Big Brother - Most Wanted - 2017 - Тема 4 (04.12 - 10.12)

• 147 884
  • 2 351
  •   1
Отговори
# 1 605
Скрит текст:
Какво ли ще говорят феновете със Светлето. ..Само подбрани хвалебствия ще чуем.Heart Eyes
Или няма да чуем нищо, както беше при кака Енджи...

Скрит текст:
И от зор налетя на статива. Laughing
Като коза в огледало... Седи и гледа тъпо, и изведнъж бум с рогцата...

# 1 606
  • Пловдив
Първо за Луна-много ми се иска тези,които я защитавате и според вас е невинна,да ви затворят с нея не за месец, за седмица да е. Да видим как адекватно ще се “справите” с нея. 🙄 Тя е луда!
За Джино ще ми е интересно продължението,защото има гнилоч як при него.

Сигурно няма да ми е лесно, НО със сигурност няма да я нападам като побесняло куче, както направиха другите. Няма и да ям от храната/като Светлана и Зорница/, която Динко със сила и взема. Това е недостойно, пошло и грозно. Пази Боже пък да я пръскам с вода, да и чупя очилата, да и ровя из стаята, да и се въргалям в леглото. Ще правя като Джино - игнориране! Няма да и стана прислужница.

И ДА! Продължавам да твърдя, че жената НЕ Е ЛУДА!!!
Тя просто продължава да живее в "своя приказка", за да се предпази от ужасната реалност в живота и. Проблемът в приказката е, че тя си играе на принцеса, а всички останали са и слуги(разбира се, ако се съгласят да влязат в роля).

# 1 607
  • Испания
Някой днес гледа ли На кафе. Луна е гостувала. Нещо интересно да е казала? Може и да сте го коентирали.....

Ами, чети темата и ще разбереш.

# 1 608
Напомня ми на една от бб фемили русенско семейство жената турбо фолк викаше " ни мож, ми са намаз,а ей тука, на кутрето"
Тя е незабравима и неповторима. https://www.vbox7.com/play:745a0ef3

# 1 609
  • Испания
Проблемът в приказката е

...Луна/Лухче/Даниела или просто г-ца Йорданова.

# 1 610
Линдарева вътре някакви хапове ли гълта, че се хили понякога леко неадекватно? 
Иначе много и симпатизирам, но не вярвам да спечели.

# 1 611
По-склонна съм да повярвам на Динко. Джино не отрече, че му е звънял и го е заплашвал. Онази българка по телефона звучеше доста уплашена, определено я е страх от Джино.
На мен ми стана смешно, че е взел фамилията на бившата си жена и първото име на следващата си приятелка Joy

# 1 612
  • Испания
Като пишат свободни съчинения, поне да отидат на място и да проверят.

Палат за чудо и приказ вдигна фолк певецът Константин в Банкя. Шикозният дом се оценява на 1.5 млн. лева и е само на две преки от къщата на премиера Бойко Борисов.

Коцето и жена му построили палата с перспектива на три етажа. По един за децата, а в приземния ще живеят те. Сградата напомняла на санаториум в курортното градче, тъй като била в подножие на гора.

На километри от къщата на Бойко няма гора, така че няма как къщата на Константин, която била на две преки от тази на Бойко, да бъде в подножието на гора.

# 1 613
И ДА! Продължавам да твърдя, че жената НЕ Е ЛУДА!!!
Тя просто продължава да живее в "своя приказка", за да се предпази от ужасната реалност в живота и.

А, че той и дон Кихот си е живял в свой собствен свят и си е вярвал.

Тези, които живеят по други светове и времена, не са нормални, да те светна . Те проблем си нямат, на тях им е добре там. Въпросът е, че са различни от всички, от обществото в широк смисъл...луди им викат останалите, за да отбележат тази различност.. НЕнормални-различни от нормата.

# 1 614
  • Пловдив
А, че той и дон Кихот си е живял в свой собствен свят и си е вярвал.

Тези, които живеят по други светове и времена, не са нормални, да те светна . Те проблем си нямат, на тях им е добре там. Въпросът е, че са различни от всички, от обществото в широк смисъл...луди им викат останалите, за да отбележат тази различност.. НЕнормални-различни от нормата.
[/quote]

Така да бъде! Това причина ли е да я нападат? На сила да и вземат храната? Да се подиграват? Да и правят карикатури? Да я обиждат????? Да издевателстват с нея?
Я ми дай обяснение тогава как се наричат хората, които се подиграват и издевателстват над ненормален човек????????????? И кой е по-големия изрод в случая?

# 1 615
  • Сф
Е, Луна при все диагнози си е И гаднярка и неадекватна в поведението към околните.За чий да я търпят?Да не са в лудница?
ББ хубаво я беше изолирал, ама и хапчетата да и беше давал редовно Stuck Out Tongue

# 1 616
Значи ние трябва да й влизаме в “приказката” на Лудата Луна и да играем театри като нея??? Сериозни ли сте? Права е Тета,ако тя е нормална,щом си играе на приказки и си вярва,значи аз съм Ненормална,че живея в реала. 🙄
Аа сега пък тя стана ненормална,а пън другите виновни! 😳 Вие четете ли какви безумни неща пишете???! Издевателстват над нея?????! А когато тя си вее опашката напада ги,дразни ги,че и на бой налита това какво е????? Като е болна да си седи в приказката дето има милиони слуги,да й правят кафе,да й готвят и да не ни занимава с психичните си отклонения. Щом е в тази къща ще се съобразява. Спирам повече да коментирам,че почнах и аз да се чувствам сякаш съм в някаква приказка,но то това си е нормално де,не е тревожно. 🙄🤐

# 1 617
  • у дома...
Ако на един дразнител не му обръщаш внимание или не го провокираш нарочно, както правеха кликата, и той ще спре да ти обръща внимание. Ако всичк се бяха обединили в началото срещу Гущерица или Захажаева, сега Луна щеше да е готината, а те - лошите. Стига с тоя стаден принцип! Хора на по 30-40-50-60 години се оправдават с "Тя почна първа!". Че то това спира да действа още в първи клас. Ама нали важи принципа - няма лоша реклама.

С което не оправдавам Луна. Всеки от нас е в собствения си филм - като и харесва нека си го играе. Още от началото пълен и тотален игнор! И може да се окаже, че тя е по-нормална от тях, щом успя да извади на яве всичките им, меко казано, простотии.

# 1 618
Защо ББ нарича ямболският представител с личното му име по паспорт Господин, въпреки многократните му молби да го нарича Динко ? ББ отговори, че ще нарича участниците с имената им по паспорт. ОК. Но защо тогава същият този "принципен" ББ нарича лицето с имена по паспорт Димитър Ковачев, "Фънки" ? Какво е това "Фънки" ? И няма ли двойни стандарти спрямо участниците ? Всъщност само като се види, че тримата галеници на  ББ отидоха директно на финал, въпросът ми е риторичен.

Към питанията ти добавям още едно - защо ББ не нарича и Джино с истинското му име? М?

# 1 619
  • София
Вече сте изгледали промото. но и аз да дам онзи - директният линк към него.
         промото

Джино: Вие сте завистливи българи, в Чикаго, защото не можете да ми стъпите на малкият пръст 

Вече си изпуска нервите, както беше при скандалите му с Луна в предишният сезон, нищо че сега се прави на неутрален, а в някои ситуации, дори беше неин защитник. Харесвах го, но нещо този път се оплете в стратегиите си.

Общи условия

Активация на акаунт