По пътя на мечтите - обща дискусионна тема 17

• 79 806
  • 744
  •   1
Отговори
# 390
Буена престои ви изпитание, но вярвам че всичко ще е наред.Аз също мисля и вярвам че съдбата винаги има пръст.Незнам иначе как щеше да вземеш сама това решение.
Ще мине вторник, ще минат и двете рискови седмици, ще се успокоиш и ще започнеш да се радваш на бременността си и на здравото бебче което расте в теб.Прегръдки и положителни мисли имаш от всички.

# 391
  • София
Буена, всичко ще бъде наред! Имаш толкова много позитивни мисли с теб, че няма как да бъде иначе. Гушкам те!

# 392
  • София
Здравейте, момичета
Имам следния казус, тъй като правим опити за бебе след операция от варикоцеле и си пия от година и повече фолиева киселина. Та сега искам да си изследвам вит Б12, обаче изрично пише, че трябва да са минали 10 дни минимум без прием на каквито и да са добавки. В Цибалаб ми казаха и че не трябва да се пие и фолиева киселина през тези 10 дни. Но ще звънна след 15 ч защото тогава ще има лекар. Някой може ли да коментира?

# 393
Ако не си бременна спри и фолиевата.

# 394
  • София
Говорих с една лекарка от Цибалаб и жената ми обясни, че щом ще се изследва само Б12 ,да не спирам фолиевата. Не знам какво да правя.

# 395
Каквото ти е казала лекарката.

# 396
  • Пловдив
Момичета,вярно ли е спрян Клостилбегит-а?

# 397
Да. Ето и информация от сайта на Изпълнителна Агенция по лекарствата.

# 398
  • Пловдив
ясно...май имам у нас няколко хапчета,ама ако не трябва да звъня да видя кво да пия...

# 399
  • София
чудесно че съвсем са го спрели.
като бонбони ги предписват тия хапчета  ooooh!

# 400
Отвратително лекарство.

# 401
  • Пловдив
Уф...то ясно,че хубаво лекарство няма...дали въобще да пия нещо и квото стане Thinking Несериозно е,да ама ако навредя повече...трябва да пия 5 дни.

# 402
  • София
инвитро, инсеминация или секс в къщи после?

# 403
  • Пловдив
инвитро, инсеминация или секс в къщи после?

не разбрах въпроса...?

# 404
  • София
Каква процедура ще правите?

Общи условия

Активация на акаунт