По пътя на мечтите - обща дискусионна тема 17

• 79 803
  • 744
  •   1
Отговори
# 420
  • Пловдив
Момичета,питах доктора кво да взема освен Клостил-а...каза Фемара  Rolling Eyes

# 421
  • пазарджик
На мен Начев за тсх ми е казвал,че стойност до 2 се иска когато се приемат хапчета за щитовидната,ако ли не е до 2.5 преди стартиране на опит.

# 422
Буена, влизам в темата заради тебе само Laughing Кога ти е следващия преглед?

# 423
  • In transit
Моето ТСХ беше 2.0 преди да започна стимулацията, и ми казаха, че трябва да го сваля под 1 защото по време на стимулацията ще се вдигне.

# 424
  • София
Получих леко кафеникафо зацапване преди 2часа. Лежа си, нямам болки, пу пу. Дано не се усили! Иначе съм на ФМ при Марков в понеделник и после в сряда при Коновалова. Днес бебчо беше добре пу пу, другото е по-малко и идеалният вариант е да се свие и да претърпи обратно развитие.

# 425
  • София
Буена, мисля, че е нормално. Все пак е правена манипулация

# 426
Моето ТСХ беше 2.0 преди да започна стимулацията, и ми казаха, че трябва да го сваля под 1 защото по време на стимулацията ще се вдигне.

E сега пък под 1 ... ! Simple Smile)То всичко се вдига при стимулация.
Под 2 са казали може би.

# 427
  • София
Може да се вдигне, може да падне.
Мойто ТСХ след последния трансфер падна от 1,2 на 0,7 и оттогава там си стои, дано не падне още, че отивам към хиперфункция. Подозирам кортикостероидите, надявам се до половин година да се изчисти ефекта им.

# 428
  • София
Аз най-чистосърдечно си признавам, че преди сегашния шести по ред, и най-после успешен опит не съм пускала нищо. Нито един хормон, нито ТСХ, нищичко, само един прогестерон в деня на трансфера. Май нито Стаменов, нито аз се надявахме да се получи и не ми пусна нищо.
Сещах се няколко пъти за ТСХ, но така и не пуснах цяла бременност. Иначе трябваше да правя и вливки, заради имунологията, но не правих. Действах си нещата по усет. Единственото, което бях сигурна, че трябва да пусна бяха тромбофилиите и си ги пуснах.
Май най-често си трябва и голяма доза късмет.

# 429
  • In transit

E сега пък под 1 ... ! Simple Smile)То всичко се вдига при стимулация.
Под 2 са казали може би.
Simple Smile Ами не под 1 ми казаха, даже ми изписа Л-тироксин от 0.50мкг да приемам. Явно всеки си има свои методи и прийоми. Simple Smile

# 430
Eldorado,

Виж как хубаво ти се е получило. Simple Smile
Аз не разбирам от имунология и в крачка реагирам- каквото ми каже док, хич не разпитвам вече.
То ми стига на ММ фактора .

# 431
Получих си резултата от биохимичния скрининг. Отчете ми риск 1/700 за Даун. Препоръчват ми да правя и късен. При вас какви бяха резултатите? Малко съм притеснена, защото знам, че е най-добре да е повече от 1/1000. Мисля да правя пренатест вместо късен скрининг, тъй като разбрах, че е по-точен.

# 432
И аз съм правила Пренатест. Доволна съм.

# 433
  • София
И аз съм правила Пренатест. Доволна съм.

Къде се прави този тест и колко пари струва?

# 434
Пренатестът е много скъп - 800 лв. за изследмане на Даун само. Ако се изследват и други тризомии е над 1500 лева. Основните офиси са в София, Варна и Пловдив, но те имат представители в повеченж големи градове. Аз ще правя в Плевен, например. Разгледай сайта им - prenatest.bg.

Общи условия

Активация на акаунт