MasterChef България сезон 4 - 1 тема ПРЕДСЕЗОННО

• 91 992
  • 712
  •   1
Отговори
# 585
  • До морето
Ами защото не снимат всичко операторите. В един американски сезон имаше такъв случай - един участник взе нещо чуждо от хладилника, веднага върнаха записите и го показаха и въпреки, че той се кле, че е неволно,  беше автоматично изгонен!

# 586
  • Испания
Милена Иванова след "MasterChef": Научих много за готвенето

http://masterchef.btv.bg/video/extra-video/milena-ivanova-sled-m … za-gotveneto.html

# 587
Ох, Лъчезара иначе с голямото самочувствие - много от високо падна.
Браво на Станислав. Симпатяга ми е той.
Не мога да се сетя, но миналата година тази значка не я ли дадоха в по-късен етап от състезанието. Thinking И не разбрах тази значка е само за следващия  път като готвят, не като миналата година, когато прецени?

# 588
  • София
Да, само за следващия път важи.  Peace

# 589
  • София
Записвам се да ви следя и един въпрос -  не успях да гледам епизод 8 миналата седмица, а в btv plus вече не може да се гледа, къде мога да го намеря да го гледам?

Благодаря много предварително за помощта!

# 590
Да, само за следващия път важи.  Peace
Благодаря. Hug
Предният път беше по-добре замислено. Ами следващият път, ако Станислав е от първите на балкона, за какво толкова труд.. Grinning

# 591
  • София
Записвам се да ви следя и един въпрос -  не успях да гледам епизод 8 миналата седмица, а в btv plus вече не може да се гледа, къде мога да го намеря да го гледам?

Виж в коментарите за този ден, в който си изпуснала епизода. Mari_Mar винаги дава линк за всеки епизод.  Peace

_AnSsi_, няма за какво!  Hug

# 592
  • София
Записвам се да ви следя и един въпрос -  не успях да гледам епизод 8 миналата седмица, а в btv plus вече не може да се гледа, къде мога да го намеря да го гледам?

ЕПИЗОД 8

епизод 9

# 593
  • София

ЕПИЗОД 8

епизод 9

Благодаря много!  smile3525

# 594
Някой знае ли с какъв собствен бизнес се занимава момичето от Бургас? Все говори за някакви деца, ама не ми е ясно храни ли ги, гледа ли ги?

# 595
  • Испания
Някой знае ли с какъв собствен бизнес се занимава момичето от Бургас? Все говори за някакви деца, ама не ми е ясно храни ли ги, гледа ли ги?

Кристиана ли?

Тя произхожда от голямо семейство с баща, продавал мотори, и майка, собственик на детска градина. Като най-голяма от 6 деца, прави първите си стъпки в кухнята с тяхната детегледачка, а по-късно става най-големият помощник на майка си като приготвя храната за 8-членното семейство всеки ден. По три пъти на ден. В момента семейството им има 15 членове и всички се събират около масата с домашно приготвена храна. Ако спечели MasterChef, Кристиана иска да бъде женският Джейми Оливър и да учи българските деца за значението на качествената и здравословна храна.

# 596
Да, за нея става въпрос.
И все пак не пише какъв е собственият бизнес.
Мой познат ми каза, че като малки са били комшии. Семейството и било набожно (мисля евангелисти).

# 597
# 598
Благодаря ти, Смайли.
Много сектантско ми звучи всичко. Явно църквата много им е помагала, щом семейство с 6 деца е успяло да изучи поне едно от тях в частен колеж в чужбина.
Флагман са поръчкови статии и всеки който си плати може да е звезда в утрешния ден.

# 599
Аз най-накрая снощи изгледах и последния епизод до тук.
Имам усещането, че този сезон победителят ще е мъж - жените са доста по-слаби. Открояват се Михаела и Цветомира, до някъде Кристияна. Може би ще оставят една "за цвят" на финала.
От мъжете мисля, че накрая ще останат Станислав Райчев, Николай Немигенчев - като един от двамата ще е победителя, също Кольо и Махмуд - те са сравнително добри, но са колоритни и държат шоуто.
Един вид, леко предизвестено ми идва още от сега. Доста от хората са откровени аутсайдери с някакви моментни проблясъци.

Общи условия

Активация на акаунт