MasterChef България сезон 4 - 1 тема ПРЕДСЕЗОННО

• 92 355
  • 712
  •   1
Отговори
# 165
  • Sofia
Тези са с втория шанс, сега се борят за престилка.
Да,де,ама с някакви престилки,поне, не така по воали  Thinking Поне се сещат косите да прибират, чееее...  Sick.Шапки,очевдино няма да въведат в това кулинарно предаване, а трябва  Peace
А,поправям се,някои си имат престилки,техни си,вероятно.  Peace

# 166
  • София
Нина Малякова се е забила и при Виктор.А Ангелов я пита как се казва  Joy, все едно зрителите са тъпи и не помнят.И пак пее песента за самотната майка.

# 167
  • Разпиляна във въображението
На мен ми се видяха с дълги тъмни престилки.

# 168
  • София
Правилните пуснаха напред, повечето с втори шанс показаха, че по едно ястие са научили и сега бяха много слаби.

# 169
Геодезиста ми се струва, че ще е като Иван, мрънкалник.
Стига де, розмарна е толкова характерна подправка. Да я объркаш с мащерка.

# 170
  • Варна
Идвам тук,Ангелов вика като луд,заболя ме главата ...

# 171
  • гр.София
Ще се гледа на запис. Мразя да ме поставят в ситуация да избирам между две любими предавания.

# 172
  • София
От другата седмица ли започва по същество МШ? Определено него ще гледам, другото си е бутафория, уви. 😶

# 173
  • на село
Ех, тези сурови меса, но така е като си под напрежение и времето е ограничено. Иначе тази година продуктите са от Кауфланд, каквото такова.

# 174
  • София
Колко пъти  седмично ще го дават.

# 175
МШ ще се излъчва май само понеделник и вторник,  а за другото по Нова май във вторник, сряда и четвъртък.
Само че там са яко крясъци , Ангелов ги прави луди.Като казарма е.

# 176
  • Ямбол
Това нали е темата за Мастършеф? За другото нали има друга тема?

Още не съм гледала адската кухня, но пък изгледах това.
Тази вечер ме впечатлиха само десертите.

# 177
И аз съм се разчекнала между Мастършеф и Хела, че и Капките не пропуснах вчера.  ooooh! Така най-обичам  Twisted Evil  Crossing Arms
Лео винаги ми е бил симпатичен. Надявам се така да си остане и след участието му в Мастършеф.

# 178
Нина Малякова се е забила и при Виктор.А Ангелов я пита как се казва  Joy, все едно зрителите са тъпи и не помнят.И пак пее песента за самотната майка.

Да, ужас..

20 нови отговора за МШ и 140 нови имам за Кухнята на Ада, защоо?!
Аз бях убедена, че ще гледам и 2те предавания, тъкмо се радвах, че ще има какво да се гледа. Едното на живо, другото на запис.. Харесвам и Ангелов.
Обаче ме изгубиха Нова този път. То бива, бива крясъци и викове. Не, мерси!
Искам да се разтоварвам, не да се напрягам.
В този ред на мисли, май се радвам, че Лео е на мястото на Ангелов. Спокоен и ведър, позитивни предавания ми се гледат.

Засега симпатизирам на пожарникаря от Бс, както и на инженера, доктор по кои науки беше..
За съжаление още не помня никакви имена и не мога да коментирам подробно.
Видях и мн красиви десерти в предния епизод.

# 179
Записвам се, за да съм по-наясно какво се случва, че с това прескачане по каналите...............

Общи условия

Активация на акаунт