Big Brother - Most Wanted - 2017 - Тема 4 (04.12 - 10.12)

• 147 952
  • 2 351
  •   1
Отговори
# 1 500
  • София
Току-що изгледах снощния епизод и съм потресена, втрещена и безмълвна. Не проумявам как е възможно хора да се излагат по такъв начин! В национален ефир!  Crazy Това за боя.
Обаче си признавам, че разговорът с Дейна ми достави страшно удоволствие. Динко е тъп като хралупа, не говори английски, не проумявам как е разбрал изобщо какво му говори това момиче. Изключително тъпо е и това, че толкова сляпо вярва на нещо, казано от друг човек.
Харесвам Джино - много възпитано момче е. Не зная какво очакваха да направи, докато Луда и Динко се пръскаха с вода.  Thinking Фънки, който пръв го захапа, че не е взел страна, също не участваше във водната битка.

# 1 501
  • густо майна Филибето
И аз не разбрах как точно Джино трябва да се намеси в боя - седнал, с бастуна? Те дават ли си сметка какво може да се случи, ако някой го бутне и падне? Майка ми повече от 20 години е с железа в крака си, всяко падане е сериозна болезнена травма, а понякога и нова операция.

# 1 502
Това снощи беше цирк"Балкански".Грозна история,но пък и смешна,с Фъньо и неговите песни,непукизъм и цялостният му смешен образ hahaha

За пореден път се питам как допускат изяви на такива болни хора като Луна.Тя и сега при Гала каза,че било игра и роля.Абе хора на нея и личи по поглед,движения,цвета на лицето ако щете,това е човек със сериозен проблем,не за забавление.

По казуса Джино-Динко.Прави са си и двамата,Дейна извъртя нещата.Но и тя е права,каквото и да е било между тях с Джино,не е мястото да си развяват бельото.Динко е прекалено първичен,за задкулисни игри и удари под кръста,той няколко пъти повтаря и поведението му говори за това,че е човек който си изтърсва всичко което му дойде на ум.Така ,че той си вярва,той се гордее с това ,че е искрен,само не усеща тънката граница,че става груб и нетактичен,ама толкоз му багажа.Та си мисля,че е имало такъв разговор,под афект или алкохол от страна на Дейна,но къде разбрал,недочул с познанията си по английски и хоп Динко направи новина.Само,че Дейна вече съжалява за изпуснатите думички и го направи на пух и прах.И така трябва,Джино е бил неин съпруг,разделили са се човешки и разбира се ,ще го защити.А ,че Джино не е идеален,не е,но агресвиен тип,не е в никакъв случай.Та за него е светотатсво да се посегне на жена,нали постоянно парадира обратното-кавалерството.
На Дейна семейството са богати сицилианци,той сам е разказвал,как са се оженили тайно,баща и не бил съгласен първоначално.После всичко се наредило и мислите ли ,че този баща -сицилианец би оставил Джино така да се развява,ако е наранил дъщеря му Simple Smile
Това са моите разсъждения Simple Smile и пак да кажа ,че никой не заслужава наградата,но в краен случай Джино Grinning

# 1 503
Друго си мисля аз...защо не влезе охрана, когато Луна озверя? Защо? За да гледаме сеир, и после да цъкаме с език....
Фънки се обърна и каза: "ББ искаме охрана, да влезе охраната" или нещо от сорта...
Какво се очаква, когато както си стоиш на дивана, върху теб се нахвърли озверяла жена. Какво се очаква, когато в опит да бъде възпряна, тя започва да рита и дращи? Какво, питам...да обърнеш другата буза ли. Тогава всички щяхте да сте доволни...или пък не.

# 1 504
Друго си мисля аз...защо не влезе охрана, когато Луна озверя? Защо? За да гледаме сеир, и после да цъкаме с език....
Фънки се обърна и каза: "ББ искаме охрана, да влезе охраната" или нещо от сорта...
Какво се очаква, когато както си стоиш на дивана, върху теб се нахвърли озверяла жена. Какво се очаква, когато в опит да бъде възпряна, тя започва да рита и дращи? Какво, питам...да обърнеш другата буза ли. Тогава всички щяхте да сте доволни...или пък не.
И аз това съм си го мислела при всички,  набъбващи към саморазправа , ситуации.
Обаче ако Брадър - умник , е раздал ролите , Динко успешно се вписва в ролята на секюрити . Той наистина беше свърх полезен във всички ситуации с Луна. И колко бой изяде , ама.. някак си му отива . То дебелокожо , таковата- , абе...Динко му кажи и вече е нарицателно.

# 1 505
Всъщност къде в чужбина живее Луна?

# 1 506
И аз не разбрах как точно Джино трябва да се намеси в боя - седнал, с бастуна? Те дават ли си сметка какво може да се случи, ако някой го бутне и падне? Майка ми повече от 20 години е с железа в крака си, всяко падане е сериозна болезнена травма, а понякога и нова операция.
Как да си дадат сметка? Това не го пише У книгите, които са чели.

