Big Brother - Most Wanted - 2017 - Тема 4 (04.12 - 10.12)

• 147 946
  • 2 351
  •   1
Отговори
# 1 530
  • София
На Динко му е в характера първо да прояви агресия, вербална или невербална, и после да съжалява, да се извинява... и пак да прояви агресия, да нарани някого словесно или физически, и пак да съжалява, да се извинява...  то не бе веднъж, не бе два пъти, така не става. Неговите извинения и съжаления нямат никаква морална стойност.
Точно такъв му е модус операнди.  Peace

# 1 531
  • София
Ами, не, точно обратното - Джино беше твърде спокоен, гласът му беше твърд и беше насочен към Дейна. Динко бързо се усети, че го прецакват, затова започна да се върти и да диша тежко.

# 1 532
Боят не беше предизвикан от Луна. Охраната трябваше да се намеси, още когато Динко счупи очилата на Луна. Преди това и Светлана, и Захажаева и др. многократно провокираха Луна. Захажаева не млъкна, не спря да излива отровата си, да опъва нервите и, разпръскваше невероятна отрицателна енергия. Захажаева първа посегна на очилата на Луна, после се направи на жертва. Снощи се изложиха много. Всички. Единствен Джино не се поддаде всеобщата гавра.

А какво ще кажеш за това, когато Лунка друпна шапката на Людмила. Или когато им се навираше на 5см от лицето да им говори, Или когато се чекнеше и вдигаше краката си и кондурите си пред лицето на Фънки. Неее...това не е провокация, не. Тя не ги е провокирала ни-ко-га.
Само че са разлика от нея, те не я наритаха и набиха, както тя направи.

Счупиха и тъпите очила и тя ревна. А когато тя се гавреше, се хилеше като кон насреща им...

А когато постоянно влизаха в стаята и, в банята и, отмъкваха и цигарите и ги слагаха на масите, тя да види, че се разпореждат с вещите и и могат да си правят, каквото си искат, крадяха храната и, оставяха си фасовете в чиниите и, размазаха нещо по пода и... те не спряха, много се натрупа. Да, физиономията и е конска. Физиономиите на другите много ли са хубави? Кои са хубавите физиономии- Захажаева, Фънки, Светлана, Коцето... като ги видя събрани на едно място, тръпки ме побиват от външния им вид, от мислите им, от злобата им.

# 1 533
Истината е, че провокацията и гаврата тръгна от Брадъра като ги събра в апартамента на Луна. След като я подкани два пъти, ако правилата се спазваха, би трябвало да санкционират нея или всички. Че и продъжи със шегите, как ще ги съберял в банята. Луна излезе и поздрави Джино. После подхвана Коце и стана тя каквато стана.

# 1 534
Такъв е...псува я, и в следващият момент й целува ръчица.
Но тук въпросът е как Луна реагира на провокацията към нея със счупените очила - побесня. А не помисли как нейните провокации се отразяват на останалите и че те също имат пълното право да побеснеят.

Далида, ще ме Свиняваш, ама Луна беше първа още с влизането си в къщата. Ос@а се още тогава, като почна с гаврите ....

# 1 535
Как се нахвърлиха върху Джино. Като хищници. Ужас!
Ще го предизвикват до финала.
Като го видях да говори пред камерите си помислих, че ще иска да напусне къщата. Аз не бих издържала. То егати и психиката трябва да има човек, за да издържи.
Каква е тая награда, която ги кара да забравят всичко човешко в себе си?

# 1 536
И аз не разбрах как точно Джино трябва да се намеси в боя - седнал, с бастуна? Те дават ли си сметка какво може да се случи, ако някой го бутне и падне? Майка ми повече от 20 години е с железа в крака си, всяко падане е сериозна болезнена травма, а понякога и нова операция.
Фънки порица Джино, че ги разтървал. Когато Джино застанал между тях, Фънки очаквал, че ще развърти бастуна и ще нокаутира Луна, обаче Джино не оправдал очакванията му. После и Захажаевата се нахвърли срещу Джино, че осуетил масовия бой над Луна. Лично аз съм отвратена от намеренията на глутницата, дори и да са по сценарий. За съжаление и в реалния живот е така. Хората много обичат да нанасят удари по човек, който е сам или "паднал".

Що си съчиняваш? Искали да я бият. Фънки се карал бил на Джино, че осуетил масовия бой.
Ти къде видя Луна да я бие някой? Видя ли?

