, според АГ трябвало да се спука същия ден, даже ми показа нещо беличко върху него, което означавало мястото от което ще излезе яйцеклетката. Flushed Проблемът е, че не проследихме дали се е спукал все пак след това.

# 274
Момичета, случайно от Естрофем да сте получавали главоболие?
От няколко дни усещам мигреноподобни болки, но едва снощи си дадох сметка, че може да е от естрофема. В петък съм на преглед и ще кажа на док, но дали има нужда по-рано да се свържа с него или да си изчакам прегледа, да си го пия и да изтърпя мигрената?  newsm78

# 275
При мен приема на естрофем винаги е вървял с главоболие.После отминава.

# 276
Включвам се на отчет. Мина пункцията днес - от 6 фукита, 7 яйцеклетки успяха да вземат. Не знам много ли е, малко ли е, пък и няма значение,  защото вече е факт. Сега са ми стиснати всички пръсти утре да ми звъннат с добри новини. Blush

# 277
Как от 6 фоликула 7 Я ? Разменила си цифрите май Simple Smile
Екстра е бройката, дано всичките се развият в хубави ембриончета.

# 278
Малко странно 6Ф  7Я но както и да е.Стискаме палци утре да се похвалиш че всичко се е оплодило

# 279
Ами на последния скан ми казаха, че 6 са годни за пункция. Дори си ги видях и броих сама, а днес три сестри ми потвърдиха, че 7 са взети.  Не знам...  За първи път ми е и малко съм неориентирана. Благодаря Simple Smile

# 280
Да, може от 6 фоликула да извадят 7 яйцеклетки.
Ригина, и аз имам главоболие от естрофема и сърцебиене.

# 281
  • Пловдив
Момичета,нека ако има някой дето е борил задържани фоликули да ми пише...че то така могат да си стоят и да нямам О.Явно тялото отказва да работи в тая насока  Confused

# 282
  • София
От един Ф може да има повече от една Я, освен това може  и някой скрит Ф да е имало или от някой по налък, от койъо не са се надявали, да е излязо нещо.

# 283
  • София
1 фоликул - 1 яйцеклетка.
Просто има фоликули, които са се били “скрили”
При мен се виждаха 6 фоликула, извадиха 9 яйцеклетки, на това не означава, че в 3 от тях е имало по 2

# 284
Аз знам, че в течността от един фоликул може да има и две яйцеклекти.

Общи условия

Активация на акаунт