По пътя на мечтите - обща дискусионна тема 17

• 79 778
  • 744
  •   1
Отговори
# 525
Maya Bee, ако имате финансова възможност позаинтересувай се за Турция. Там са много добри при мъжки фактор и правят задължително ИМСИ.Ние имахме две ембриончета топ качество там, а предния ни опит в Пловдив беше трагичен от три яйцеклетки само една се оплоди до трети ден!

# 526
  • София
Не, само ИКСИ - другите екстри ги няма в клиниките, в които сме били. Но то и аз имам проблем с яйцеклетките, защото се делят неправилно. Не е само мъжкия фактор.
Неправилното делене на яйцеклетките също е свързано с некачествен сперматозоид.Яцеклетката се опложда,но не се развива както трабва.

# 527
Здравейте момичета! Новичка съм тук и съм в търсене на мечтата вече втора година и се надявам да съм близо до сбъдването й!
Записвам се да ви следя и ви желая само двойни чертички на всички!

# 528
Ще попитам в тази тема, тъй като тук пишат момичета от различни клиники. Интересува ме когато планирате стимулация с вашия лекар кога ви пуска МБ - преди цикъл или след като започне стимулацията на чист ден? Интересно ми е как процедират в различните клиники, защото ако се пусне МБ по време на стимулация има опасност да се изолира нещо. А какво би било решението в такъв случаи - спиране на стимулацията или продължаване под антибиотичен чадър?!

# 529
При нас МБ пуснаха преди стимулация, както и всички останали изследвания.

Последна редакция: нд, 18 фев 2018, 16:20 от Helinor17

# 530
МБ я пускам предния цикъл веднага след МЦ, за да има време да се пролекува, ако има нужда и да не възпрепятствам стимулацията.

# 531
Чудя се защо в някои клиники я пускат по време на стимулация?!

# 532
Не по време на, а преди стартирането на стимулацията. Ако има проблем, се лекува преди старта на стимулацията. След стартирането не се пускат такива изследвания. Като започне стимулация, следят хормоните и броя и големината на фоликулите.

# 533
Здравейте.
 Как протича прегледа на 2ри ден от менструацията преди стартиране на стимулацията?

# 534
Хелинор, съгласна съм с теб, но знам за 2-3 клиники, които пускат по време на стимулация...едната е моята. Затова ще си пусна предварително, за да няма изненади...

# 535
За съжаление и аз мога да потвърдя това, взет ми е секрет за МБ по време на стимулация, добре че беше чиста. Също и няколко дни преди ЗЕТ, при вече започната подготовка за ЗЕТ с лекарства.

# 536
  • Пловдив
М да...късмет си извадила!Ама те докторите за никуде не бързат,ние да му мислим за изхвърчалите дни...

# 537
  • София
Здравейте.
 Как протича прегледа на 2ри ден от менструацията преди стартиране на стимулацията?
Ехография с вагинален трансдюсер и изследвания на хормони

Последна редакция: нд, 18 фев 2018, 19:25 от Nandin

# 538
Заповедта по фонда изисква мб, заптова я пускат последния момент, защото не са го обмислили.
Всъщност и в началото на цикъла да пуснеш мб, да излезе проблем.. ама не знам, ако пиеш антибиотици и правиш стимулация какъв ли ще е ефектът?!
В Турция около пункция дават антибиотици, превантивно.

# 539
И как така не са го обмислили нали правят стотици процедури??!! Моята МБ  и цитономаска ги взеха първи и след това чакаха цикъл, за да пуснат хормони на трети ден.  Другият вариант, който описват жените, ми изглежда направо несериозен.

Общи условия

Активация на акаунт