# 1 507
Отвратителната луда постигнала своето,забавлявала хората?! ooooh!Жена трета възраст да ни ''забавлява'' така?Ние за разлика от нея не страдаме от старческо оглупяване. Naughty
Всъщност къде в чужбина живее Луна?
И на мен това ми е интересно.И защо разните му ''преуспели'' българи по чужбините влизат тук да ни се покажат и да ни ''забавляват''? Flutter

# 1 508
Фънки порица Джино, че ги разтървал. Когато Джино застанал между тях, Фънки очаквал, че ще развърти бастуна и ще нокаутира Луна, обаче Джино не оправдал очакванията му. После и Захажаевата се нахвърли срещу Джино, че осуетил масовия бой над Луна. Лично аз съм отвратена от намеренията на глутницата, дори и да са по сценарий. За съжаление и в реалния живот е така. Хората много обичат да нанасят удари по човек, който е сам или "паднал".

# 1 509
Динко му беше гузно, заради това, че именно той счупи очилата. Чувстваше се виновен според мен, осъзна, че е сгрешил и е станал причина за избухването на лудата...и за това й казваше постоянно да се успокои, спираше я, озаптяваше я. И погледа му един такъв гузен беше, все едно е ритнал баба си....

# 1 510
То по- интересният въпрос е откъде са и авоарите. Уж загуби пари в КТБ , уж няма общо с ДПС , уж туй-онуй , пък НАП не я закача.
Голям пример е , няма какво. Че и самодоволна , била доволна и от коментарите , които чела за себе си.
Нито образование , нито кариера , пък потънала в чужбински разкош.
Тя въобще работи ли нещо , тази хухавела.

# 1 511
Фънки порица Джино, че ги разтървал. Когато Джино застанал между тях, Фънки очаквал, че ще развърти бастуна и ще нокаутира Луна, обаче Джино не оправдал очакванията му. После и Захажаевата се нахвърли срещу Джино, че осуетил масовия бой над Луна. Лично аз съм отвратена от намеренията на глутницата, дори и да са по сценарий. За съжаление и в реалния живот е така. Хората много обичат да нанасят удари по човек, който е сам или "паднал".

Що си съчиняваш? Искали да я бият. Фънки се карал бил на Джино, че осуетил масовия бой.
Ти къде видя Луна да я бие някой? Видя ли?

Фънки имаше предвид, че Джино не е трябвало да я защитава лудата, а не ставаше дума за бой.

Ей, големи сте сценаристи...въображението работи, а?

# 1 512
Какви охрани бе,  брадъра толерира насилието от няколко сезона насам.  Кръв си пуснаха, той безмълвен.  Да се продава е важно! 
А спорът за Гошовите парички можеше да се провери и с детектори на лъжата. Н'ъл този подход ползваше ББ до сега.
Какво достоверно може да има в така режисираната драма  И къде потънаха твърденията на Динко, че Гошо го е заплашвал. Нещо си мълчеше циганина, когато на няколко пъти Динко в очите му го каза.  ББ  много удобно пропусна и тази сюжетна линия.
Отделно,  Гошето не отрече Динко да е **ал "огризките "му , а  честната хамерикано-италиано н'ам си к'ва каза, че нямала била общо с  Ганьо.

# 1 513
Скрит текст:
Какви охрани бе,  брадъра толерира насилието от няколко сезона насам.  Кръв си пуснаха, той безмълвен.  Да се продава е важно! 
А спорът за Гошовите парички можеше да се провери и с детектори на лъжата. Н'ъл този подход ползваше ББ до сега.
Какво достоверно може да има в така режисираната драма  И къде потънаха твърденията на Динко, че Гошо го е заплашвал. Нещо си мълчеше циганина, когато на няколко пъти Динко в очите му го каза.  ББ  много удобно пропусна и тази сюжетна линия.
Отделно,  Гошето не отрече Динко да е **ал "огризките "му , а  честната хамерикано-италиано н'ам си к'ва каза, че нямала била общо с  Ганьо.
Тя употреби сегашно време , обаче Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 514
  • София
Много лесно се купувате от едната учтивост и палачинки. Мен не ме интересува кой е мил и кой простак, а кой лъже и кой казва истината. Дотук всичко сочи, че Динко казва истината - и неговата реакция, и реакцията на Дейна, че и на Джино.  Очевидно на някои потребители им е по-важно Динко да е лош, а Джино добър, вместо да погледнат малко по-аналитично, а не емоционално. Обикновено хората се издават с някои реплики и изражения на лицето, колкото и да се контролират, а историята сама се напасна, колкото и сценаристите да се опитват да преиначат нещата.

Общи условия

Активация на акаунт