MasterChef България сезон 4 - 1 тема ПРЕДСЕЗОННО

• 92 305
  • 712
  •   1
Отговори
# 630
  • Испания
От втората задача /елиминациите/ ми харесаха чиниите на:

- Аспарух   

- Йорданка 

- Кристиана 

- Махмуд   

- Цветанка 

- Цветомира

Не бих имала желание да опитам ястията на:

- Валерия    Бляк!

- Михаела 

- Станислав Г.

- Станислав Р.

Валения - адски досадна.

# 631
  • София
Аспарух и на мен ми е симпатичен, винаги съм харесвала хора, които са малко по-различни и шеметни от останалите. И ме дразни как всеки път като си обяснява символиката в чинията /защото явно си има някаква концепция и я следва/, всички му се смеят и подиграват. Някак не върви на възрастни хора, отишли да се показват по телевизията, да се държат като деца.

# 632
Аспарух и на мен ми е симпатичен, винаги съм харесвала хора, които са малко по-различни и шеметни от останалите. И ме дразни как всеки път като си обяснява символиката в чинията /защото явно си има някаква концепция и я следва/, всички му се смеят и подиграват. Някак не върви на възрастни хора, отишли да се показват по телевизията, да се държат като деца.

Абсолютно! Плюс това символиката му е доста смислена, не е от типа на "Горска пътечка", "Есен в чиния" и т.н.

# 633
И аз харесвам Аспарух.

Оох, нааай - накрая свършиха мъките на Валерия. 😄

# 634
  • На брега на морето
Ох, тази Валерия. Чудя се откъде има толкова високо самочувствие това момиче. Все може, все знае и накрая резултатът ѝ е дори не може да надмине домашно приготвена храна, какво остава за кулинарен формат. Радвам се, че предаването най-накрая се лиши от присъствието й.

За мен лично първата задача беше трудна. Поставяйки се на мястото на участниците едва ли лих успяла да се справя. Комбинацията на подобен тип храни изобщо не е лесна задача. Хареса ми идеята на Савина.

За втората задача Цветанка изпъкна. Много ми хареса. Надявам се и занапред да продължи в същия дух.

Ако Ангелов беше там щеше да мърмори за размера на канолите и как на повечето не им бяха еднакви. Освен тези на Йорданка, другите не ми изглеждаха особено апетитно.

# 635
Така и не разбрах публикуват ли се някъде рецептите ... някои неща изглеждат много вкусни ... бих искала да се пробвам да ги правя в къщи.

# 636
Не, никога не са ги публикували.

# 637
  • n/a
Тази година, за съжаление, и в майстор-класовете не показват
пълните рецепти. В предишните можеха да се ползват Simple Smile.

# 638
Аз пък не разбирам защо е целият този негативизъм към Валерия? Да, не е добра готвачка и да, знаеше се, че няма да стигне до финал, но защо е този негативизъм? Като човек смятам, че не е лоша, никога не се е държала зле с когото и да било, даже напротив, приемаше с усмивка това, че останалите страняха от нея все едно е прокажна. Да, състезанието е готварско и място за слаби готвачи няма, но я погледнете и останалите - всички ли заслужават да стигнат до финал и блестят с уникални творчески умения и заложби? Лъчезара примерно ме дразни още от самото начало - минава между капките, вкарва личните си драми в готвенето и показва негативност. И не е само Лъчезара така.

Като фаворити ми се открояват : Махмуд, Цветанка, Станислав Райчев, Николай Попов и Кольо.

П.П : Само изразявам личното си мнение, надявам се да не бъда нападната. Държа да подчертая, че нито съм някаква позната / приятелка на Валерия, нито й симпатизирам по някакъв начин, пак казвам, че аз също съм на мнение, че не е добър готвач. Simple Smile

# 639
  • На брега на морето
Мен лично ме дразни самочувствието на Валерия. Всеки път, когато коментира, казва колко може, колко е способна и накрая грандиозен провал.

# 640
Аз сигурно съм от малкото, които симпатизират на Йорданка. Не ме дразни. Виждам, че има самочувствие, но то не ме дразни - нека си го има. В нейния случай /относно готвенето/ е с покритие, за разлика от други. Йорданка се съпоставя на Цвета и Мариела от предишните формати, но аз лично не бих я сложила рамо до рамо с Мариела. С Цвета да, но аз и на нея симпатизирах тогава Grinning, но Мариела явно е всеобщ дразнител.

# 641
И аз харесвам Аспарух.

Оох, нааай - накрая свършиха мъките на Валерия. 😄

И нашите Scream

# 642
И Мариела, и Цвета и Йорданка ме дразнят, но от трите най-много Цвета-Късмета, която беше гОла вОда.   Twisted Evil
smileys, благодарности отново за снимките в темата!  bouquet  Hug
Дуото тиквички на Валерия е  Sick

# 643
  • Разпиляна във въображението
Единствено съжалявам, че не успя да си направи крем карамела

# 644
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Е как.... последния път нали каза, че й се е получил, само не успя да го извади от фурната и да го плейтне.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт