MasterChef България сезон 4 - 1 тема ПРЕДСЕЗОННО

• 92 278
  • 712
  •   1
Отговори
# 645
  • Разпиляна във въображението
Тя така каза, но ние не го видяхме - получил ли се е или не Simple Smile

# 646
Вчера цялото предаване беше посветено на Валерия. Чак Аман вече! Дано няма кръг за връщане на участници и тя да се върне!
Защо всич имат вид на току що станали? Особено Лъчезара. Това момиче всеки път е като полекана.

# 647
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Тя така каза, но ние не го видяхме - получил ли се е или не Simple Smile
И по-добре, едва ли е голяма загуба.  Laughing

# 648
  • София
Вчера цялото предаване беше посветено на Валерия. Чак Аман вече! Дано няма кръг за връщане на участници и тя да се върне!
Защо всич имат вид на току що станали? Особено Лъчезара. Това момиче всеки път е като полекана.

Защото им изцеждат силите (не шефовете, а от продукцията), много дълги снимачни дни без много почивки и рухват. В началото на епизода каза "Сега съм по-добре" или нещо такова, на мен това ми подсказа, че най-вероятно миналият епизод с реването е сниман непосредствено преди вчерашния. Така че сигурно реването я е държало още.

Лъчезара е и най-малка май, така че стресът определено не ѝ се отразява добре.

П.п. Бях прочела грешно, че ти изглежда всеки път сякаш е плакала. Сега видях, че съм се объркала. Но, да, като цяло въобще не ѝ подхожда името.

Последна редакция: вт, 03 апр 2018, 14:41 от Niya-

# 649
  • До морето
И аз си помислих, че може епизодите да са снимани в един ден. Защото и Лъчезара, и Николай споменаха, че след като плакала предният път, сега е хубаво малко да си почине. Ако е плакала вчера, все щеше да си почине през нощта 🙄 Явно само се преобличат и снимат още 1 епизод.

# 650
  • Испания
И Мариела, и Цвета и Йорданка ме дразнят, но от трите най-много Цвета-Късмета, която беше гОла вОда.   Twisted Evil
smileys, благодарности отново за снимките в темата!  bouquet  Hug
Дуото тиквички на Валерия е  Sick

За нищо.

# 651
Добре, де, и плакала да е Лъчезара, какво! Те там за какво са отишли! Играят си на "избери най-доброто другарче" или се състезават за първо място, за едни пари и за един курс в елитно кулинарно училище!? Нещо не мога да ги разбера. Не е редно да въртиш подли номера като взимане на чужда заготовка или нарочно пречене на конкурентите, но е напълно допустимо и дори желателно да ги разкарваш чрез разрешени от регламента начини. Освен ако всички смятат Зара за слаб противник и затова непрекъснато я качват на балкона newsm78 Но май повечето карат на симпатия - този ми се усмихна, онзи е малък, пък по-онзи поплака... ще взема да го спася Simple Smile Само накрая някой кадърен великодушник да не изпадне от играта заради друг непрекъснато спасяван симпатичен слабак!
Даниел също си провися повечето от епизодите горе, а според мен не е показал повече умения от Валерия, нищо, че й се подхилква от балкончето. Сигурна съм, че ако го подложат на такова непрекъснато готвене и стрес, като Аспарух или Махмуд, напр., отдавна да си е отишъл.
Аз пък харесвам Йорданка. Хубава е, не е глупава, обиколила е света, готви много добре.... Права е да има самочувствие жената Peace

Днес ще е доста интересно май Simple Smile

Последна редакция: вт, 03 апр 2018, 16:54 от птица

# 652
  • Варна и...духом на Босфора
И аз най-сетне при вас!:hugs:

# 653
  • София
Аз пък не разбирам защо е целият този негативизъм към Валерия?

Ами, защото можеше някой да влезе на нейно място.

Сега за Кольо. Кольо е мой познат. Знам, че той беше човекът, който готви вкъщи - преди за роднините си, сега и за съпругата си. Но нищо особено не си представях. Аз честно казано и не го харесвах много като човек. Но в това предаване толкова много ми се вдигна в очите това момче, че в момента гледам почти и само заради него.
А иначе симпатизирам и на Цветанка и Николай - Бургаския

# 654
  • Испания
Валерия Докузова от MasterChef стана актриса

http://masterchef.btv.bg/video/extra-video/valerija-dokuzova-ot- … tana-aktrisa.html

# 655
  • София
Днес видях Савина в Парадайс, имаше си голямо коремче и беше усмихната, много лъчезарна ми се стори  Simple Smile

# 656
Повечето слушах епизода, но не мога да не споделя - колко много се радвам, че Валерия отпадна. Има още няколко слабички (поне според мен), които трябва да отпаднат и после вече ще става трудно. Но определено, както каза някой от шефовете - започнаха да си личат силните и слабите.

# 657
Бях забравила Йорданка колко е дразнеща 😁
Защо пък трябва да обясняват кой и защо избират?

# 658
  • софия
ОХхх Махмуд ми е толкова анти...такава голяма маса простее и само се лигави...той и малкото бургаслийче  с мустак и самочувствие по-голямо от..... ми идват в повече

# 659
Ама как никой не се изказа позитивно за Йорданка 😂😂😂
Днес ми липсва презентация на Аспарух. Май свикнах със сложните му описания 😁

Общи условия

Активация на акаунт