По пътя на мечтите - обща дискусионна тема 17

• 79 793
  • 744
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Да, при нас обикновено искат чиста МБ преди да започнат стимулация.

ЧХГ тригер (или Прегнил) е инжекция, с която се таймира овулацията.

Аз съм имала преди това Клостил без тригер, доста болезнено беше по време на О.

# 466
  • Пловдив
аз това прочетох, от първото нещо което излезе в гугъл:
"Escherichia coli е грам-отрицателна бактерия, бацил, който обитава долния чревен тракт на топлокръвните организми, включително и човека. Съществуват много видове E. coli, повечето от които не са опасни."

може,обаче отказват...за втори път ми се явява тая бактерия.

delisardeli,мерси!
На кой ден се слагат тия инжекции?

# 467
  • Бургас
А защо не лекувате инфекцията? Ешерихия коли бързо и лесно се трепе. Има АБ, които са с еднократен прием и бързо се чистят от организма, така може докато те стимулират да елиминирате инфекцията и пак д а си направите процедурата.

Много са ми интересни и безсмислени изискванията за чисти микробиологии. Май си е някаква наша измислица. В чужбина не са ми искали такова нещо, там само отрицателна хламидия искат.

# 468
  • София
Мистик, зависи как се развиват фоликулите. При мен с клостил овулацията беше по-късно от нормалното, следиха и хормони, за да решат кога да е тригера. Колко фоликула имаш?

# 469
  • Пловдив
Мистик, зависи как се развиват фоликулите. При мен с клостил овулацията беше по-късно от нормалното, следиха и хормони, за да решат кога да е тригера. Колко фоликула имаш?
3 големи и 4-5 по-малки.

Solace,имам лечение,изписаха АБ,но не е еднократен.Явно ти знаеш нови технологии...тук не са запознати и нищо не можело да се направи.

# 470
  • София
И мойте бяха три големи тогава. Спукаха се, но си болеше. Натискай за тригер да ти бият.
И се лекувайте и двамата, добре е всичко да е чисто преди Б.

# 471
  • Пловдив
И мойте бяха три големи тогава. Спукаха се, но си болеше. Натискай за тригер да ти бият.
И се лекувайте и двамата, добре е всичко да е чисто преди Б.
Peace
МБ на ММ е чиста...но все пак трябва да питам може ли нещо да пие.
Благодаря!

п.п.Еднократно ли се бие тригер-а?

# 472
  • София
Да, еднократно, в дупето (мускулно). До 36ч след това настъпва овулация.

# 473
  • Пловдив
Да, еднократно, в дупето (мускулно). До 36ч след това настъпва овулация.
благодаря ти!

# 474
  • София
Може и подкожно . Аз съм ползвала само хориомон и винаги съм го слагала подкожно. (Аз лично много мразя мускулните инжекции, мин.седмица имах 2 дни х 3 мускулни, още ме боли)

# 475
  • Пловдив
А трябва ли да се пуснат някои хормони преди инжекцията?

# 476
  • София
тя и инжекцията не се слага по всяко време, добре е фоликулите да са с определени размери.
бих те посъветвала да си смениш лекаря, не може да те зарязва да се оправяш сама, като знае какви последствия може да има.

# 477
  • София
Хориомон не съм ползвала, при мен беше прегнил. Щом Хулиганчето е ползвала, значи има и такъв вариант.

При мен хормоните бяха, щото отглеждахме фоликули за пункция при инвитро. В друг случай не зная как се определя кога да се бие.

# 478
  • Пловдив
тя и инжекцията не се слага по всяко време, добре е фоликулите да са с определени размери.
бих те посъветвала да си смениш лекаря, не може да те зарязва да се оправяш сама, като знае какви последствия може да има.
това да,обаче сега да разреша първо тоя проблем...или утре да ида при нов лекар?

# 479
  • София
ами аз лично бих отишла първо при настоящия да попитам какво предлага.
ако не предлага нищо тогава бих потърсила друг.
не оставяй обаче същия този да ти предпише стимулация пак.

Общи условия

Активация на акаунт