Big Brother - Most Wanted - 2017 - Тема 4 (04.12 - 10.12)

• 147 884
  • 2 351
  •   1
Отговори
# 1 440
Джино и Джина са от тоя кръг "култури", които са обект на "Моята голяма, луда, циганска сватба"/"Сестри по кръв", което води след себе си някои особености, те не са точно американци и не си решават нещата баш точно по американски, да са живи и здрави.
Динко е прост и с абсолютно просташки маниер се набърка в истории, които не го засягат особено, малко си помисли, че ще разобличава Джино и ще разкрие някаква нечувана сензационна шог бонба новина. Да, ама не.

# 1 441
  • Бургас
Бях решила да не пиша, но не мога да се сдържа. Биг Брадър режисира всичко и освен това за сетен път се убеждавам как се манипулира мнението на зрителя с подбрани кадри и според интереса на сценаристите. До вчера се възмущавахме от гордото признание на Джоно, че не чете и не желае да се образова, а днес всичко е забравено и той е голям кавалер и е готов и излъскан ако не за победител, то поне за финалист.
Наясно съм, че си "чешем" езиците и се забавляваме в темата, но Брадъра направо вече ни взе за глупаци. Отново ще спомена с носталгия / както много от вас / първите сезони.

# 1 442
В България, когато се опитваш да обидиш някого го наричаш циганин или рязан турчин... Та Джино циганин, Луна туркиня, а всички останали сме чистокръвни ханкубратовци...

# 1 443
Аз лично не считам, че етносът е обида, нито циганският, нито турският. Но културни особености има и още как.
Също не разбирам какво, ако Луна е туркиня и се е казвала някога Лухче. Дори към нея имам такъв въпрос, какво ако е така, лошо ли е, срамно ли е?!

# 1 444
А, аз съм от славяните...по-белички са....

Аз Джино го харесвам от миналия сезон, сега поддържа същата линия на поведение, тоест отново ми допада.

Отделно от това ще кажа, че не знам дали ББ режисира точно неговият имидж, но Пафал е права, че допреди ден имаше вълна от възмута как не четял книги, а сега вълната е на възторг и възхищение....та самите вие наистина си мените мнението....

# 1 445
Аз лично не считам, че етносът е обида, нито циганският, нито турският. Но културни особености има и още как.
Също не разбирам какво, ако Луна е туркиня и се е казвала някога Лухче. Дори към нея имам такъв въпрос, какво ако е така, лошо ли е, срамно ли е?!

А аз подозирам, че нито е туркиня, нито се е казвала Лухче... Изключително ми е грозно, когато някой обижда на име, при все, че човек обикновено не си избира сам рожденото име... Сега е Луна по паспорт, значи не е нито ЛуХче, нито ЛуКче...

# 1 446
  • София
Аз съм за Джино, писала съм и преди. Изглежда ми най-свестен от предложените ни кукувици и пияници вътре. А това, че е намръщен и не чете книги не ме засяга. Тъй или иначе не смятам да пращам смс, но се надявам той да спечели. Ако има изобщо награда. newsm78

# 1 447
  • София
Сега вече ми е ясно. Горкият Динко с тоя счупен английски се видя колко е разбрал от това, което Дейна му е говорила. Тоест, едно голямо нищо. По-добре да не беше се опитвал изобщо да говори на английски, че беше голям резил.  Laughing

# 1 448
  • София
За мен никой не става и за чеп за зеле. Неприятни са ми целокупно.

# 1 449
  • София
счупен английски Joy Joy
аз съм си за Джино от самото начало,надявам се да спечели Peace

# 1 450
Съквартирантите направиха голяма услуга на Джино и вероятно ще го направят победител. Разбира се, заслугата е най-вече на Динко. Simple Smile

# 1 451
  • в моя гьол
Откак стадото се превърна в глутница, мятам само по едно ухо и половин око. А помня как си чаках дозичката простотия на вечер. Тия ме предозираха.

# 1 452
  • София
Съмнявам се Джино да е победител. Ясно е, че това не го решават зрителите, а продукцията. Мисля, че ще е Коце. Твърде много хвалебствени коментари изчетоха в онази мисия, подготвят ни.

# 1 453
  • Испания

Виждам, че всички сте наясно с живота на всеки един от "героите", дори повече от самите тях. Браво!

Миглена Ангелова показа новия си мъж

http://life.dir.bg/news.php?id=26667030&nt=5

След малко Луна при Гала.

# 1 454
Истината е, че Луна си изтърва нервите. Не издържа просто. Слаби са й нервите. И то ги изтърва от дреболия според мен.

От друга страна - нейните провокации върху съквартирантите, системни, нагли, безспирни - самите съквартиранти съумяха да си сдържат своите нерви и да не почнат да ритат и те, както направи Луна.

Като чета, тук големи светии имало в темата...поклон. Не знам в реала дали същите тези светици биха се усмихвали, ако всеки час пред носа им Луна постави цървула си на има няма 10 см. разстояние, както вчера направи на Фънки. Да не изреждам останалите и провокации, че ще стане чаршаф.

Разликата с Джино е, че той й знае номерата. За това просто не се занимава с нея. Не й говори, стои далеч от нея. Съответно и тя пряко не го атакуваше, доколкото си спомням. Това е печелившето поведение, но останалите не го разбраха - хранеха трола един вид, а всички знаем до какво води това.

Общи условия

Активация на акаунт