По пътя на мечтите - обща дискусионна тема 17

• 79 798
  • 744
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Аз платих половината цена и разсрочих другата половина на 4 вноски по 210.

# 451
  • Пловдив
Ох...сега ме притеснихте...ако нямаш възможност за тоя тест,как да си спокоен,че с бебето всичко е ок?

# 452
  • София
Ох...сега ме притеснихте...ако нямаш възможност за тоя тест,как да си спокоен,че с бебето всичко е ок?

Мистик, ти бременна ли си, да не сън изпуснала някоя хубава новина Purple Heart
Аз първата бременност не съм правила този тест, ходех си на ФМ и това е, този път реших да го пусна, заради усложненната ситуация. А по отношение на спокойствието, аз тая дума не я познавам по време на бременност. Какъвъои тест да си направя, няма да съм спокойна докато не го видя живо и здраво да се роди. 

# 453
И аз така мисля, няма спокойствие през бременността още повече за жени забременели след продължителни опити. Първо се притеснявах как ще мине процедурата, дали ще е положителен теста, след това дали ще има пулс, после за синдромите, след теста съм сигурна, че притесненията ми ще продължат. Причината зо безпокойство си мени, но страхът е вечен спътник. Като гушним живи и здрави бебчета, започват друг вид притеснения. Това е да си майка!

# 454
Спокойствие няма до раждането, да. А после започват другите тревоги Simple Smile
Колкото до Пренатеста, ако нямаш възможност да платиш такъв, караш на ФМ и се молиш всичко да е наред... Или правиш амниоцентеза.

# 455
  • Пловдив
Буена,не не съм...все още,ама се надявам...

Ти Бромокриптин-а пиеш ли си го?Трябва да ходя пак в болница аз за изследвания и ЯМР,а хич не искам...особено последното.

# 456
  • София
Да ви кажа има мн по-страшни неща от Даун. А те дори не могат да се хванат нито с ФМ, нито с пренатест, нито с амниоцентеза.
Аз бях пред избор след като на едната ФМ на доктора не му хареса дължината на носната костица - късичка била... било маркер за Даун... ама можело и да си е анатомична особеност...
Амнио отказах да правя, обмислях пренатест, но реших, че така или иначе аз това дете ще го родя. А с парите за пренатест ще му купя нещо на него.

# 457
  • Пловдив
Момичета,имам проблем...подготвяхме инсе,в крайна сметка пих Клостила-а 5 дни,обаче всичко се проваля,заради Е.коли в МБ.
Та имам множество фоликули...предният път борих 2мес. задържан ф...сега как да се спася?Една позната ми казва да ходя при док и да искам Прегнил,та да съм сигурна,че ще се спукат тия ф.

# 458
  • София
Звучи логично.
Въпреки, че пак може да остане някой задържан, дори и с Прегнил.
Но има по-голям шанс така да си се спукат.

# 459
  • Пловдив
На своя глава ли да го правя?Щото оня доктор нищо не предложи...от самосебеси да изчезнели  Crazy

# 460
ЧХГ тригер е задължителен за таймирането на О с клостил, факт, пак има шанс да останат ЗФ. Но това е положението. Без тригер шансът обаче е много по висок.

# 461
  • София
интересен кръг са ти заформили, клостил , отменяме щото нещо си, задържани ф, после пак клостил.
тия еколи много ли са страшни, че отлагате и така за 5 дни ли се появяват?

# 462
  • Пловдив
ЧХГ тригер е задължителен за таймирането на О с клостил, факт, пак има шанс да останат ЗФ. Но това е положението. Без тригер шансът обаче е много по висок.
А какво е ЧХГ тригер?

бамбарадамбара,с нечиста МБ не предприемат никаква манипулация...затова отменят.

# 463
  • София
аз това прочетох, от първото нещо което излезе в гугъл:
"Escherichia coli е грам-отрицателна бактерия, бацил, който обитава долния чревен тракт на топлокръвните организми, включително и човека. Съществуват много видове E. coli, повечето от които не са опасни."

# 464
  • София/Севлиево
Буенa и Гердa много се рaдвaм за вaс момичета. Всичко да е все тaкa нaред до края. За Пренaтестa кaто бях бременнa с тризнaците ММ ходи и тегли специален кредит ,който се отпускaл сaмо за това. Дaдохa му еднa кaртa ,но тaкa и не стигнaхме до него. Кaто се зaмисля аз при бременносттa си със Станислав нито на бхс ходих, нито на ФМ, имaлa съм си и тромбофилиятa и не съм знaелa, зaбременях в месец с докaзaн ЛУФ, да се ненaчуди човек кaк стaнa товa детенце.Да ми е жив ,скоро зaпочвaм подготовката за пункциятa и дaно този път успея.

Общи условия

Активация на акаунт