Фънки имаше предвид, че Джино не е трябвало да я защитава лудата, а не ставаше дума за бой.

Ей, големи сте сценаристи...въображението работи, а?

И аз съм на мнението на dalida...
Може и да не довиждам, но към 19:30 минута в това видео Джино става в най-голямото меле с куция си крак и се опитва да ги спре да се бият... Вижда се как спира Тъпото с една ръка, после застава между Луна и останалите и казва "Правите глупости"... Ето затова го захапаха, че я е защитил, а наистина всички скачаха срещу нея и ония кукундрели двете се опитваха да я налагат... После Фънки започна да пречи на Джино, да го побутва "бара" леко с думите "Тя започна първа".... Чува се и как Джино вика "Абе да ги спреме бе" и след това пита Фънки "Това нормално ли е?", на което той отговаря "Нормално е, разбира се, трябва да стигнем до край"....

https://play.nova.bg/programi/big-bradur-all-stars/899980?autostart=true

# 1 537
Ами, не, точно обратното - Джино беше твърде спокоен, гласът му беше твърд и беше насочен към Дейна. Динко бързо се усети, че го прецакват, затова започна да се върти и да диша тежко.
Нищо подобно, гледай пак. Тежкото дишане въртенето започна още преди разговора. Още докато звънеше телефона, преди да са се свързали.

# 1 538
Това ви попитах....след като лудата се нахвърли върху Люси на дивана, и почна да я скубе и дере, какво се предполагаше според вас, да направят останалите? Да гледат? Да обърнат и другата си буза, за да издере и нея ли. Да се надупят може би, за да й е по-удобно на Лухче да ги изрита ли?  Моля за отговор...

Може би ако всички бяха останали по местата си и да гледат как една луда бие друга жена, щеше да е по-цивилизовано, питам. И моралистите в темата щяха да са доволни?

Не мисля...

# 1 539
Ако въпроса и молбата ти са искрени - отговора е - останалите си стоят по местата, трябва да влезе охраната на шоуто и да въведе ред
Каквито и да е действия в този момент срещу Луна от страна на участниците могат да бъдат квалифицирани като самоуправство.

Виновни за цялата ситуация са продуцентите на шоуто.
Все пак - това не е драматизация по Стивън Кинг...
Или май вече е.

П.с. Виждам, че мнението, на което отговарям е редактирано - затова дописвам и аз.
Това не е ММА, нито Кеч- шоу, та да се чувстват длъжни да отговарят на ритници и шамари.

В къщата цари анархия.
При този кастинг на хора с очевидни диагнози - повтарям, - вината е на продуцентите и екипа на ББ.

Останалото е за медицински специалисти.

# 1 540
Боят не беше предизвикан от Луна. Охраната трябваше да се намеси, още когато Динко счупи очилата на Луна. Преди това и Светлана, и Захажаева и др. многократно провокираха Луна. Захажаева не млъкна, не спря да излива отровата си, да опъва нервите и, разпръскваше невероятна отрицателна енергия. Захажаева първа посегна на очилата на Луна, после се направи на жертва. Снощи се изложиха много. Всички. Единствен Джино не се поддаде всеобщата гавра.

Тя посегна първа , но Луна навлиза в личното пространство на всички. За мен това е много страшен и агресивен подход, защото определено " си го търси". Той затова и Джино предупреди Фънки да не го докосва.
Лелеее, ако на мен някой така ми се надвеси , не зная , наистина не зная как ще реагирам. то стана малко спорът като кое е първото- яйцето , или кокошката. Но Луна постоянно се буташе пред лицата на хората. С това не оправдавам Захажайка за каканиженето и , но тя реално - какво трябваше да направи , като вижда завряни в лицето и очила на стършел Flushed

Едностранчиво представяте нещата. Посочвате какво е правила Луна, но не виждате нищо лошо в проявите на другите. Не зная кой постоянно навлизаше в чуждото пространство и се разпореждаше с чуждите вещи, дори направляваше емоциите, симпатиите на другите. Има друг мнооого голям дразнител в къщата, който като паяк си плете мрежата и другите не се усещат. Щом не разпознават денонощното "плетене" като проблем, а то е проблем, това си е тяхна работа. Щом сте решили, че Луна е била най- големия дразнител и няма др. дразнител с "проблем", ОК.

