MasterChef България сезон 4 - 1 тема ПРЕДСЕЗОННО

• 92 305
  • 712
  •   1
Отговори
# 555
Объркала съм се, мислех, че тя е на 23.

# 556
Здравейте, до сега ви четях, но мисля да се включа в писането.
За Валерия съм съгласна с вас. Време й е да си ходи, но никак не ми харесва как все покрай капките минава. Имам лошо предчувствие относно този нейн късмет.
Симпатизирам повече на мъжете, някак по-добри ми се струват.
Лъчезара също не я харесвам. А как пък не й отива името.. Йорданка също не я харесвах, ама нещо се загуби напоследък. Фокусът се измести от нея или тя спря да говори. Така е по-добре. Simple Smile
Иначе цялостно подбора ми харесва и върви интересно.

# 557
Крем-Карамелия (Валерия) се надявам да си тръгне скоро. Не харесвам такива надути хора с претенции. Според мен не показва абсолютно нищо особено, а с репликата, че и без записки е щяла да се справи, направо се закопа. Аз не бих си дала записките, нали е състезание?
На Махмуд чинията не ме впечатли на външен вид, но може би е била вкусна, щом го избраха единодушно. Видяхте ли му физиономията като Валерия се качи горе? Беше наистина отчаян... а и доколкото помня, каза че предпочита тя да си тръгне тази вечер.
Според мен пожарникаря ще стигне финал.

# 558
Само на мен ли Михаела и Лъчезара са ми мн еднакви визуално?
В началото мислех, че са 1 участник, сериозно, после се чудих коя е Михаела и зацепих.

# 559
В началото мислех, че са 1 участник, сериозно, после се чудих коя е Михаела и зацепих.
И на мен са ми еднакви. Еднакво неприятни!!!
За мен Лъчезара е мъжкарана. Жените са много опърпани. Само Савина ( така ли се казваше?) Става. Ама ме дразни носа й.

# 560
  • Испания
За мен Лъчезара е мъжкарана. Жените са много опърпани. Само Савина ( така ли се казваше?) Става. Ама ме дразни носа й.

За какво става Савина?

# 561
  • Sofia
Само Савина ( така ли се казваше?) Става. Ама ме дразни носа й.
И на мен ми се вижда особен,опериран ли е,споменавано ли е?
Кольо и Махмут/д харесвам  Peace

# 562
А Валерия явно не е харесвана и от останалите участници. Не само зрителите са усетили колко неадекватна е. Но тя упорито ще си прави крем карамел докато не се получи 😎

# 563
Ох, мъниците... да видим как ще ядат риба, каааак?!?

# 564
  • addicted
Коментарите на дребосъчетата са много сладки Simple Smile

# 565
  • София
Много ти благодаря за качването на предаването, ти си ми единственият източник.

# 566
Малко ми е скучно като никой не отпада. Laughing Лъчезара пак се разциври, скоро не я бяха давали, аман! Другият епизод се очертава доста по-интересен.

# 567
И на мен ми е скучно като никой не отпада.

Да, наистина са неприятни.

Красива е Савина, най - хубавата според мен. А на носа има белег явно, но това не я загрозява.

Радвам се, че Станислав спечели имунитета, заслужи си го.

На децата трябваше да им направят нещо като хамбургери с панирано рибешко. 😃

# 568
Да, хамбургери, пица или паста бяха най-добрите решения. Аз също не обичам риба, независимо с какво е глазирана, маринована и пр.

# 569
  • На брега на морето
На мен Михаела снощи ми направи впечатление. Хареса ми как се справя момичето. Лъчезара е такава ревла. Станало не станало, нека са държи на положение. Не да обяснява колко неща преживяла, а в същото време да си бърше сълзите. Като цяло не ме впечатли особено епизода.

Общи условия

Активация на акаунт