MasterChef България сезон 4 - 1 тема ПРЕДСЕЗОННО

• 91 987
  • 712
  •   1
Отговори
# 600
Къде пропусна Йорданка!! Simple Smile

# 601
Къде пропусна Йорданка!! Simple Smile
Тя не ми се вписва в това което съм чула като критерии за  "един истински Masterchef". Склонна е към интрига, злобничка, твърде самоуверена.... мисля, че ще ѝ скроят шапката скоро.

# 602
О, със сигурност ще я гледаме до финала нея. Обаче няма да стане победител. Peace

# 603
  • София
Йорданка е неприятна, но определено поне досега показа повече познания от голяма част от жените (включвам и отпадналите) т.е. за мен си е съвсем справедливо да продължи още напред.

# 604
Е, да ще продължи още със сигурност. Има други на които им е време да си ходят още сега.
Интересно дали ще има епизод с връщане на отпаднал играч. Предполагам, че не, щом им минаха интервютата в другите предавания на телевизията.

# 605
Аз залагам на финал Йорданка и Станислав (пожарникаря). Дори мисля, че той ще спечели.

# 606
  • София
Йорданка е извън фокуса в последните епизоди. Какво пак се заядохте с нея? Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Някой няма ли да направи една тема "както си трябва"? С линкове, картинки, анкети?

# 607
  • На брега на морето
Аз едва ги запомням, камо ли да имам фаворит. Никой не се е откроил кой знае колко  на този етап според мен. Прекалено много са.

# 608
  • София
И аз половината не ги помня, но и не си давам много зор още.  Laughing

# 609
Като цяло този сезон на предаването не се откроява като един от най-силните, но въпреки това има сполучливи попадения. Фаворит ми е Станислав (пожарникаря?). Според мен засега той се откроява като един от най-добрите, най-амбицираните и най-заслужаващи да победят играчи. Йорданка е малко като Цвета-Късмета и Нордел от предишните сезони, злобничка ми идва, но въпреки това има задоволителни кулинарни познания, затова очаквано продължава напред в състезанието. Николай Попов също ми се струва с добри кулинарни познания. За останалите нямам кой знае какво мнение - готвачи като готвачи. Малко в повече ми идват критиките към манекенката Валерия, задето крем-карамелът не й се получава. Да, явно има нещо, което бърка, но това не трябва да бъде повод на останалите да й се подиграват или да я гледат с несериозно око. Иначе - липсва ми присъствието на шеф Ангелов в журито. Някой да знае защо се е отказал от поста си на жури в това предаване и е започнал друго? Simple Smile

# 610
Никой ли не гледа тази вечер?

Тиквички пълнени Thinking остават 5 минути. Кога ще ги напълни , че и изпече? Валерия е в действие.....

# 611
  • София
Искам да видя десерта на Махмуд.

# 612
Аз гледам 🤓

Много ме впечатли първата задача. Вкъщи не хапваме от тези продукти, но особено трите избрани чинии ми се сториха апетитни и много интересни. Сред участниците има много креативни хора.

# 613
Валерия е нагла и не прави нищо. Да си тръгва.

# 614
Валерия отново оплеска положението.Не ми е ясно как успя да  влезе във формата.Но пък е със завииидно самочувствие.Айде сега ще готви десерт.
Цветанка ми прави все по добро впечатление.

Общи условия

Активация на акаунт