Big Brother - Most Wanted - 2017 - Тема 4 (04.12 - 10.12)

• 147 936
  • 2 351
  •   1
Отговори
# 1 545
А, той щото като я повика брадъра ти, тя се втурна към изповедалнята, нали....

# 1 546
  • Враца
За мен Динко казва истината - тя му е разказвала всичко това, а дали го е лъгала или е била искрена няма как да знаем. Динко може да е простак, но в момента беше искрено изненадан от случилото се, личеше му по объркания поглед.

Така мисля и аз!  Peace

# 1 547
Няма от къде да знаем какво е щяло да стане... Очилата й не бяха счупени, напрежението не беше ескалирало и не се биеха... Тя после много е чула и че я викат, аз едвам го чух без да ме бият в този момент... И не казвам, че Луна не започна първа, макар и да е изрязана голяма част от материала, казвам че й скочиха и поне още 2-ма трябваше да изхвърчат от Къщата, а също казвам, че Джино се намеси, искаше да ги разтърве, но го спряха...

# 1 548
Е, спряли го били..ръцете ли му държаха. Ако е искАл, да го е направил. Не го е искал...не го е направил.

Стелт, аз говоря са случката в дневната на дивана. Питах те тогава другите трябваше да гледат само ли, как бият Захажаева?

# 1 549
  • Испания

Смайлс, остави....всеки вижда каквото му е изгодно...

Знам, Тете, ама ми писна да ми обясняват, че не трябва да вярвам на очите си. И не квалифицирам пишещите, както си позволяват някои в разрез с правилата на форума /иначе много съблюдаваме дали се спразват правилата в ББ/, а просто обяснявам събитията и със скрийншотове, а не си измислям истории.

# 1 550
Е, спряли го били..ръцете ли му държаха. Ако е искАл, да го е направил. Не го е искал...не го е направил.

Стелт, аз говоря са случката в дневната на дивана. Питах те тогава другите трябваше да гледат само ли, как бият Захажаева?

Отговорих на това... Динко скочи и хвана на Луна ръцете, казвайки "не, не, не, не".... Тогава другите скочиха срещу нея и двете кокошки заобиколиха да я удрят по гърба... Видя се, че Динко държи здраво Луна и тя не може да се отскубне, така че смятам това беше достатъчно за да не убие онази вещица... А Фънки буташе Джино, може да го спре и без да му държи ръцете... Преди малко пуснах видео за улеснение...

# 1 551
Ама Фънки наби ли , удари ли Луна? Май само пееше....опс, това е гадно, много болииииии...някой да ти пее...

А Динко като е играл ролята на охрана, защо и срещу него наскачахте и казахте, че бил и той за изгонване поради агресия....обърках се от "логикага " ви...

# 1 552
Как се нахвърлиха върху Джино. Като хищници. Ужас!
Ще го предизвикват до финала.
Като го видях да говори пред камерите си помислих, че ще иска да напусне къщата. Аз не бих издържала. То егати и психиката трябва да има човек, за да издържи.
Каква е тая награда, която ги кара да забравят всичко човешко в себе си?

Ще го провокират, манипулират, ще го побъркат до края на сезона. Най- активните ще бъдат Захажаева и Фънки. Те действат подмолно, с внушения, говорене, много остри думи, груби, цинични, ще насъскат другите, които може и да му скочат. Най- слабото звено там е Динко. Той ще поддаде на "промиването на мозъци" от страна на Захажаева и Фънки. Светлана също е склонна към агресия. Дано няма друг бой!

# 1 553
Хич не ме интересува Джино какво, кога и с кого е вършел. Може да е всякакъв, по принцип не ми е симпатичен изобщо, но истината е, че е единственият, който се държи цивилизовано в този сезон и само заради това се надявам да спечели.
И да, трябваше да изгонят почти всички след мелето. Кой започна не знам, защото не се знае какво са рязали при монтажите, но не само Луна се включи.

# 1 554
  • Испания
Аз се чудя: защо Луна не избесня от карикатурата на Фънки?

# 1 555
Ама Фънки наби ли , удари ли Луна? Май само пееше....опс, това е гадно, много болииииии...някой да ти пее...

Мисля, че много добре разбра, че Фънки запя, за да я подразни още повече. Използва песента като провокация. Щом си решила да фаворизираш точно Фънки, няма да ти преча. Всеки има право на симпатии.  Flowers Hibiscus

# 1 556
Аз се чудя: защо Луна не избесня от карикатурата на Фънки?

Защото е страхлива. На мъже не смее да скача. Снощи забелязах, че Коцето и Зорчи бяха пред нея, тя ливна вода само на Зорница. Коцето нарочно мина пред лицето на Луна, но тя не посмя, дори не си помисли да му ливне шишето. С Фънки същото .....

# 1 557

Мисля, че много добре разбра, че Фънки запя, за да я подразни още повече. Използва песента като провокация. Щом си решила да фаворизираш точно Фънки, няма да ти преча. Всеки има право на симпатии.  Flowers Hibiscus

Не разбрах удари ли я Фънки? Физ.съприкосновение нещо....?

И аз няма да ти преча да си обичкаш Лунчето...

# 1 558
  • София
Сценаристите постоянно ги провокират и затова изтрещяват, не е заради наградата. Подкокоросаха ги да влязат в стаята на Луна и те се поведоха като идиоти.

# 1 559

А Динко като е играл ролята на охрана, защо и срещу него наскачахте и казахте, че бил и той за изгонване поради агресия....обърках се от "логикага " ви...

Сериозно ли? Въпроса ти беше какво е трябвало да направят за да не сдаде Богу дух дъртата вещица... Никой не твърди, че всички са удряли Луна... Динко не видях да удря някого и не смятам, че трябваше да излезе, но отдавна трябваше да е предупреден за вещите на останалите... Друг е въпроса, че според мен ББ умишлено го оставя да се излага така...

Общи условия

Активация на акаунт