Big Brother - Most Wanted - 2017 - Тема 4 (04.12 - 10.12)

• 147 980
  • 2 351
  •   1
Отговори
# 1 245
  • София
Свърши ли епизода?

# 1 246
  • Брюксел / София
Значи понеже момата каза, че Джино е върха и го каза на английски, всички трябва да ръкопляскаме?! На мен друго ми направи впечатление: девойчето каза, че съжалява, че Динко й е бил приятел. Ето това ми е странно.

# 1 247
  • София
Динко не излъга. Просто се намеси между хора, които не желаят да си вадят взаимно кирливите ризи.
И все пак, каквото и да говори Ташев, за мен той е компрометиран.

Не съм съгласна! По време на телефонния разговор с Дейна, Динко беше толкова неспокоен....

# 1 248
Сега какво ще кажат след видеото ми е интересно 😄

Този "рецитал", който ни сервира американката беше абсолютно дирижиран и с подготвен предварително сценарий. Само голям будала и много наивен човек би повярвал, че е искрена и спонтанна.

# 1 249
В основата на грозната сцена е ББ. Той накара съквартирантите да отидат в покоите на Луна и така я провокира. Постоянно се заяждат с нея, крадат и цигарите и храната, мърсят в стаята и, Захажаева е човекът, който денонощно ги подстрекава. Тази жена е изтъкана от злоба. Не е Луна човекът, когото трябваше да изгонят. Трябваше да изгонят Динко и Светлана, последната не спря да плиска вода върху Луна. Както се изгаври с Дебора, по същия начин ББ се изгаври и с Луна.

А какво трябваше на направи ББ, при условие, че тая проскубана кокошка си прави оглушки и се чекне в леглото, докато всички другия я чакат в хола?!

# 1 250
Сега какво ще кажат след видеото ми е интересно 😄
Подвиха опашки, какво да кажат. Каквито и да са отношенията между Джино и Дейна са си тяхна работа. Никой няма право да се рови, още повече в национален ефир и то с цел спечелване на някакъв тъп формат.

# 1 251
Динко е същото лайно като Цуни. Чул, недочул от тук от там и накрая го пляска в национален ефир супер убеден. ooooh!

# 1 252
Гошо хубавеца може да спи спокойно. Поне на бившата няма да връща сто хиляди.

# 1 253
Обясненият в любов към Генчо и семейството му,ми идват казано на чист български:ту мач. Mr. Green

# 1 254
  • В царството на игрите:)
Тази Дейна беше подготвена и подкована. Абсолютно излъга американката.
Не мисля. Изпратила е видео на ББ. Казала е същото!
Като картечница беше. Абсолютно подготвена и начина, по който нападна Динко беше много красноречив...Мисля, че излъга! Mr. Green

# 1 255
  • София
За мен Динко казва истината - тя му е разказвала всичко това, а дали го е лъгала или е била искрена няма как да знаем. Динко може да е простак, но в момента беше искрено изненадан от случилото се, личеше му по объркания поглед.

# 1 256
  • Испания
Динко е същото лайно като Цуни. Чул, недочул от тук от там и накрая го пляска в национален ефир супер убеден. ooooh!

Цуни, Богданов, Динко - от един дол дренки.

Не е ничия работа какво става между Джино и Дейна. След като всички гракнаха в хор срещу него, постъпи правилно. И толкова.

# 1 257
Динко каза, че го е прочел в "България днес", но сложиха пегел и се чу само " днес". Там пише 20 000 долара, ама на него са му се сторили 100 000.

# 1 258
Динко не излъга. Просто се намеси между хора, които не желаят да си вадят взаимно кирливите ризи.
И все пак, каквото и да говори Ташев, за мен той е компрометиран.

Не съм съгласна! По време на телефонния разговор с Дейна, Динко беше толкова неспокоен....

Абсолютно... Щеше да му изскочи сърчицето. Пулсът му сигурно е бил 220

# 1 259
За мен Динко казва истината - тя му е разказвала всичко това, а дали го е лъгала или е била искрена няма как да знаем. Динко може да е простак, но в момента беше искрено изненадан от случилото се, личеше му по объркания поглед.
Кога пък му не е бил объркан? Има един телешки поглед като на умствено изостанал.

Общи условия

Активация на акаунт