Big Brother - Most Wanted - 2017 - Тема 4 (04.12 - 10.12)

• 147 884
  • 2 351
  •   1
Отговори
# 1 575
  • София
Зорница имаше най-човешко поведение и в конфликта, и извън него, но цялото й останало поведение на разгонена пуберка е отблъскващо. сама си съсипва живота, а родителите й или не се интересуват, или вече са вдигнали ръце и чакат да съзрее... някога.

# 1 576
Скрит текст:
Нямаше да напусне Луна ,без пръчка от ББ. Тя и днес при Гала каза , че си е и  двата пъти, победител. Събрала си е багажляците , заради фасон. То храна си искаше , маникюр- изобщо нямаше вид на човек , който ще напуска. Тъкмо напротив- припомняше задълженията на ББ към нея , а не- нейните. Той затова замълча и тя се просна на диванчето.

Тя си искаше нещата преди боя... После нещо са се разбрали в изповедалнята, което така и не видяхме... Направи ми впечатление колко е спокойна след това и се разхождаше все едно нищо не е било...
Той боят беше двуактов и двуфазен Laughing
А и ни го излъчваха накъсано , та може и аз нещо да съм се объркала.

# 1 577
Миглена Ангелова показа новия си мъж

Ох, и тая не се умори да става за смях и резил на куцо и сакато.....      Joy Joy

# 1 578
Подозирам, че Луна умишлено скочи на дъртото... Изобщо не си изпусна нервите и не беше първична реакция... Имаше достатъчно време да си събере очилата, да ги покаже на камерата, да се позавърти и да скочи на бой и то не на Динко, с който се замеряха... "Ти защо ми взе очилата" беше изсмукана причина... Ясно й беше, че ще я изгонят, ако се сбие и нарочно направи меле, а после логично си събра багажа...

# 1 579
Галактическа принцеса , благодаря. Разбрах, схванах.  Wink Laughing

# 1 580
Обаче Светла тъпото как налиташе и тя да се бие Laughing

# 1 581
  • Сф
Цитат
После нещо са се разбрали в изповедалнята, което така и не видяхме... Направи ми впечатление колко е спокойна след това и се разхождаше все едно нищо не е било...
Обеща ли са и да я водят за 10 чифта очила на Дубай, опс Димитровград.
Yum

# 1 582
  • Враца
Ама Фънки наби ли , удари ли Луна? Май само пееше....опс, това е гадно, много болииииии...някой да ти пее...

Мисля, че много добре разбра, че Фънки запя, за да я подразни още повече. Използва песента като провокация. Щом си решила да фаворизираш точно Фънки, няма да ти преча. Всеки има право на симпатии.  Flowers Hibiscus

Не разбрах удари ли я Фънки? Физ.съприкосновение нещо....?

И аз няма да ти преча да си обичкаш Лунчето...

Сигурно не си спомняте, но когато Фънки я помоли да престане да клопа с обувките си, тя умишлено обиколи килима няколко пъти, така че аз също напълно го оправдавам.  Peace

# 1 583
Абсолютно всичките ги оправдавам. Те я търпяха доста дни, направо им се чудя на търпението.

ДОвечера от колко ще е лайфа?

# 1 584
  • Испания
Ако ви се чете: http://retro.bg/intervyu/strongizgonenata-ot-kshchata-lunanbsppo … o-sm-az_1973.html

Ако не видите, че е отпреди две години, спокойно може да приемете, че е взето вчера или днес.

ДОвечера от колко ще е лайфа?

21.00

# 1 585
https://www.vbox7.com/play:bbbeb9eb2b
Промоциото за днес
Неква зрителка вика, че Джиното е завлякъл половината Чикаго с пари  Joy Joy Joy

# 1 586
https://www.vbox7.com/play:bbbeb9eb2b
Промоциото за днес
Неква зрителка вика, че Джиното е завлякъл половината Чикаго с пари  Joy Joy Joy

Абе и на мен ми се губят едни пари ....

# 1 587
Динко нямаше ли още един коз, софиянка Надя - завлечена от Джино с 60к? Нямаше развитие на това обвинение...

# 1 588
  • София
Дам, "завидливи" 😂 били българите в Чикаго и за това, не могли да стъпят на пръста Джинов 😁😁😁 Смешник както  повечето вътре.

# 1 589
  • Сф
Знаех си, че ще има продължение Joy Joy
Май Джинко наистина е most wanted..

Общи условия

Активация на акаунт