По пътя на мечтите - обща дискусионна тема 17

• 79 286
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
Момиче, в Надежда родих. Там е супер. Пиша от тела с едната ръка.
Но е голямо щастие.
Както си я мечтаех беба, такава ми е.
Сбъдната мечтичка.Любовче малко.

# 661
Браво, Герда Hug Сбъдната мечта Heart Eyes

# 662
  • София
Мистик, много мило, че питаш. Ще кажа, че съм добре, защото нямам право да се оплаквам, въпреки, че карам доста трудна бременност и нямам търпение да приключи със щастлив финал и да затворя тази тежка страница. Вече съм 7ми месец, бебето върви доста голямо, пък ще видим.
Неприятно ми е, че виждам тук много познати имена, коеото значи, че още сте в борбата. Пожелавам ви скоро да успеете, знам какво е да ходиш по тоя трънлив път! Прегръдки, момичета, чакм с нетърпение да се похвалите!

# 663
  • Пловдив
Герда,честито!Живи и здрави да сте! bouquet И като поотраснете да си направим една Пловдивска среща  Heart Eyes

Буена  Hug всичко ще е наред!
За мен борбата приключи...оказа се,че отивам към менопауза,а не към бебе и така...уж свиквам,ама като видя малко,сладко бебе и ми става мъчно...

# 664
  • София
Герда,честито!Живи и здрави да сте! bouquet И като поотраснете да си направим една Пловдивска среща  Heart Eyes

За мен борбата приключи...оказа се,че отивам към менопауза,а не към бебе и така...уж свиквам,ама като видя малко,сладко бебе и ми става мъчно...

А донорска Я? Или не искате?

# 665
  • Пловдив

А донорска Я? Или не искате?
м не...яд ме е,че досега се лутах и надявах напразно,а най-важните хормони никой не ме подсети да пусна,та се осъзная по-навреме... Confused
Имам син,който скоро става на 12г.Ще се моля да ми е жив и здрав и така  Heart Eyes

# 666
  • София
Герда, честита радост, много се измъчи и се радвам, че най-накрая гушкаш рожбичката Simple Smile
Буена някъде те изтървах по темите и изпуснах как се е развила твоята бременност, още малко остана Simple Smile
А аз съм след трансфер и току-що даже си мислех за Буена и колко най-рано мога да почна с тестовете Simple Smile

# 667
Мистик, след (продължителни) стимулации Амх пада.
И аз съм цила с ниско амх, а си забременявам.

# 668
  • Пловдив
Мистик, след (продължителни) стимулации Амх пада.
И аз съм цила с ниско амх, а си забременявам.
Герда,нямам такива...пила съм 2 пъти за па 5 дни Клостил и тва е...явно остарявам.При мен не се случва бременност..
АМХ е 0,1 и Инхибин 56,5.
Тъкмо щях да почвам стимулация за ин витро и пуснах хормоните.

# 669
  • София
пусни ги пак, може да се изненадаш от резултатите.

# 670
Мистик, а антрални фоликули брои ли ли сте?
 Аз, под 30 години, последно преди стимулация бях с АМХ 0.78 (след две с клостил от 1.1 паднах на толкова), инхибин не сме изследвали, антралните ми бяха общо 12. От тях 5 ембриона. Познавам доста хора, които си правят опити въпреки ниското АМХ, защото има значение и колко фоликули има и как могат да се извадят. На ЕЦ винаги е вариант. Не се доверявай сляпо на тези стойности. Моите, ако ги изследвам сега сигурно ще са паднали още повече, ама АФ има. 

Последна редакция: вт, 29 май 2018, 11:19 от ^SunLight^

# 671
  • Пловдив
пусни ги пак, може да се изненадаш от резултатите.
ще...чакам този цикъл.Посъветваха ме да изчакам 3МЦ и тогава.

^SunLight^,не никой не ми е броил...

# 672
  • София
Пробвай изцяло ЕЦ, вместо да ги губиш тези 3 месеца в чакане, ако до сега не сте опитвали.

# 673
  • Пловдив
Пробвай изцяло ЕЦ, вместо да ги губиш тези 3 месеца в чакане, ако до сега не сте опитвали.
не сме...обаче тук няма читав доктор дето да разчитам на него.
Досегашният въпреки горните резултати искаше да стимулираме пък като не се получило да спрем  Crazy

# 674
И аз съм на мнението на zazu. Аз съм също с АМХ 0.1 обаче си имам доминантен фоликул като отида към 10-ти ден на преглед и последните три пункции нямаме пропуск. Друг е въпросът, че първия ми опит на ЕЦ завърши с мисед, втория с отрицателен тест, а третото ембрионче го замразихме. Шанс винаги има, поне така се опитвам да вярвам.

Общи условия

Активация на акаунт