Big Brother - Most Wanted - 2017 - Тема 4 (04.12 - 10.12)

• 147 957
  • 2 351
  •   1
Отговори
# 1 485
  • София
Всеки отговаря за собствените си действия. Това, че Динко е ударил бившето си гадже не означава автоматично, че Джино е целият в бяло. Разделяйте хората и нещата.

# 1 486
  • Тра-ла-ла
Сега вече ми е ясно. Горкият Динко с тоя счупен английски се видя колко е разбрал от това, което Дейна му е говорила. Тоест, едно голямо нищо.
Може Дейна да е била Джино, ама нашичкият Ганьо не го е схванал. А и как така жена ще млати мъж. По нашите ширини е обратното Laughing

# 1 487
Всеки отговаря за собствените си действия. Това, че Динко е ударил бившето си гадже не означава автоматично, че Джино е целият в бяло. Разделяйте хората и нещата.
Естествено, че не значи.
Просто ми е нелогично един бияч, да обвинява друг, че е такъв, все едно той самият осъжда подобни постъпки, а в същото време е същия

# 1 488
  • София
Тая година, навика на тези от на кафе, май стана да дават на участниците да казват само по едно изречение.Досега съм чула по едно изречение от Дебора и Луна, другите изобщо не съм ги видяла .

Последна редакция: пт, 08 дек 2017, 11:45 от Тайна

# 1 489
И аз вярвам, че обвиненията и цялата сценка са били по идея/с абс. одобрение на ББ
Иначе Динко можеше от сутрин до вечер да го обвинява, но просто да не го излъчат.
Дали всичко това е вярно или не, и дали се разигра само един сценарии, с предварително раздадени ясни роли, или има и невинни жертви на ББ- не знам.
Беше тъпо, грозно, просташко- за всички участници, волни и неволни. И най-вече за ББ, че излъчи тези "сензации"

# 1 490
Лунчето е тотално неадекватна - самочувствието, егоизма и гордостта и я заслепяват и и пречат да се осъзнае къде се намира и как изглежда отстрани. Тя не прави театър, не се заблуждавайте - тя си е такава. Отделно и липсват човешки добродетели, много злобен човек е в комбинация с необузданост - това води до грешка след грешка и грандиозна излагация.

# 1 491
  • София
В интервюто на бившата приятелка на Динко, по нея се виждат синини и си личи, че не е падане по стълбите. А той наистина вярва на неговата си история. От такива хора ме е страх.

# 1 492
  • до една звездичка
А според мен, Дейна ги е млатела яко и двамата и ги е принудила да измислят това сцанариО в къщата, за да я покажат и популяризират по БГ телевизията. Догодина очаквам в къщата на ББ да е тя!  Wink

# 1 493
  • София
В интервюто на бившата приятелка на Динко, по нея се виждат синини и си личи, че не е падане по стълбите. А той наистина вярва на неговата си история. От такива хора ме е страх.

Ми да. Той даже се "гордее" със себе си селския бияч. Била му изневерила с 56-годишен!, представете си. В пълното си право е да й разбие физиономията, разбира се. Ама-ха!

# 1 494
Гледам снощи и един цитат не ми дава мира: "И едните, и другите са маскари!... Маскари са до един!" - авторът го знаете, а сезона e Most wonted Бай Ганьо.

В кръга на шегата, може Дейна да е искала 100000$ от наш Ганьо, той да е разбрал, че Джорджи ѝ ги дължи.

Има жени които биха предпочели да защитят бившите си съпрузи, с които и да не са се разделили по най-добрия начин, но след 4-5 години огорчението им е попреминало, пред вероятността да се изложат, че изобщо са имали мимолетна връзка с примат. - това относно сагата Чикаго-Ямбол.
 Динко да си научи урока, че когато нещо пряко не те засяга, не е редно да си вреш носа. И да си прав, и да не си - оставаш си глупак.

# 1 495
  • София
Просто версиите им са тотално различни и след тези синини, някак си вярвам на нея. А той разправял, че била пияна и искала да се самоубие... вярва си и се опитва да убеди и хората. Това ми идва в повече - да накараш група хора на бялото да кажат черно.

# 1 496
  • София
пред вероятността да се изложат, че изобщо са имали мимолетна връзка с примат. - това относно сагата Чикаго-Ямбол.

Това е точната дума!  Peace

# 1 497
От разговора на ББ с Луна в изповедалнята след ексцесиите нищичко няма да видим... Пито-платено, както се казва... А Явор Бахаров на времето го разчекна, но неговото излизане не било по сценарии...

И Бейлиса връз главата на Луна не видяхме, що го промотираха изобщо? Тези пък битки с вода в Къщата кой ги започна, остана ненаказан и всички видяха, че така може? Спомена ми е как Тъпото лисна вода върху Луна, когато онази разнасяше някакви хапчета да пита за какво са....

# 1 498
Откакто ти плащат , за да влезеш в този формат , а не влизаш , за да ти платят накрая, нищо не е същото.
Гледам каква дискусия сте заформили на тема Джино насилник ли е. Толккова ли е важно това ? Не  е ли по-важно кой как "го играе" в Къщата.
Тук един сериозен набор психолози пишат Joy - то са поведенчески модели , погледи , строй на речта. Отпуснете се и се забавлявайте- истината си я знаят двамата - Джино и Дейна. А Динко хич и не ми се коментира - разбрал , недоразбрал и вече бомбардира. Ами то и аз не съм в блестящи отношения с бившия , но ако чуя отнякъде някакъв смръдльо да компрометира миналото МИ , ще кажа , че е говедо. Защото при толкова лични отношения , при това приключили , никой няма право да се бърка и да ги разнася , освен някой от двойката. Толкова е пошло и гнусно , че съм потресена , че се развява в ефир , и то- в най-гледаното време.
ПП- нали Джино беше споменал , че Дейна има някакви проблеми / това не помня в предаването ли е излъчено , когато говореха с Динко за нея, или е от някое клипче в Бокса/.
Та - на мен ми е по- интресна агресията , провокациите , реакциите срещу нея , оценката им. А да влизам под спалното бельо на бивша двойка някак си ме мърси и самата мен.

# 1 499
Тя сама си била тръгнала. Багажът ѝ бил приготвен часове, преди да се случи всичко. Боже, Боже!

Багажът (кашоните) наистина беше приготвен и събран предварително. Когато беше изолирана по време на лайфа и даваха кадри на живо от нейните покои с розовото костюмче, кашоните бяха събрани. Отделно по време на номинациите, още в началото на лайфа, имаше два кашона до дивана в хола, до вратата на изповедалнята, където бяха останалите. Изгониха я накрая, а Луна не остана изненадана.

Общи условия

Активация на акаунт