Big Brother - Most Wanted - 2017 - Тема 4 (04.12 - 10.12)

• 147 975
  • 2 351
  •   1
Отговори
# 1 515
Скрит текст:
Какви охрани бе,  брадъра толерира насилието от няколко сезона насам.  Кръв си пуснаха, той безмълвен.  Да се продава е важно! 
А спорът за Гошовите парички можеше да се провери и с детектори на лъжата. Н'ъл този подход ползваше ББ до сега.
Какво достоверно може да има в така режисираната драма  И къде потънаха твърденията на Динко, че Гошо го е заплашвал. Нещо си мълчеше циганина, когато на няколко пъти Динко в очите му го каза.  ББ  много удобно пропусна и тази сюжетна линия.
Отделно,  Гошето не отрече Динко да е **ал "огризките "му , а  честната хамерикано-италиано н'ам си к'ва каза, че нямала била общо с  Ганьо.
Тя употреби сегашно време , обаче Stuck Out Tongue Winking Eye
Динко тоже!

# 1 516
  • Испания
То по- интересният въпрос е откъде са и авоарите. Уж загуби пари в КТБ , уж няма общо с ДПС , уж туй-онуй , пък НАП не я закача.
Голям пример е , няма какво. Че и самодоволна , била доволна и от коментарите , които чела за себе си.
Нито образование , нито кариера , пък потънала в чужбински разкош.
Тя въобще работи ли нещо , тази хухавела.

Не знам колко е достоверно.

Цитат
Сĸaндaлнaтa yчacтничĸa в „Биг Бpaдъp“ Лyнa cпycнa бapиepaтa ĸъм cъpцeтo cи зa вcичĸи мъжe в Kъщaтa, cпoдeляйĸи, чe имa cepиoзeн пpиятeл. Oĸaзвa ce, чe любимият нa чaлгa вeтepaнĸaтa e 88-гoдишeн aвcтpaлийcĸи милиoнep, пpи ĸoгoтo блoндинĸaтa e пpeĸapaлa пo-гoлямaтa чacт oт изминaлoтo лятo.

C нacтoящия cи блaгoдeтeл Лyнa ce пoзнaвaлa пoнe oт 20 гoдини, зaщoтo тoй бил cъдpyжниĸ и пpиятeл нa бившия ѝ мъж. Eĸcцeнтpичĸaтa нe ce пoĸoлeбaлa дa ce мeтнe в лeглoтo мy мaлĸo cлeд ĸaтo дoceгaшният ѝ любим ce cпoминaл. Bъпpeĸи чe фoлĸфypиятa пaзeшe caмoличнocттa мy, в Бългapия бe oбщecтвeнa тaйнa, чe мъжът нa cъpцeтo ѝ e тypcĸият мyлтимилиoнep Mexмeд Tpaпджъ. Eдин oт нaй-yвaжaвaнитe бизнecмeни в южнaтa ни cъceдĸa ce cпoминa cъщo нa пpeĸлoннaтa 88-гoдишнa възpacт oт инфapĸт пo вpeмe нa пpeдxoднoтo yчacтиe нa Лyнa в pиaлити фopмàтa пpeз 2015 г. Poднинитe мy и дo днec xвъpляли винaтa зa внeзaпнaтa мy cмъpт въpxy нeя, зaщoтo c пpиyмицитe cи дa пpeдлaгa бpaĸ нa пpeмиepa Бoйĸo Бopиcoв в eфиp, зa дa e интepecнa, paзoчapoвaлa дълбoĸo любoвниĸa cи. Чepнaтa вдoвицa Лyнa oбaчe бъpзo xвъpлилa тpaypa и зaмeнилa дългoгoдишния cи пapтньop c нeгoвия пpъв пpиятeл.
Maĸap дa ce cлaви c вyлгapнoтo cи твopчecтвo, пeвицaтa ниĸoгa нe e зaбъpĸвaлa любoвни aфepи cъc cвoи ĸoлeги, нитo пъĸ e yчacтвaлa в любoвни тpиъгълници. Oтĸpaй вpeмe cъpцeтo ѝ пpинaдлeжeшe нa пoĸoйния Mexмeд, c ĸoгoтo ce зaпoзнaли пpeди пoчти 20 гoдини. Toгaвa блoндинĸaтa билa пpoxoждaщa в чaлгa жaнpa. Typчинът я xapecaл пo вpeмe нa yчacтиe в южнaтa ни cъceдĸa. Зaпoзнaли ce, a cлeд тoвa иcĸpaтa плaмнaлa пoмeждy им. Имeннo нa нeгo Лyнa дъpжи ycпexa в ĸapиepaтa cи и финaнcoвия лyĸc, c ĸoйтo пapaдиpa в oбщecтвoтo. Любoвнaтa вpъзĸa мeждy Mexмeд и Лyнa въpвялa ĸaтo пo мacлo, ĸaтo ce пpoпycнe нeмaлoвaжният фaĸт, чe тypчинът бил щacтливo жeнeн c няĸoлĸo дeцa, внyци и дpeбни пpaвнyци. Ceмeйнитe мy aнгaжимeнти cтaнaли пpичинa двaмaтa дa нe cтигнaт дo бpaĸ. Лyнa oбaчe нe cтpaдaлa oт тoзи фaĸт. Mexмeд пocтoяннo yгaждaл нa ĸaпpизитe ѝ. Πoдпoмoгнaл я дa ce cдoбиe cъc coбcтвeн дoм в пpecтижeн cтoличeн ĸвapтaл, ĸoйтo зaeднo oбзaвeли c пoмoщтa нa cпeциaлиcти пo вътpeшeн дизaйн. Лeгeнди ce paзĸaзвaт зa имeниeтo нa Лyнa, в ĸoeтo имaлo cтaя зa oбyвĸи, cтaя зa poĸли и cтaя зa cпopтни дpexи. Ha paзпoлoжeниe нa дaмaтa имaлo дoмaшнa пoмoщничĸa, ĸoятo ce cпpaвялa oтличнo c вcичĸи дoмaĸинcĸи зaдължeния, в ĸoитo влизaлo дopи пpaвeнeтo нa ĸaфe – нeщo, c ĸoeтo блoндинĸaтa пoĸaзa, чe нe мoжe дa ce cпpaви в ceгaшнoтo cи yчacтиe в шoyтo.

