Big Brother - Most Wanted - 2017 - Тема 4 (04.12 - 10.12)

• 147 895
  • 2 351
  •   1
Отговори
# 1 455
Пускам по един смс като на президентски избори - когато останат само двама и ако някой от тях ми е симпатичен... Миналата година подкрепих Миглена, а тази бих подкрепила Джино, ако е на финал без значение срещу кого... За Джино бях и в предишния сезон...

# 1 456
 Сега пак го гледам и е много смешно ББ като им казва да не спекулират, защото едва ли не няма шанс Дейна да лъже...сори ама пресоли манжата...

# 1 457
  • София
Сега пак показаха записа - окончателно стигнах до извода, че Динко казва истината. Тя отказа да говори и имаше две  ключови фрази - че той заставал между нея и бившия й съпруг,  и да не се отнасял с нея като с животно. Така не се говори с човек, когото не познаваш и никога не си имал връзка с него. Тя му говори като на бивше гадже точно. Очевидно е, че не иска да вади кирливите ризи. И Динко реагира съвсем нормално - беше невероятнизненадан. Може да е простак, но не е глупак и в случая не лъже.

# 1 458
  • Испания

Разликата с Джино е, че той й знае номерата. За това просто не се занимава с нея. Не й говори, стои далеч от нея. Съответно и тя пряко не го атакуваше, доколкото си спомням. Това е печелившето поведение, но останалите не го разбраха - хранеха трола един вид, а всички знаем до какво води това.

Абсолютно. И в интернет, и в живота.

Може да е простак, но не е глупак и в случая не лъже.

И? Това какво засяга Динко?

# 1 459
И аз го гледам отново. Абсолютна ЛЪЖА на "американката".
Другите в къщата също се усъмниха и започнаха да отбелязват пробиви в тоя зле скалъпен рецитал. И в тоя момент ББ чак се притесни, че коментират дори!?!?!? Пълна пародия!

# 1 460
Аз вярвам повече на реакцията на хората вътре, особено на Захажайка

# 1 461
  • Варна
Луна е при Гала. Тя била победител и преди и сега, коментарите я удовлетворявали, свършила си е перфектно работата, направила била шоуто и показала от себе си, това, за което и били платили.

# 1 462
  • Испания
Появи се поредната сценаристка, хилеща се като пача.

# 1 463
Луна е при Гала. Тя била победител и преди и сега, коментарите я удовлетворявали, свършила си е перфектно работата, направила била шоуто и показала от себе си, това, за което и били платили.

Тая е луда , вече се уверих.  Sick

# 1 464
  • София
Динко е като дете - първичен и наивен. Казва му се нещо и той не го подлага на съмнение, камо ли да размишлява върху даден въпрос. Че се опитва да се прави на тарикат, опитва се, обаче беше много сигурен в дадената история. Че не си измисля съм склонна да вярвам, няма откъде да скалъпи толкова неща. На мнение съм, че е недоразбрал много неща, поукрасил е това, което не разбира на английски - и ето ти историята.
Джино за мен не е агресивен - на дразнителя Луна, който изпитваше търпението им, накрая всички скочиха. Освен Джино. Та в този ред на мисли, не вярвам да е посягал на Дейна. Има нещо скрито, но то не е и наша работа. Светла и тя краде пари от мъжете, с които е, само че друго му се вика на това. Всеки си има кирливи ризи, грозно е някой незапознат обаче да ги изкарва на показ.

# 1 465
  • София

Тая е луда , вече се уверих.  Sick
чак сега ли Joy

# 1 466
  • Sofia
Защо се е облякла като ученичка?

# 1 467
Аз обаче не разбрах защо Фънки се нахвърли върху Джино, че бил пасивен, когато Луна избухна.
Че то и Коцето беше пасивен, ама на него копче не му каза.
Смятам, че Коцето е голяма хиена и само пуска фитили и се скатава.

# 1 468
Личи си кой е живял в цивилизована страна и кой в булгаристан. На Джино поведението му фрапантно контрастира с типичното поведение на средностатистическия българин - човек без комплекси, стиска му е да е себе си, да си каже мнението когато трябва и да го задържи, когато е безсмислено да го казва, отстоява се без да е агресивен. Култивиран човек имал късмета да напусне БГ преди да бъде увреден и унищожен от българската простотия. Определено ми е по-симпатичен от нагаждача Коце, който знае как да е лицеприятен и симпатичен с теб, а после зад гърба ти пак знае каква точно думичка и как да я каже, за да настрои другите срещу теб. Лицемерен интересчия. Но както Тото спечели преди така е много вероятно сега Коцето да спечели - българите си харесват лицемерни и манипулативни интриганти, които ги работят леко и неусетно. Коцето е популярния селяндур, а Джино е класа, която простия българин няма капацитета да оцени.

# 1 469
Цитат
Ето ключа от палатката. Платили са й за тези простотии и са й дали карт бланш и тя ги е натворила. Друг е въпроса, че не всеки би могъл да се държи така. На нея си й идва отвътре.
Според мен важи и за останалите. Имат общ сценарии, но индивидуалните реакции са си техни. Обидите на Фънки например, ритането на Луна и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт