Big Brother - Most Wanted - 2017 - Тема 4 (04.12 - 10.12)

• 147 524
  • 2 351
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Да излиза, който иска довечера, но мацки, финала наближава аз нямам фаворит. До сега чак пък това не ми се беше случвало.

Не си единствената!  Peace

# 61
  • София
Сигурно ти е прост и евтин серума за лице и от там те боли тиквоча. Според мен де... Mr. Green
Или възглавницата ти е за 10 лева.... Flutter
За козметика давам най-много пари, няма да е от нея. И спя без възглавница....  smile3534 Настоявам да пробваме с Луна.  Laughing

# 62
Е завиждаш й - то е ясно. От там тиЙ главобола...

# 63
  • София
Така е, признавам си. Добре че е само днес.  Laughing

# 64
  • София
Видяхте ли Ганка на какво прилича:
http://life.dir.bg/gallery.php?id=26654774#topnav

# 65
  • в резерват
А в новият си клип Мичето по лавандулови дантелени гащички си пее   нещо като : "шеки ай,  шеки ай" JoyJoyJoy

# 66
  • до една звездичка

Все едно гледам кръстоска между Силвия Кацарова и Мис Пиги. С Фики Стораро, разбира се!  hahaha

# 67
Ей ся и мен ме заболя главата ....

# 68
На главата ми ѝ нищо. Но очите ми никога няма да ми простят, че ги мъча така.

# 69

Да си се родил човек, а да мечтаеш да станеш найлоново чучело.... Колко мъка има по тоа свят, Динкоооо.... 😂

Добавям, и Мариното шики ай погледах 20 секунди. Какво да кажа? Освен да издигнем гащите на чалгата за знаме на републиката, друго не знам...

Последна редакция: пн, 04 дек 2017, 15:15 от Маpи

# 70
  • У дома
Изпуснах ви😊
Благодаря за темата.
Днес да си ходят: Нордел, ЛуДа и Динко...под ръка и да ги изкарват...
Нямам фаворит, допадаше ми Джино, но сега..незнам...някак не ми се връзва чавек незнаещ президента на БГ да е 'любима звИздЪ'.
Подозирам, че Мечо се е постарал Светла Умното да е финалист, а като нищо и да спечели😨
Темата много рехавичка....

# 71
  • София

Защо ни причиняваш всичко това?! Не стига че довечера ще гледаме някои гнусни мутри,
 ами и тези снимки....брррр.... Mr. Green

# 72
  • София
Тъкмо ми беше поминала главата....  Laughing

# 73
Децата ми учат чужди езици (както всички други деца в днешно време), значи ставам за майка Joy

Шоуто го зарязах, че ми е напълно безсмислено вече, но в темата все още иам бисери!

# 74
  • Варна

Все едно гледам кръстоска между Силвия Кацарова и Мис Пиги. С Фики Стораро, разбира се!  hahaha

Обикновено гледам да не причинявам излишен стрес, но ме загложди да водя каква е кръстоската между горните две и Фики. Ама като не чета като хората, ще си нося последствията! hahaha

Общи условия

Активация на акаунт