Big Brother - Most Wanted - 2017 - Тема 4 (04.12 - 10.12)

• 147 989
  • 2 351
  •   1
Отговори
# 1 470
Точно Захажаева на мен ми е като шаран,на гола кука кълве. Онази вечер Динко й казва нещо и тя -аууу наистинааа,как можеее Гошко лъжеееец??? Вчера пускат друго и тя обръща палачинката-аа да,Гошко не лъже,Динко лъже. 🙄
Аз също мисля,че Динко не би се изложил така,ако наистина не е вярно. А за Джино още вчера писах-не му е чиста работата и не вярвам,че е това,за което се представя. Също така доста агресивно поведение показа. Измислен герой,както и Дейна. Но е нормално тя да застане на негова страна,дори и да лъже,все пак са били 7-10-11 години заедно,а с Динко е преспала един път.😃 Няма шанс.

# 1 471
  • София
Аз повярвах на тази Дейна.

# 1 472
Луна в На кафе. После ще чета , че такава продуктивност и активност ме смая Blush
Била си спечелила парите до стотинка и направила, каквото искал от нея ББ.
Е това ме довърши.
Нали изгонените не получават хонорар.Flushed

# 1 473

Няма такова нещо

# 1 474
Вземам да се изнервям вече...Какво точно ви интересува и какво ще се промени, като и ако разберете истината за парите на Джино, се чудя пък аз.

Както казах, аз го харесвам Джино. Фактът, че не чете и не знае името на президента, не промени мнението ми за него. Фактът, че не стана срещу Луна /което не ми допадна честно казано/, отново не промени цялостно ми мнение за него, а то е че го харесвам, защото е възпитан. С една дума го описвам - точно това ми харесва у него - че е възпитан!

Кой лъжел, кой взел едни пари...какво променя това?

# 1 475
  • София
Динко е абсолютно куха лейка. Направо е обидно глупав. Първо, отношенията на Джино с Дейна не са  негова работа. Второ, той английски знае колкото да прочете WC на чужд език. Трето - неграмотният ямболски бияч на жени тръгнал да се изявява като "морален стожер" и да съди чуждите семейства. Тотална карикатура!

# 1 476
Луна в На кафе. После ще чета , че такава продуктивност и активност ме смая Blush
Била си спечелила парите до стотинка и направила, каквото искал от нея ББ.
Е това ме довърши.

Еми значи си гледаме мнооого зле сцениран спектакъл. За жалост... Twisted Evil

# 1 477
Дейна може и да лъже ама Динко се самопрецака като забърка каша, за която не беше подготвен. Освен това дори и да дължи пари на Джино и дори да я е ударил, това е лична територия и никой няма право публично да те пита за тия неща. Ако е достатъчно глупав да го прави сам си проси да го излъжат. Българите трябва да се научат да не си врат носовете в чуждото пране - Дейна даде на Динко добър урок, дано има акъл да си вземе поука и да не се излага отново. Това е същото като да накараш някоя публично да признае, че прави свирки на мъжа си. Никой нормален човек не говори такива неща в ефир. Браво на Дейна и Джино - затвориха устата на дивия селяндур.

# 1 478
  • I want it all and I want it now.
Луна ще я запомнят с агресивно и просташко поведение . Отвратителен човек.

# 1 479

Няма такова нещо
Четох нещо за Дебора , дано го открия , за да ви го кача. То на какво ли да вярва човек.
Ох, Луна какви ги говори , ето илюстрация , че всеки си има гледна точка и тя е правилната.

# 1 480
  • Варна
Луна сама излязла, по собствено желание, багажажът й бил приготвен часове преди излизането. Всички преди нея, трябвало да бъдат изгонени. Тя си изпълнявала ангажимента към ББ и му благодари, защото такива нещо не се отказвало. Това го каза при Гала, за тези,които не гледат.

# 1 481
  • Испания
Тя сама си била тръгнала. Багажът ѝ бил приготвен часове, преди да се случи всичко. Боже, Боже!

# 1 482
Динко обвинява Джино, че бил ударил Дейна, а в същото време той е бил неговата си приятелка.
http://btvnovinite.bg/article/bulgaria/prijatelkata-na-dinko-pre … a-zhivota-si.html

# 1 483
Щом си е тръгнала сама, значи няма да вземе хонорар

# 1 484
  • Варна
Нищо чудно и Динко да е поел ангажимент към ББ, че ще хвърли бомбата за Джино, пък какво толкова дали е истина или не.

Общи условия

Активация на акаунт