По пътя на мечтите - обща дискусионна тема 17

• 79 789
  • 744
  •   1
Отговори
# 480
  • Бургас
това да,обаче сега да разреша първо тоя проблем...или утре да ида при нов лекар?

Просто отиди при лекаря и му кажи, че дори при канселирана инсеминация, искаш да ти таймират овулацията. Тригера трябва да се постави на определени размери на фоликулите, и следва да се определи от лекар. Слагането му напосоки, би имал по-скоро обратен ефект. Тъкмо може да правите опити с ТМ за порочно забременяване, това са си три Ф. мен би ми се досвидяло да не се опитаме да се възползваме от тях. Но и инфекцията трябва да се лекува, и то и при двамата нищо, че при ТМ не е излязло нищо на МБ.

# 481
  • Пловдив
Аз бях днес на преглед и ги измери,но не запомних кой колко е...утре ще отида пак.
Благодаря ви за включването!

п.п.А изсл. на хормони трябват ли преди тригера?

Solace,то хубаво непорочно,ама ако стане после иди чисти бактерия  Crazy Не,че няма и такива случаи,де...

# 482
  • Бургас
Mystic, тази бактерия е нормална за стомашно-чревния тракт. Поради особеностите на женската анатомия, доста често попада и във влагалището. Не е болка за умиране. Малко глобули за възстановяване на микрофлората, антибиотик за изчистване на попадналия патоген, пробиотик че да не завъдиш от другите гадости и си пушка. Далеч по гадни и трудни за разкарване са задържаните фоликули, мой приоритет би било тяхното елиминиране.  Peace

# 483
  • Пловдив
Mystic, тази бактерия е нормална за стомашно-чревния тракт. Поради особеностите на женската анатомия, доста често попада и във влагалището. Не е болка за умиране. Малко глобули за възстановяване на микрофлората, антибиотик за изчистване на попадналия патоген, пробиотик че да не завъдиш от другите гадости и си пушка. Далеч по гадни и трудни за разкарване са задържаните фоликули, мой приоритет би било тяхното елиминиране.  Peace
Peace
Да,съгласна съм...обаче точно тя ми стопира процедурата и ми е на мушката!

# 484
  • In transit
Mystic, а лабораторията, в която си ги изследвала надеждна ли е? Защото ММ така три пъти пуска в Лина микробиология на еякулат и все излизаше по нещо, накрая сменихме уролога и лабораторията и се оказа, че е чист, само що АБ изпи... После разбрах, че в Лина изобщо нямали необходимите реактиви и микробиолог, който да направи изследването. Sad

# 485
Тази бактерия излиза ипри замърсена проба. Аз бих пуснала отново мб.

# 486
  • Пловдив
Нямам време за нова...днес ми е 12ти ден от мц и с тая стимулация,докат излезе новата фолик.ще са спукани.
От клиниката само в тая лаб.носят пробите.

# 487
МБ се взима в началото на месеца и на цикъла.
Доста хаотичен подход в тази клиника.

# 488
  • Пловдив
То къде не е...чакат ние да си самоназначаваме изследвания и каквото и да е...

# 489
  • София
Герда, как си?
Ти коя клиника препоръчваш в Пловдив - Мистик като гледам е там.

# 490
Аз съм си казала мнението преди.
Не искам да се бъркам.
Аз мисля именца. Много бих искала да пусна темичка с анкета, но тук четат свеки и зълва и не искам да ме познаят.

# 491
  • Пловдив
Кажете ми дали е добре да се пуснат хормони преди да се бие Прегнил?Или няма нужда.

# 492
Мистик, най-добре е да попиташ доктора си.

# 493
  • Пловдив
Мистик, най-добре е да попиташ доктора си.
той ако знаеше да беше казал...
Питам вас,щото вие сте си били тоя препарат.
То и аз си изопросих инжекцията...

# 494
Ох, мистик, притеснявам се за теб.
Опасно е да търсиш медицинско предписание във форума, колкото и да са добросъвестни всички тук, някой може да не дочел, разбрал и да те посъветва нещо, което би било опасно.
 Лекарят ли ти каза да пиеш клостил или ти сама реши?
Попитай го може ли да таймирате, за да пробвате естествено и че се притесняваш да не задържиш фоликул.

Общи условия

Активация на акаунт