По пътя на мечтите - обща дискусионна тема 17

• 79 754
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
Helinor17-При мен същата работа-само че не съм бременна
глюкоза 0мин-4,38  реф-3.3-6.0
глюкоза 60мин-8.76 реф-  <10
глюкоза 120мин-7.00 реф- <7.8
Така и неразбрах има ли проблем или не,защото се скарах с лаборантката,че не са изследвали инсулин.Аз не усетих абсолютно нещо след като изпих глюкозата

# 631
  • София
при бременни е съвсем различно, границите са мааалко по-ниски.
според мен на Helinor17 са и високи стойностите.
няма нужда от второ изследване, а от глюкомер и измерване на час след хранене, като избягва сладко и теста и по-ограничено откъм плодове.

# 632
  • София
Абсолютно подкрепям бамба

# 633
Момичета,

кой ден е най-добре да се пусне ТСХ? Около Овулация ?
По-скоро - кога най-късно може , понеже пропуснах тоя месец и съм 10 преди цикъл?  newsm78

А на мамолог в Токуда някой ходил ли е ? Преглед с ехограф някой правил ли е там ?
 bouquet

# 634
Здравейте, виждам че е позамряла темичката, но аз се обръщам за съвет.
На 06.03 ми беше медикаментозния аботр, на 05.04 ми дойде, видях вечерта, беше черна кръв и малко, но на сутринта и до днеска само малка чертичка на превръзката. Незнам нормално ли е, очаквах да ми е много обилен цикъла, защо на прегледа при Стаменов тази седмица се видя че има още да се чистя и той каза че със сегашния. Май се бъгнах и аз вече...Ще се радвам, ако е имало момиче в моята ситуация и даде съвет.

# 635
Привет момичета!
Не зная дали е правилната тема, но моля кажете дали това е овулация според вас? Много благодаря на отзовалите се !!!!

# 636
# 637
  • София
Криси 1982, първия ми цикъл след аборта продължи един ден, от обяд до към вечерта, и кръвта беше черна и не много обилна. Но при мен случая беше аборт и последвали два кюретажа, т.к. първия не беше добре направен и явно ми беше изтъняла много лигавицата на матката. След няколко месеца ми се нормализира менструацията.

# 638
Здравейте отново момичета. Пиша  със следното питане: някой правил ли е ПДЖ изследване в Надежда и колко ви е струвало на ембрион? Аз съм шокирана направо, направихме изследване на едно ембриончета и н ни казаха да отидем и да вземем днес резултатите и да платим 320 лв., но на място искат още триста за замразяване и отмразяването на ембриона. Как е възможно 620 лв. за един ембрион? Аз плащах до сега за  4 ембриона -150 лв.замразявяне за 6 месеца а сега 300 лв.за един. Просто ми омръзна на всякъде да ме гледат като банкомат и тук и извън бг, за две години дадохме малко над 40 000 лв.но няма оправия... как ги измислят тези цени незнам, въпреки че и в Турция беше към 600 лв. , но поне ни предупреждават.  Явно психиката ми вече не издържа, след като подпалвам за глупости... Хубавата новина е че ембриончета е отлично, нищо му няма и е годно за трансфер. Хайде, поне то да ми е на късмет.

# 639
  • София
150лв е съхранението на ембриони. Замразяването и размразяването се плащат отделно

# 640
Какво е ПДЖ? За ПИД ли става въпрос? Ех, блазе ви за цената от 320 лв. Там където ми правят пункциите е 600 или 1000 на ембрион в зависимост от метода. Съхраняването и замразяването е 400 лв. Цените в Надежда май са доста по-поносими от другите клиники. Освен с това да се опитам да ви успокоя.  Peace

# 641
150лв е съхранението на ембриони. Замразяването и размразяването се плащат отделно

Увеличени са цените. 300 лв. е за 6м., а беше 200 лв.

# 642
  • София
При мен цената беше 200лв за съхранение 6м + 100лв еднократно за сламката/къщичката. Удължаването щеше да е 200лв. за още 6м.
(дописвам: цените са Малинов преди 1г)

Последна редакция: чт, 12 апр 2018, 12:26 от delisardeli

# 643
цените за съхранение са
1месец-50лв
6месеца-150лв
1год-300лв
ЗЕТ-600лв

# 644
  • София
Значи да разбирам, че на информираните съгласия, където на последната страница има цени, не са верни ли?

Общи условия

Активация на акаунт