MasterChef България сезон 4 - 1 тема ПРЕДСЕЗОННО

• 92 358
  • 712
  •   1
Отговори
# 195
  • Mediterraneo
Ау, много благодаря за директните линкове! Надявам се да пускате занапред, защото от чужбина по друг начин не става да гледам пропуснатите епизоди!
Снощи определено гледах повече Нова.
Надявам се темата да се пораздвижи следващата седмица, вече минаха кастингите, интересното започва!

# 196
  • София
Ау, много благодаря за директните линкове! Надявам се да пускате занапред, защото от чужбина по друг начин не става да гледам пропуснатите епизоди!
Снощи определено гледах повече Нова.
Надявам се темата да се пораздвижи следващата седмица, вече минаха кастингите, интересното започва!

OK! Ще пускам 

# 197
  • Испания
Всяка година разветите над ястията пирги бодат очите и това продължава да не прави впечатление на никого от формата. Дали шефовете разрешават в ресторантите им да се готви с косата в тиганите и тенджерите? Това ме изумява.

Пазаруваха в този вид, а в склада имаше сирене, месо, риба, които не бяха покрити.

После поприбраха косите, но пак бяха върху готвеното /Михаела/:

Йорданка не успя да мълчи, макар че трябваше само да гледа. Изглежда, че ще бъде голям дразнител и дървен философ.

Добре де, на кой нормален човек може да му мине през ума да пече орехи директно върху стъкло-керамика, независимо дали е ползвал или не такъв котлон /Галина/?

Като говорят за Васил, та се сетих, че и аз в България имам "Библията на готвачите".

Скрит текст:

Не е имало рецепта, която да съм използвала и да не се е получила.

При представянето на чиниите пак бяха с разпуснати коси.

Не ми хареса приготвеното:

- от Владислав

- от Снежана

- от Георги

- от Ермена

- от Галина

- от Даниела

- от Васил /нищо, че каза, че е гурме/

- от Цветомира

- от Валерия

- от Мария

Харесаха ми чиниите /т. е. бих опитала приготвеното/ на:

- Аспарух /"Седемте морета"/

- Цветанка, макар че малко детски изглеждаше

- Шериф

- Лидия, макар че самата тя не ми е симпатична

- Боряна

- Станислав

- Михаела

- Станислав Георгиев

Не знам как не им става лошо да опитват всичко?

Не съм изгледала още целия епизод. Програмата ми е много сгъстена: български, руски, испански формати и филми...

# 198
  • Mediterraneo
О, Данка определено ще е дразнителят на сезона! Отново се припокриват персонажите от предишните сезони. Тази е нещо средно между Божана и онази графиня ли беше, каква.

# 199
smileys, страхотен пост!  bouquet Как не те домързя?  Crazy

# 200
Защо да не пече орехи на керамиката? Аз пека чушки Simple Smile

# 201
  • София
Защо да не пече орехи на керамиката? Аз пека чушки Simple Smile

Защото на чушките изгорялото се бели, а на орехите как ще махнеш изгорялото?

# 202
  • Испания
precious*, благодаря!

Еееееееееех, на горката сьомга ѝ разказаха играта! В първия дуел - пак сьомга.

Кандидатите за участие в този /а и в който и да е кулинарен/ формат не разбраха ли, че трябва да познават подправките? А и да сбъркаш мащерка с розмарин!

Не ми харесаха чиниите на:

- Мария

Добре, че Лео "обича да го яде сьоНга сурово".

- Михаела

- Васил

- Снежана

- Станислав

Бре, да му се невиди! "А сега малко се сливат вкусовете. Нарича се тавтология" - казва Токев и май сам се учуди какво изтърси. /И да не хукне някой да ми обяснява какво означава, защото съм филолог и знам./

- Лидия пък сложи мАцарела.

Офффффффффф, отдъхнах си. Мислех си, че ще оставят Лидия, за да има екзотичен привкус.

Цветомира и Даниела опипаха хубаво месото с пръсти, та и зеленчуците в чинията.

Бих опитала от храната, приготвена от:

- Цветомира

- Даниела /само месото без аспержите и сладкия картоф/

# 203
И мен много ме дразнят развеяните дълги косаци в кухнята.

# 204
  • София-Младост
В кои дни го излъчват, понеделник, вторник и...? Снощи се засилих да го тледам...то нямаше

# 205
Само Понеделник и Вторник.

# 206
MasterChef повече ми харесва от Кухнята на ада. Тук малко или много, могат да готвят и показват стабилни презентации - в кухнята на ада - куцо, кьораво, сакато, няма значение там е и се мъчи да направи примерно една карбонара. Да не говорим, че тая кухня не е на ада ам направо на ББ Grinning Grinning Grinning Повече ще ме напряга пък аз очаквам нещо отпускащо за вечерта, да се пускат лафчета а-у  Peace Peace

# 207
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Добре, че Лео "обича да го яде сьоНга сурово".
"А сега малко се сливат вкусовете. Нарича се тавтология" - казва Токев и май сам се учуди какво изтърси.
Така ще е цял сезон.  Confused

# 208
  • Варна
Аз гледам и двата формата, добре че се разминават с изкл. на един ден.
Мислех, че Лео повече ще ме дразни, но всъщност за сега изобщо не ме дразни и се вписва.
Жените още от първи сезон ми прави впечатление, че повечето не си прибират косите, което по принцип не само е желателно, а направо задължително в кухня.
И в двата формата ММ има познати.Тук Цвети му е позната, тя също като повечето във формата има опит в кухня.Аз за сега нямам предпочитания към никого, но пък се зарадвах, че Лидия отпадна, нещо не ми допадаше, особено с репликата да я съжалят, която вече сте обсъдили.
Дано има интересен и динамичен сезон.

# 209
  • До морето
Отпадна ли Лидия? Нали им хареса нейната равиола? Не, че ми липсва, но гледах отгоре, отгоре и не съм разбрала, че са я махнали.

Общи условия

Активация на акаунт