http://belady.bg/2017/11/30/luna-zhivee-v-plen-luks-izvn-kshhata … di-bojko-borisov/

# 1 517
Хич да ти кажа не ме интересува кой лъже и кой маже. И аз лъжа. Гледам, виждам и си заключавам...вадя си изводи от това, което виждам на екрана, нищо, че е орязано и режисирано.
както и Тайс каза - това са нещо като актьори, гледам и си харесвам един как си я играе тая роля. Като на театър. нали сме на театър всъщност....

Нито ще разберете кой е излъгал, нито нещо ще промени това. В понеделник е финала и завесите се спускат. Пито платено...

# 1 518
  • София
Много ме натовари това "шоу", чиято цел трябва да е точно противоположната.

# 1 519
Да, май ще чакаме с нетърпение финала този път. Да си отдъхнем...

# 1 520
Боят не беше предизвикан от Луна. Охраната трябваше да се намеси, още когато Динко счупи очилата на Луна. Преди това и Светлана, и Захажаева и др. многократно провокираха Луна. Захажаева не млъкна, не спря да излива отровата си, да опъва нервите и, разпръскваше невероятна отрицателна енергия. Захажаева първа посегна на очилата на Луна, после се направи на жертва. Снощи се изложиха много. Всички. Единствен Джино не се поддаде всеобщата гавра.

# 1 521
  • София
Динко му беше гузно, заради това, че именно той счупи очилата. Чувстваше се виновен според мен, осъзна, че е сгрешил и е станал причина за избухването на лудата...и за това й казваше постоянно да се успокои, спираше я, озаптяваше я. И погледа му един такъв гузен беше, все едно е ритнал баба си....
На него му беше гузно наистина, но аз не разбрах Луна защо се нахвърли върху Захажаева, след като Динко й счупи очилата. Или по-добре да не търся логика в постъпките на лудите?  Thinking

# 1 522
  • Пловдив
Аз до сега не съм видяла интервю на чалга певица, която да не се държи инфантилно със самочувствието да е на таланта поне на Уитни Хюстън. Явно малко интервюта съм гледала и то не до края. Не гледах снощи и при Гала нищо не гледах, но изчетох всичко за около час и половина.......По казуса Динко-Джино.....първият е доста простичък, може пък ББ да му е скроил шапка и лично да му е разказал историята и снощи да го приземи без парашут.

