MasterChef България сезон 4 - 1 тема ПРЕДСЕЗОННО

• 92 328
  • 712
  •   1
Отговори
# 540
Мисля, че този сезон победителят ще е мъж, но още ми се е избистрило кой ще е.  newsm78

# 541
Валерия ми напомня Стефи от първи сезон с нейните профитероли.

# 542
А този шеф сладкаря ли беше гаджето на Стефи или друг?

Според мен Махмуд трябваше да прати по - силните играчи на елиминация, а не да ги качи горе.
Също не трябваше да си дават записките на Валерия и Савина. Ей така, да има повече спортна злоба и екшън. 😃

# 543
Изпуснах вчера, Валерия всъщност направи ли крем карамел? Нещо странно ми зеленееше в чинията й накрая newsm78
Кольо реагира прекалено емоционално, но пък го разбирам - при това натоварване и реалната опасност да изхвърчиш от шоуто за такъв пропуск, да стане заради нечий гаден чужд номер, си е за рев Simple Smile Може да се е объркал, разбира се, но ми се стори, че в началото търсеше на едно определено място - горе вляво, после започна да оглежда и другите рафтове.
Варненката ми се издигна в очите! Как успя да се справи със шкембето Simple Smile Въобще всички, случили на шкембе, момици и мозък, голямо браво на тях Peace

Според мен Махмуд трябваше да прати по - силните играчи на елиминация, а не да ги качи горе.
Също не трябваше да си дават записките на Валерия и Савина. Ей така, да има повече спортна злоба и екшън. 😃
Не
Да
Досрамя ги, нали сме учени да споделяме с другарчето...

# 544
Изпуснах вчера, Валерия всъщност направи ли крем карамел? Нещо странно ми зеленееше в чинията й накрая newsm78
Кольо реагира прекалено емоционално, но пък го разбирам - при това натоварване и реалната опасност да изхвърчиш от шоуто за такъв пропуск, да стане заради нечий гаден чужд номер, си е за рев Simple Smile Може да се е объркал, разбира се, но ми се стори, че в началото търсеше на едно определено място - горе вляво, после започна да оглежда и другите рафтове.
Варненката ми се издигна в очите! Как успя да се справи със шкембето Simple Smile Въобще всички, случили на шкембе, момици и мозък, голямо браво на тях Peace

Не
Да
Досрамя ги, нали сме учени да споделяме с другарчето...
Валерия не успя с крем карамела.
Каза че не и е стигнало времето да го извади от фурната, а какво се е получило не дадоха.Но пък тя каза че ще продължава да прави крем карамел докато успее за да докаже че може.
Предлагам да направят един мастър клас с крем  карамел , та белким тая мома успее и миряса.
Или да забранят да се прави въпросния крем до края на формата, да я видим тогава.

# 545
Шефът сладкар ми бе колега в университета. Супер интересен и отнесен човек. Мисля обаче, че той по-скоро симпатизира на мъжете, както преди, така и сега. Снощи се закачаше с Николай М. Което няма голямо значение! Един от наистина добрите сладкари 🍰

# 546
  • София-Младост
Шефът сладкар ми бе колега в университета. Супер интересен и отнесен човек. Мисля обаче, че той по-скоро симпатизира на мъжете, както преди, така и сега. Снощи се закачаше с Николай М. Което няма голямо значение! Един от наистина добрите сладкари 🍰
Това беше и моето впечатление...но много ми хареса, спокоен, обяснява хубаво и ясно. Виждаше се всичко което прави...а другото е въпрос на личен избор.

# 547
  • София
Алекс Иванчев беше на Стефи гаджето, но мисля, че се разделиха. Стефи обаче се справяше добре с десертите и не беше с такова самочувствие като Валерия.

# 548
Алекс Иванчев беше на Стефи гаджето, но мисля, че се разделиха. Стефи обаче се справяше добре с десертите и не беше с такова самочувствие като Валерия.

Аз пък Стефито я помня, че все нещо не ѝ се получаваше на десертите. Тръгваше с голямата кошница и накрая все нещо объркала.

# 549
  • До морето
Аз пак за  Валерия да си кажа- не стига, че е некадърна, ами и неблагодарна! Тя и без записки щяла да се оправи! То бива, бина въздух под налягане, ама това е вече извън граници! Бе, кажи едно благодаря на момичето, че ти даде листите си, не те ли е срам?!?!
Ужасно противна ми стана!

Йорданка нещо се изгуби в масовката, снощи дума не обели!

# 550
Валерия е хлапачка още, от най-малките в групата. Нормално е да "знае всичко", да "прави всичко най-добре" и да си "връща" за несправедливото, според нея, отстраняване Simple Smile Много сте строги към момичето Peace

# 551
  • Mediterraneo

Абсолютно се видя, че хвърляше белтъци към Николай Simple Smile Ясно си личаха предпочитанията му, да.

# 552
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Алекс Иванчев беше на Стефи гаджето, но мисля, че се разделиха.
Да, сега е гадже на дъщерята на Андре.  Laughing

Не ми стана приятно, че си тръгна Снежана снощи - беше ми симпатична, а и имаше други, които трябваше да си тръгнат преди нея. Валерия например. Толкова отблъскващо същество отдавна не бях виждала - то самочувствие, то чудо....  Crazy

# 553
Валерия е хлапачка още, от най-малките в групата. Нормално е да "знае всичко", да "прави всичко най-добре" и да си "връща" за несправедливото, според нея, отстраняване Simple Smile Много сте строги към момичето Peace

На 28 години е. Въобще не й прилича на възрастта да се държи така - присвива очи от злоба. Само претенции, без никакво покритие.

# 554
  • София
Чак пък хлапачка, аз също съм на 28 години и не се възприемам за хлапачка. Повечето момичета с групата са по-малки или колкото от нея - Савина и Лъчезара са на по 23-4 години, Кристияна - 26.

Общи условия

Активация на акаунт