MasterChef България сезон 4 - 1 тема ПРЕДСЕЗОННО

• 92 355
  • 712
  •   1
Отговори
# 180
Аз ще съм си тук, при Ангелов нещо не ми допада.

# 181
Хубавото е, че съвпадат само един ден и този ден ще съм при вас. При Ангелов качеството на картината е кошмар и постоянните крясъци са изнервящи, но и него ще следя де. Laughing

# 182
И аз съм си тук! Предпочитам да се наслаждавам на хубава картина и нормални диалози! Доколкото успях да видя, ще има доста добри и интересни участници! Повечето от чиниите, които ни показаха бяха далече по-добри от "професионалистите" на Виктор Ангелов!

# 183
  • Ямбол
И на мен ми направи впечатление, че хоби готвачите са по-добри от професионалните. Вероятно, защото едните готвят за себе си и близки хора, а другите за куцо, кьораво и сакато и са станали непукисти, надценяват се и не се развиват.

# 184
  • София
То реално е нормално кандидатите за НК да са малко, добрите готвачи не могат да си зарежат ресторантите за три месеца, че и после да работят за ВА. Тук нямаме ресторанти със звезди, че наистина да е престижно да работиш някъде, пък и да те затворят в къща и да те снимат по цял ден.

Докато в Мастършеф могат да се явят десетки кандидати, между които да избират. Тази година на кастингите видях много красиви чинии. Понаучили са се как да декорират.

Аз ще гледам и двете, но ако първото го превърнат в ББ, ще остана само на Мастъра.

# 185
Присъединявам се към отбора на МШ.
Гледах го, макар че следя и Ангелов, но той е на запис във вторник при мен.
Признавам, че малко ми липсва в журито, но изненадващо Лео не ме дразни, а даже стои сериозно. Опитва да докара и строгия поглед. Андре Токев говори повече , което е много добре. Все още не см чула "Газ!", и това ми липсва Smile
Няма да правя сравнения между двете, защото са различни формати, с различни идеи (макар че оригинала е с един и същи водещ, но все пак Рамзи е един). Но наистина , чиниите не непрофесионалистите от МШ са в пъти по-добри от тези на "професионалните" конкуренти. Но тях ще ги коментирам в другата тема.

Та за Мастършеф - радвам се че го пуснаха пак, обичам това предаване. Има заявки за добри участници. Намерих си и дразнител - журналистката дето не млъква. Някак си ми напомни на Севда, която ми беше супер неприятна личност, може би затова. Но иначе журито е чудесно, смяната на Аангелов с Лео , както споменах, не е толкова болезнена. Ако мога да сравня с чуждите издания - преди, с Виктор, МШ имитираше доста американския формат, като поведение на журито. Сега с Токев, Михалчев и Лео ми напомнят повече на австралийския начин на журиране - по-спокойни, по-предразполагащи към участниците. Макар че за секунда се замечтах, че Лео може да играе ролята на Бастианич в журито.
Та с три думи - ще го гледам с удоволствие!

# 186
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Мен ме дразни силният музикален фон, който заглушава мънкането на шефовете. Много е дразнещо. Как пък за четири сезона на никого не му направи впечатление и не го оправиха?!  Confused

# 187
  • Разпиляна във въображението
Снощи след всяко подвикване на Токев казвах "Газ!", ама той не Simple Smile

# 188
Забравих и аз да споделя, че изненадващо за мен - Лео също не ме дразни, напротив, много добре стои! А бях скептично настроена, признавам! Браво и че не го изписват като шеф!

Снощи като превключвах, чух Виктор да вика "ГАЗ", може да е патентовал употребата на думичката и преди да е била ползвана от Андре по негова идея. Simple Smile

Reinа, аз също се чудя всеки път за озвучаването.. но поне се радваме на хубава картина!!

# 189
Сиси, вкъщи нямаме проблем с картината на ХК, та не мога да се утеша и с това.  Laughing

Снощи като превключвах, чух Виктор да вика "ГАЗ", може да е патентовал употребата на думичката и преди да е била ползвана от Андре по негова идея. Simple Smile
Май си е патент на Андре, защото си я ползва от години като овиква готвачите си.  Laughing

Последна редакция: ср, 28 фев 2018, 14:06 от Reinа

# 190
Извинявайте, но точно в Hell's Kitchen се крещи. Явно не сте гледали оригинала.

# 191
  • Пловдив
Мен HK ме загубиха тотално. Недопустимо е изхвърлянето на толкова и скъпи продукти. Честно, не го приемам за нормално...

# 192
МШ се излъчва последно от 21ч. пон,втор,сряда...?
ХК се излъчва от 21ч. кой дни?
Линк за снощи ... bouquet

# 193
МШ ще е в понеделник и вторник, ХК - вторник, сряда и четвъртък.  Peace

# 194
  • София
МШ се излъчва последно от 21ч. пон,втор,сряда...?
ХК се излъчва от 21ч. кой дни?
Линк за снощи ... bouquet

Общи условия

Активация на акаунт