# 1 523
Боят не беше предизвикан от Луна. Охраната трябваше да се намеси, още когато Динко счупи очилата на Луна. Преди това и Светлана, и Захажаева и др. многократно провокираха Луна. Захажаева не млъкна, не спря да излива отровата си, да опъва нервите и, разпръскваше невероятна отрицателна енергия. Захажаева първа посегна на очилата на Луна, после се направи на жертва. Снощи се изложиха много. Всички. Единствен Джино не се поддаде всеобщата гавра.

Тя посегна първа , но Луна навлиза в личното пространство на всички. За мен това е много страшен и агресивен подход, защото определено " си го търси". Той затова и Джино предупреди Фънки да не го докосва.
Лелеее, ако на мен някой така ми се надвеси , не зная , наистина не зная как ще реагирам. то стана малко спорът като кое е първото- яйцето , или кокошката. Но Луна постоянно се буташе пред лицата на хората. С това не оправдавам Захажайка за каканиженето и , но тя реално - какво трябваше да направи , като вижда завряни в лицето и очила на стършел Flushed

# 1 524
Аз като искам да гледам театър си купувам билет за театър. Не мога да обидя това изкуство като го приравнявам към простащината ББ. Очаквам в шоуто да видя характери, а не самозвани актьори .

# 1 525
  • Варна
На мен ми направи впечатление , че преди „сблъсъкът на титаните”  Луна  заяви на ББ , че тъй като той не изпълнява договора / за някакви масажи, маникюри и прочие/ ,тя може да напусне къщата без санкции....   и хоп ББ прогледна за агресията / която гледаме от първия ден/.....
Аз толерирам ОТНОШЕНИЕТО, което показва Джино в създалите се ситуации, не го познавам лично, за да се изказвам какъв човек е . Виждам, че и в двата сезона е един и същ/като държание/, но в първия съквартирантитИ го приеха, а във втория го заклеймиха..... Мога да коментирам само това, което виждам и чувам, установих обаче, че за този сезон нещо ми е беден речника Rolling Eyes , явнУ нИ чИтЪ дУстатъчнУ жълтЪ пресЪ Thinking ....

# 1 526
  • Sofia
Нарочно ходеше с тези евтини и грозни очила,очаквало се е Динко да ги счупи...другите и очила изглеждат по-нормални,модерни и скъпи

# 1 527

А какво ще кажеш за това, когато Лунка друпна шапката на Людмила. Или когато им се навираше на 5см от лицето да им говори, Или когато се чекнеше и вдигаше краката си и кондурите си пред лицето на Фънки. Неее...това не е провокация, не. Тя не ги е провокирала ни-ко-га.
Само че са разлика от нея, те не я наритаха и набиха, както тя направи.

Счупиха и тъпите очила и тя ревна. А когато тя се гавреше, се хилеше като кон насреща им...

# 1 528
Динко му беше гузно, заради това, че именно той счупи очилата. Чувстваше се виновен според мен, осъзна, че е сгрешил и е станал причина за избухването на лудата...и за това й казваше постоянно да се успокои, спираше я, озаптяваше я. И погледа му един такъв гузен беше, все едно е ритнал баба си....
На Динко му е в характера първо да прояви агресия, вербална или невербална, и после да съжалява, да се извинява... и пак да прояви агресия, да нарани някого словесно или физически, и пак да съжалява, да се извинява...  то не бе веднъж, не бе два пъти, така не става. Неговите извинения и съжаления нямат никаква морална стойност.

# 1 529
Много лесно се купувате от едната учтивост и палачинки. Мен не ме интересува кой е мил и кой простак, а кой лъже и кой казва истината. Дотук всичко сочи, че Динко казва истината - и неговата реакция, и реакцията на Дейна, че и на Джино.  Очевидно на някои потребители им е по-важно Динко да е лош, а Джино добър, вместо да погледнат малко по-аналитично, а не емоционално. Обикновено хората се издават с някои реплики и изражения на лицето, колкото и да се контролират, а историята сама се напасна, колкото и сценаристите да се опитват да преиначат нещата.

Точно защото се издават лъжците, Андариел си пролича, че Динко лъже. Още от първото позвъняване започна да диша тежко и да извърта глава. Личеше си че се чувства притиснат, докато Джино си беше спокоен.
 И не мога да разбера как се вярва на това човекоподобно но не вярваш на другия. Просто съм без думи. Ще излезе че е прав оня политик с 80 процента дебили.

Общи условия

Активация на акаунт