По пътя на мечтите - обща дискусионна тема 17

• 79 780
  • 744
  •   1
Отговори
# 495
  • Пловдив
Герда,не е предписание от форума!
Как ще си предпиша сама Клостил???Не,разбира се.. обаче съм мн.разочарована от док и отношение...ако аз не го питах за инжекциите щеше да ме остави ей тъй.. тия ф.да изчезнат сами...

# 496
Мистик уомън, при кой д-р си? В някоя пловдивска клиника или другаде?

# 497
Мистик, при мен по време на стимулация последните хормони, които са ми изследвали преди таймиране с Овитрел на 14 ден от цикъла / 12 ден от стимулацията са LH, Estradiol и Progesteron. Но те по-скоро са свързани с пункцията, а в твоята ситуация не знам дали биха ти дали някаква информация. Защо не се консултираш и с др. лекар?

# 498
Мистик, изследваха само прогестерон за таймирането.

# 499
  • София
таймирането става след преглед и хормони.
така че лекар си трябва.

# 500
По принцип фоликулите с Клостил са по-големи от обикновенните и се инж Прегнил около 20 мм , така знам от предишния ми док, но мисля, че пак е негова преценка според случая. При мен не изследваха никакви хормони, но ние бяхме с опити вкъщи и не мисля, че тогава е задължително, дори си спомням, че ми беше 16мм доминантния и чак след 2 дни ми казаха сама да си го инж Прегнила муск. 10 000 ед. Тогава се видя О, но този подход е грешен за мен. Хубаво е да се види на деня колко е фоликула, а не по изчисления на ум.
Питай го доки за Прегнил и може да го питаш за опити у вас, може това да е вашия шанс. Hug

# 501
  • Пловдив
Благодаря ви!Сега ще ходя...ама не вярвам да ми иска хормон.Обаче ще попитам.

Опити у дома,да...ама с тая Е.коли май не е уместно.

# 502
Не мисля, че ти пречи бактерията. Те са ти отложили инсето заради нея за да не внасят инфекция нагоре, все пак имам някаква инвазивност. Отделно е и под въпрос дали изобщо я имаш, микробиологиите доста често правят грешки.

# 503
  • Пловдив
Не мисля, че ти пречи бактерията. Те са ти отложили инсето заради нея за да не внасят инфекция нагоре, все пак имам някаква инвазивност. Отделно е и под въпрос дали изобщо я имаш, микробиологиите доста често правят грешки.
Peace
да,обаче ми стопират процедурата и всякви други интервенции не искат да правят.
Ти при кой ходиш в Пловдив?

# 504
В процес на сменяне на клиника съм точно, но не смятам да е продължавам тук, а в София.

# 505
  • София
Здравейте Simple Smile
Герда , Буена много се радвам за Вас Simple Smile И стискам силно палци Simple Smile
Да си споделя и аз малко тревогите... Вече минаха близо три месеца и половина от операцията от варикоцеле на половинката ми. Нямаме резултат, но се надявам скоро да стане. Та в тази връзка ме терзаят накакви въпросчета... Имаме навика вечер да си пием бяло вино, а ако не пием вино, приятеля ми задължително си изпива едно биричка след работа, не повече. По принцип имам идея сега след Прошка, аз малко да мина на хранителен режим, че имам да свалям около 5 кг.  Като това включва и отказ от бялото вино. Та искам да Ви попитам някой от Вас знае ли за колко време се чисти организма от алкохола на жената и тази една бирика при ММ дали много влияе на сперматозоидите?

# 506
Гербер, това ми се струва прекалено лишение. Извинявай, това си е само мое мнение, но все пак е нечовешко да го лишиш човека от една биричка или себе си от чаша бяло вино. Да не помислите сега че съм алкохолочка, просто това и на мен ми е начина да разпусна след дълъг ден.
ММ също се оперира от варикоцеле и нямаше никакъв ефект от операцията. След около година открихме уреаплазма и се лекувахме. После след поредния преглед и консултация ни попитаха ама вие някакви добавки не пиете ли да за ди подпомогнете спермогенезата?!? Ми нее, всичко уж е супер, нямало нужда. Е да ама след 4 месеца на добавки (и като прибавим махането на варикоцелето и бактерията) нещата бяха мнооого по-добре. Само за сравнение от 2 млн. читави по Крюгер имахме вече 14 млн., от 6 милн общо имахме 39... И това без да спира бирата и даже с по една малка ракия от време на време Wink

# 507
  • София
И аз имам съмнения относно успеха на операцията. Първо още го боли оперирания тестис понякога и второ на няколко пъти имаше проблем с ерекцията. Не като цяло изобщо да има проблем с ерекцията , а при края на акта...

# 508
ММ още го боли, минаха 2 години от тогава. Има и леко хидроцеле, което е често усложнение след варикоцеле. Случвало се е да не иска да правим секс заради дискомфорта. Честно казано много съжалявам че го накарах да направим тази операция.
Въпреки консултациите с андролози, нито един от тях не се сети първо да поиска мико и уреплазма, а е възможно именно бактерията да е била причина за проблемите.
Както и да е, не се отчайвай и не спирай на горкия човек бирата Simple Smile Въпреки всичко даже успях да забременея естествено (макар и извънматочно), така че надежда има. Ако не сте правили микро и уреа плазма направете, ако не пие добавки отидете да ви изпишат правилните. На ММ му покага да носи само слипове. Преди беше с боксерки, но от операцията насам носи само слипове, иначе го опъвало и боляло...

# 509
  • София
В понеделник сме на преглед при др. Милен Кацаров /той  постави диагнозата и той го оперира/. Ще повдигна въпроса за мико и уреа плазма. Предполагам че и те се изследват със спермограма?

Общи условия

Активация на акаунт