Big Brother - Most Wanted - 2017 - Тема 4 (04.12 - 10.12)

• 147 615
  • 2 351
  •   1
Отговори
# 75
Децата ми учат чужди езици (както всички други деца в днешно време), значи ставам за майка Joy
Аз не бих бързала да сложа всички други пред деца в днешно време. Те и всички учат география, ама Златка не се е случила в това число. Всички учат и правопис, но Динко, Светла, Енджи са спали в час. Да питаме сред 80 хилядната публика на Динко на колко езика се разбират с бежанците? За публиката на Коста - те са " на ти" с Издислав. Да не си изброяваме излагациите в европейския парламент... Това да учиш езици е различно от да говориш езици - на Нордел детето е с отличен български, английски и шведски + редовните, които се учат в училище. Не е малко.

# 76
  • София
Запис.  Simple Smile

Доста ми е скучен този сезон, ама го гледам все още  Laughing

# 77
  • Ню Йорк
Голямата ми мечта е да изгонят ЛуДа и Хордел, ама няма да стане. Най-гнусните остават до финала.

# 78
Благодаря за темата.
Надявам се довечера да си ходи Луна.

# 79
И аз нямам фаворит, даже повечето от участниците по-скоро ме дразнят. Но, нищо чудно Светлето наистина да спечели, малко да ѝ лъснат имиджа заради Мечо.

# 80
  • София
И аз нямам фаворит, даже повечето от участниците по-скоро ме дразнят. Но, нищо чудно Светлето наистина да спечели, малко да ѝ лъснат имиджа заради Мечо.

Ауууу, дано не стане!

# 81
  • София
Това просто ще е черешката на тортата на тъпотата - и в буквален, и в преносен смисъл.  Rolling Eyes

# 82
  • София
Не мисля, че Светлана има шансове да спечели.

# 83
  • София
Изобщо не допускам, че Светлана и Линдарка имат шансове за победа.

# 84
Мари, много лесно лепиш етикети на хорските деца - това ставало, онова - не. Не съди по опаковката, още по-малко по приказките на Нордел, всички видяхме с каква лекота си измисля сценарии, че даже и счита за нормално да лъже и маже. Как реши, че е добра майка и детето й има изброените качества, представа нямам. Може и така да е, но откъде тази увереност у теб? А как прецени качествата на детето на Фънки, още по-малко разбирам.

# 85
  • София
То вярно, че сезонът е безинтересен и нямах известия, ама чак пък такова затишие... пък то - нова тема. Grinning

Да дават на Коцето наградата, че да спре това мъчение за всички. Него го виждам на първо място.

# 86
  • София
горе - долу две седмици има до края на сезона и затова има нова  тема, защото почти бяхме стигнали 100 стр.

# 87
Темата е седмична, затова има нова.

Не би ме учудило да дадат наградата на Светлето или Линдарева. ББ така заора дъното, че нищо не може да го спре вече.

# 88
  • Испания
горе - долу две седмици има до края на сезона и затова има нова  тема, защото почти бяхме стигнали 100 стр.

Не. Просто темите са седмични.

# 89
  • Sofia
Гледах клипа където Светлана обеснява колко умни били родителите и,бабите,дядовците....но то нищо не се разбира като говори и не ми стана ясно какви точно са били по професия?!...

Общи условия

Активация на акаунт