Big Brother - Most Wanted - 2017 - Тема 4 (04.12 - 10.12)

• 147 884
  • 2 351
  •   1
Отговори
# 1 560
  • у дома...
Това, което ни показаха вчера си беше чиста проба женски бой. Дразненето си беше взаимно - и Луна е дразнител, кликата около Захажаева - тоже. Ако още от самото начало не и обръщаха никакво внимание, Луничка щеше да се е кротнала. Освен ако всичко не е било по сценарий на ББ.
А поведението на Коцето е на типична певачка-чалгарка. Айде, простено му е - професионална деформация.

# 1 561
  • Испания

Защото е страхлива. На мъже не смее да скача. Снощи забелязах, че Коцето и Зорчи бяха пред нея, тя ливна вода само на Зорница. Коцето нарочно мина пред лицето на Луна, но тя не посмя, дори не си помисли да му ливне шишето. С Фънки същото .....

Дааааа, сигурно затова. А Коцето поне два пъти ѝ изля вода върху главата.

# 1 562
Ама Фънки наби ли , удари ли Луна? Май само пееше....опс, това е гадно, много болииииии...някой да ти пее...

Мисля, че много добре разбра, че Фънки запя, за да я подразни още повече. Използва песента като провокация. Щом си решила да фаворизираш точно Фънки, няма да ти преча. Всеки има право на симпатии.  Flowers Hibiscus

Не разбрах удари ли я Фънки? Физ.съприкосновение нещо....?

И аз няма да ти преча да си обичкаш Лунчето...

Убедих се, че търсиш конфронтация с мен. Това, което правиш не е дискусия, нито писане просто за спорта. Жива и здрава.

# 1 563
А, не скача Луна на мъже! Не беше ли налетяла на Динко веднъж, с накакъв чехъл май го налагаше тогава.

# 1 564
  • Испания
Днес Луна каза: "Константин лично ми призна, че е наркоман. Не знам шега ли е било или истина. Динко ме пребиваше, връзваше ме със свински опашки, подхвърляше ме като порцеланова кукла. Аз сама излязох, по собствено желание си тръгнах. Багажът ми беше приготвен часове преди Биг Брадър да си обяви решението".

# 1 565
  • Ню Йорк
Много лудо Лухчето, че и буйна луда, ББ няма ли да го санкционират по някакви международни/европейски нормативи  newsm78

# 1 566
Снощи като ги гледах и ми заприличаха на деца в детска градина, оставени без надзор. Направо не е за вярване каква деградация. А още по-нелепото  е, че Джино за втори път попада сред такъв отбор откачалки и без да прави нищо, изглежда най-нормален и току-виж пак победил.

# 1 567
Някой познава ли Фънки лично? Интересно ми е такъв ли е в живота? Той ли се вкара, медиите ли му придадоха образ на брутално откровен, саркастичен простак не ми е ясно. Просто в последните 2-3 години хич не му се получават "смешките" и провокациите. Съдя и по участието му в Капките. Време е и той да си вземе почивка от тия шоута.

но! Фънкиии, ако доведеш Gogira в България, обещавам да Не пускам sms за теб!

# 1 568
На мен най-силно впечатление ми направи Зорница. Изключително добър човек е, но явно само грешни избори прави в живота си. Личи си и че е начетена. Та, защо ми направи впечатление Зорница - с чисто човешкото си отношение и загриженост към Захажаева. Беше истински притеснена почиствайки косата ѝ, дотолкова, че накрая я целуна по нараненото /може би/ място. И накрая ... Захажаева я номинира като най-незаслужила... момичето, което всяка сутрин ѝ носи кафето в леглото.

# 1 569
Да, бе ... докато чакаше наградата и изведнъж решила сама да излиза.Усети се, че е сгафила и се светна, че ще я гонят щом е изолирана и си е събрала багажериите.Луна пак е в своя филми то с главна роля, дърпаща конците на всички Rolling Eyes

# 1 570
  • Испания
Да, бе ... докато чакаше наградата и изведнъж решила сама да излиза.Усети се, че е сгафила и се светна, че ще я гонят щом е изолирана и си е събрала багажериите.Луна пак е в своя филми то с главна роля, дърпаща конците на всички Rolling Eyes

Ама нейните конци дърпат от космоса.

# 1 571
Нямаше да напусне Луна ,без пръчка от ББ. Тя и днес при Гала каза , че си е и  двата пъти, победител. Събрала си е багажляците , заради фасон. То храна си искаше , маникюр- изобщо нямаше вид на човек , който ще напуска. Тъкмо напротив- припомняше задълженията на ББ към нея , а не- нейните. Той затова замълча и тя се просна на диванчето.

# 1 572
  • Ню Йорк
Някой познава ли Фънки лично? Интересно ми е такъв ли е в живота? Той ли се вкара, медиите ли му придадоха образ на брутално откровен, саркастичен простак не ми е ясно. Просто в последните 2-3 години хич не му се получават "смешките" и провокациите. Съдя и по участието му в Капките. Време е и той да си вземе почивка от тия шоута.

но! Фънкиии, ако доведеш Gogira в България, обещавам да Не пускам sms за теб!

Познавам и Фънки и Амебата от доста време, били сме в една компания. Не е да не са простаци Wink

# 1 573
За мен ЛунА е социопат.
Спомням си я по митингите, когато затвориха КТБ, беше като побъркана, на чело на демонстрациите.

# 1 574
Нямаше да напусне Луна ,без пръчка от ББ. Тя и днес при Гала каза , че си е и  двата пъти, победител. Събрала си е багажляците , заради фасон. То храна си искаше , маникюр- изобщо нямаше вид на човек , който ще напуска. Тъкмо напротив- припомняше задълженията на ББ към нея , а не- нейните. Той затова замълча и тя се просна на диванчето.

Тя си искаше нещата преди боя... После нещо са се разбрали в изповедалнята, което така и не видяхме... Направи ми впечатление колко е спокойна след това и се разхождаше все едно нищо не е било...

Общи условия

Активация на акаунт