# 1 541
  • Испания
Понеже все се повтаря едно и също /гледайте, преди да коментирате, моля!/, да кажа пак: Луна започна първа в апартамента. ББ накара всички да отидат там, защото тя не благоволи да се появи в салона на къщата. Започнаха да се разправят с Коцето /кой откога пеел, къде пял, какви текстове пее/. Коцето и всички останали казаха, че трябва да си ходят и няма какво да правят там. Луна изврещя: "Хайде малко по-тихо, не ми надувайте главата!" Фънки започна да пее. Луна взе едно шише, отвори го и лисна водата върху Динко, който седеше с гръб към нея.

Отляво Светлана лисна вода към Луна.

Зорница се опита да я хване за ръката на Луна, за да я спре, и ѝ каза онази я удари.

Коцето почти изля едно шишенце с вода върху главата на Луна.

Луна се насочи към Светлана, като се опитваше да ѝ вземе шишето от ръцете и започнаха да се боричкат.

Коцето, Светлана и Зорница напуснаха апартамента.

"Освен че закъсня, се наложи тука в логовИще да дойдем. Прилични хора нарича "хипопотам" ..."

Луна излиза от банята и се насочва към Захажаева: "Ти ще спреш ли да дрънкаш простотии?"

Захажаева: "С теб не разговарям".

Луна се навира в лицето ѝ и продължава да повтаря: "Ще спреш ли..." "Затвори си дъртата, дъртата уста си я затвори веднъж завинаги! Разбра ли? Разбра ли?"

И Захажаева само отвори дланта, с която се закриваше, хвана очилата на Луна и ги свали.

Луна се вкопчи в очилата си и ръката на Захажаева, и в същото време свали нейните и ги хвърли на земята.

Джино се опита да се намеси: "Недейте, недейте!", а Фънки запя.

Това е причината в салона Луна пак да тръгне да се разправя със Захажаева за очилата.

# 1 542
Такъв е...псува я, и в следващият момент й целува ръчица.
Но тук въпросът е как Луна реагира на провокацията към нея със счупените очила - побесня. А не помисли как нейните провокации се отразяват на останалите и че те също имат пълното право да побеснеят.

Далида, ще ме Свиняваш, ама Луна беше първа още с влизането си в къщата. Ос@а се още тогава, като почна с гаврите ....

Луна си играеше нейните игри и всички я знаеха от предишния формат, че играе и че се държи по този начин. Те допълнително наливаха масло в огъня. Никой от тях не се държа адекватно спрямо нея още от самото начало. Когато виждаш, че срещу теб стои такъв човек като Луна, не го провокираш постоянно и не се гавриш със състоянията, в които изпада. Така се държаха и с Дебора, и с Луна. Паднаха до нейното ниво, вместо да проявят адекватност и зрялост. Пак ще напиша- щом смятате държанието на групата за най- правилното, ОК

Последна редакция: пт, 08 дек 2017, 13:18 от Анонимен

# 1 543
Ако въпроса и молбата ти са искрени - отговора е - останалите си стоят по местата, трябва да влезе охраната на шоуто и да въведе ред
Каквито и да е действия в този момент срещу Луна от страна на участниците могат да бъдат квалифицирани като самоуправство.

Виновни за цялата ситуация са продуцентите на шоуто.
Все пак - това не е драматизация по Стивън Кинг...
Или май вече е.

Луне, пак ли си ти...с друг ник ли си вече?

А Захажаева да е с извадени очи, докато влезе охраната ли...аз нямаше да чакам, щях да се отбранявам...харесвам си очите, не искам някоя луда да ми ги извади.

Другите и да са ходили в стаята й, не са я ритали и скубали, блъскали и прочее. Това е разликата!

Смайлс, остави....всеки вижда каквото му е изгодно...

# 1 544
Разтърваването на двама не включва групово пребиване на единия... Динко предполагам щеше да се справи сам с осмиряването й, ако останалите не бяха й скочили... А че той пресоли манджата с Луна е повече от ясно... И с цигарите й, в банята, в басейна и изобщо... Ако тя ходеше така да рови в чуждия багаж, да краде или цапа умишлено какво ли щяха да я направят?

По мое мнение ББ трябваше да се включи още докато се пръскаха с вода из цялата къща и да извика Луна, Динко или и двамата...

Общи условия

Активация на акаунт