Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми в новата тема?
Какви са някои стратегии за подготовка за предстояща процедура?
Какви са някои от страничните ефекти на лекарствата, приемани по време на процедури?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми в новата тема?
-
Какви са някои стратегии за подготовка за предстояща процедура?
-
Какви са някои от страничните ефекти на лекарствата, приемани по време на процедури?
-
Какво представлява 'кухо яйце' в контекста на бременността?
-
Какво представлява ендометриалната драскотина?
Бебетата са добре, в 10гс съм. В понеделник ще ходя пак да пускам Анти Х да видим дали има подобрение от вдигането на дозата Фракси, сега съм на 0,6. Подготвям се за варианта ембриоредукция и чета по темата, за да съм подготвена, нещата ще се решат другата седмица, ако не са се подобрили показателите от нмх или по-лошо, ако са се влошили, ще правим редукция, аз съм на кантар да рискувам и да ги оставя дори и при този развой, но мм ми вдигна жесток скандал, че ме иска жива и да не правя екперименти със себе си. На 2ри февруари съм на ФМ при Чавеева. Ще съм точно в 11гс, но нарочно по-рано отиваме, защото ако ще се прави редукция трябва да се проверят ембрионите здрави ли си, за да се вземе адекватно решение кой да се остави. Та така, поплаквам си всеки ден, както и се знаеше от самото начало, никога не съм се заблуждавала, че това ще е лесна бременност.
.
.
Стискам ви палци!