По пътя на мечтите - обща дискусионна тема 17

• 79 812
  • 744
  •   1
Отговори
# 375
Буена, всичко ще е наред - вярвам го. Радвам се, че не ти се налага да взимаш трудно решение.

# 376
Вuena, миличка, следя всичко ,което споделяш! Много ми е мъчно, че така се получава, но е за добро сега да се случат нещата и другото бебче си порастне здравичко и силно! Стискам палци, процедурата да е успешна! Ще бъде всичко наред! От сърце ти го пожелавам :-*

# 377
Буена, от няколко дни те мисля, но не смея да питам.
Силно ще стискам палци процедурата да мине безпроблемно!

# 378
Буена, за добро или лошо, понякога съдбата сама решава нашите дилеми.

Стискам палци всичко да мине гладко и другото бебче да е добре!

# 379
  • София/Севлиево
Буенa, тaкa мaй е нaй -добре, поне не се нaлaгa да взимaш трудното решение, онзи отгоре го е решил. С теб съм момиче и вярвaм, че всичко ще се нaреди.Успех и прегръдки.

# 380
Буена, пожелавам ти всичко да мине гладко! Най-хубавото е, че остава едно напълно здраво бебче, какво по-хубаво! Успех и прегръдки!:hugs:

# 381
Буена, и аз те мисля и не смея да питам.
Пращам ти виртуални прегръдки.Не ти е никак леко.

# 382
Буена, аз също стискам силно палци!!!

# 383
И от мен стиснати палчета Буена Simple Smile

# 384
Палци и от мен Буена

# 385
  • София
Стиснати палци и успех и от мен Буена!

# 386
  • София
Буена, имаш палци и от мен. Heart

# 387
Буена, голямо гуш... Всичко ще е наред, вярвам го... И ще стискам още по-силно палци през следващите 2 седмици!

# 388
  • София
Буена,стиснати палци и от мен миличка.Всичко ще е ок и ще се радвате на едно здраво и силно човече:heart:

# 389
Буена, като сподели, че трябва да махнеш едното още преди да се разбере, че е болно си помислих... Ужас това е толкова трудно решение и отвратително!!! Но явно онзи горе си знае работата и направи изборът по-лесен и ще имаш вътрешен мир. Аз вярвам, че всички са професионалисти и всичко ще мине, като по учебник. Преди няколко дни ми беше пункцията(не очаквах, че всички там са, като машини и всеки знаеше какво да прави и кое след кое следва, всичко беше много спокойно и нямаше никакъв хаус. Очарована съм!) и в стаята влезна твоята докторка, която трябваше да съобщи на пациентката си, че Я, които са пунктирали са скапани. Тогава видях в нейните очи колко ѝ беше гадно, все едно кофти Я са на докторката, а не на пациентката. Вярвам, че докторката ще направи всичко и ще мине по мед и масло.
Познавам те само виртуално, но усещам, че си смела и че си мъжко момиче!
Вярвам, че всичко ще бъде перфектно!
Успех, Буена!!!

Общи условия

Активация на акаунт