Big Brother - Most Wanted - 2017 - Тема 4 (04.12 - 10.12)

• 148 051
  • 2 351
  •   1
Отговори
# 1 215
  • Испания

Смени му се физиономията.

# 1 216
Нъл имат Милде...

Динко се загуби в превода...Joy

# 1 217
Динко да не е говорил с някоя друга Дейна? Rolling Eyes

# 1 218
Иииии вместо да извадят очите на Джино  му изписаха веждите.

# 1 219
  • София
Според мен Динко не лъже, а просто се е намесил в чужда култура. Те може помежду си да се бият и да се карат, но не дават на друг да им вади кирливите ризи.

# 1 220
В основата на грозната сцена е ББ. Той накара съквартирантите да отидат в покоите на Луна и така я провокира. Постоянно се заяждат с нея, крадат и цигарите и храната, мърсят в стаята и, Захажаева е човекът, който денонощно ги подстрекава. Тази жена е изтъкана от злоба. Не е Луна човекът, когото трябваше да изгонят. Трябваше да изгонят Динко и Светлана, последната не спря да плиска вода върху Луна. Както се изгаври с Дебора, по същия начин ББ се изгаври и с Луна.
Фънки тотално се срина като човек и мъж пред цяла България. Човек, носещ невероятна агресия, прикрита под ехидно отношение към другите. Открито подкрепи физическото насилие на 5 човека срещу 1 жена. И Светлана, която многократно се опита да удари Луна в навалицата. ББ трябваше да прекрати конфликта още, когато Динко счупи очилата на Луна.
Единственият с адекватно държание беше Джино.
Светлана, Фънки и Динко трябваше да бъдат изгонени.

# 1 221
Хахаха Динкооооо Grinning

# 1 222
  • София

И то много!

# 1 223
  • Испания
Иииии вместо да извадят очите на Джино  му изписаха веждите.

Ха, ха, ха!

Динко сега разбра, че е простак.

# 1 224
Хахахаха! Съквартирантите и те се посраха. Много са жалки всички. Джино май ще е победител пак.

# 1 225
  • Испания
Колко са разочаровани всички, че Джино не е излъгал.

# 1 226
Тези пак наскачаха на Джино. Изумена съм??

# 1 227
А що...аз не се гнуся. В нов опран халат съм...що да ме е гнус...
Joy teta, фенка съм ти!

Гледам и не вярвам на ушите си! Айде, Луна си заслужава хейта, ама от самоуважение не трябваше да й се нахвърлят така. И мъжете - сеирджии! Вместо да ги разтърват, те само дето не набиха и Джино, че се е опитал. Най-смешно налиташе Светлана, в някакъв филм съм гледала нападение на гъски - същата.

# 1 228
  • На ръба..
Еееех значи, Светла тъпото нищо не разбра.... другия път превод в ефир ще ВА замоля..

# 1 229
Тази Дейна беше подготвена и подкована. Абсолютно излъга американката.

Общи условия

Активация на акаунт