Big Brother - Most Wanted - 2017 - Тема 4 (04.12 - 10.12)

• 148 048
  • 2 351
  •   1
Отговори
# 2 085
  • София
Такааа... изключително грозно е така да се хвърлят обвинения в национален ефир. Първо - струва ми се малко нереално Джино да е завлякъл толкова хора с пари, досега нито един от тях да не е споменал, че води дело или има някакви документи да докаже думите си. Все пак като се изтипосваш в ефир, поне подплати версията си.
Обаче въпреки това и на мен ми мирише на нещо гнило. Ситуацията може да е всякаква, но не ми вдъхва доверие.

Второ, нямам търпение да свърши цялата тая помия. Всяко чудо за три дни - още вторник ще сме забравили за "шоу"-то.

# 2 086
И тези хора са станали някъде през нощта в Чикаго специално да се обадят по телефона на предаването за да обвинят Джино за измами. Да бе много им повярвах. И откъде имат номера изобщо?

# 2 087
Лелее темата стана непоносима! Едните нападат Джино,но пък се чудят защо другите го защитават?Същото и за Динко. Така,както едните държат на тяхното,и другите го правят. Защо е нужно някой да е роднина,гадже,любовница на единия от двамата,че да си казва мнението и да го защитава?! Осъзнайте се малко и не прекрачвайте добрия тон,грозно е. 🤐

# 2 088
  • София
Ай, сега, откъде имат номера... откъдето го имат и българите тук. Ако са верни тея обвинения, роднините им тук ще са ги информирали, това е най-лесното.

# 2 089
Джино на никого не е бъркал в джоба, не е откраднал парите им. Като са тръгнали да заобикалят закона и да правят далавери, няма как да очакват законна защита. Затова са станали посред нощ и са увиснали на телефона, защото в Чикаго няма кой да ги чуе.

# 2 090
Далида, това, което описваш с договора и вземането на пари за "услугата" е незаконно тук, а вероятно и в чужбините. Във всеки договор в общите условия пише, че жилището не трябва да се преотстъпва на други хора, включително възмездно. За каква услуга говориш? За каква помощ?

Ами, не е така. Пренаемането/преотдаването на недвижим имот у нас става само след изричното позволение на наемодателя. В някои европейски държави има по-либерална уредба за наемното отношение. Например в Германия и Испания, няма пречки наемател по договор да предостави за ползване на 3-ти лица наетото жилище . Предполагам по същия начин е уреден този въпрос и в  САЩ и няма нищо незаконно с договора за наем, по който Джино е страна, а други са ползватели на въпросното жилище. Отговорността е за страните по договора, в случая Джино. Той спомена, че не са били плащани цели 4 месечни наемни вноски. Абе, типично по нашенски, направи добро, изяж...

Често споровете тук са породени от различното ниво и оттам различното възприемане на едни и същи факти. Все едно спорят първокласник и абсолвент и става безпредметно да се обясняваш на едни и същи, за едно и също.

Последна редакция: сб, 09 дек 2017, 22:25 от Либерта

# 2 091
  • София
Арте, не разбирам защо така яростно ми скачаш, все едно си лична приятелка на Джино. Той е един измислен герой, както и всички останали, и можем тук да си клюкарим и да си разсъждаваме както си искаме, защото ние с ме кибици, драги зрители и гледаме за разтуха да се забавляваме, а не за да се правим на големи защитници на тоя и на оня. Ако ще се караме, нека да е за сериозни неща, а не за тези лемингси (който е играл навремето една игра с едни глупави джуджета, дето им викаха лемингси, знае за какво говоря). Утре реалитито ще свърши, но ние пак ще сме си тук.

Това са си живи далавери, а щом са далавери, рано или късно ще излязат наяве, особено когато алчността надделее.

# 2 092
Току що попаднах на това:
Близък на Джино разкрива мамил ли е брадърът хора с пари
https://www.iwoman.bg/izvestna/show/Samo-v-iWomanbg-Blizyk-na-Dz … -pari-648700.html

# 2 093
Номерата за връзка с участниците бяха публикувани във ФБ, заедно с графика - кога кой ще отговаря на въпроси...
Защо не се обадиха директно на Джино, за мен също е неясно...звънят на Зорница Линдарева, за да й кажат на нея, че Джино бил крадец?
Посредническа дейност срещу комисионна  - ако се приеме, че е имало такава при наемането на въпросния апартамент - не само не е забранена от закона, тя е реална и общоприето регламентирана. Нарича се брокерство.
Колкото до сумите, които цитираха Господин и анонимните жени от телефонните обаждания - доказателства, съд и финална справедливост, наложена от съд. инстанция са обичайните форми на изясняване на ситуацията.
Другото са клюки и инсинуации.

За разпространението на подобни, повтарям, хм "невинни забавления" се носи отговорност.

На първо място - такава в случая трябва да се търси от екипа на шоуто, въвлечен или пък въвлякъл други в подобни деяния.
-------------------
Иначе - не мога да повярвам на очите и ушите си...Макар и всичко да се случва "алайв" по национална медия...

-----------------
Андариел - яростно? Ти ска(чам? Предпазвам те, в един по-широк смисъл..."Вероятно" и "струва ми се" като че ли  гнева замъглява обективната ти преценка.
Яростно и просташко скачане е да опиташ да обидиш нечия баба - в тази връзка не би било излишно извинение за намесената и прекръстена от теб моя баба.
Но не ми е важно.
Нито пък на нея.

# 2 094
Продължавате да чоплите, да ровите.
Нищо няма да разберете. Нищо. Не ви ли е ясно....
Ама дерзайте...кято нямате друга работа....

# 2 095
  • София
Е то тука само за Хорейшио има работа...
Ново 20 сега, сестрата на Динко предлагала пари срещу лъжа, какви са тези хора, какво е това общество? Не мисля, че съм от тази планета.

# 2 096
  • София
Гневът е твърде силна емоция, за да я хабя за някакви трети лица, които доброволно и срещу хонорар са влезли да се излагат в някакво реалити. Не съм обидила и ничия баба, защото изразът е такъв, а по същия начин можех да напиша и "на баба ти Фърчилото". Я, по-спокойно и по-сеирджийски подхождайте, има по-важни неща, за които да изпадаме в конфликти помежду си!

# 2 097
  • София
В тази тема всеки си изказва мнението, своето виждане по даден казус.
С нетърпение очаквам понеделник вечер и развръзката на целия цирк.

# 2 098
# 2 099
Арте, не разбирам защо така яростно ми скачаш, все едно си лична приятелка на Джино. Той е един измислен герой, както и всички останали, и можем тук да си клюкарим и да си разсъждаваме както си искаме, защото ние с ме кибици, драги зрители и гледаме за разтуха да се забавляваме, а не за да се правим на големи защитници на тоя и на оня. Ако ще се караме, нека да е за сериозни неща, а не за тези лемингси (който е играл навремето една игра с едни глупави джуджета, дето им викаха лемингси, знае за какво говоря). Утре реалитито ще свърши, но ние пак ще сме си тук.

Това са си живи далавери, а щом са далавери, рано или късно ще излязат наяве, особено когато алчността надделее.

Продължаваш да твърдиш, че това е далавера и че е проява на алчност.
Хората, които 4 месеца не са си плащали наема и в твоите очи са жертви на "далаверата" и "алчността" на Джино, нека първо да узаконят престоя си в САЩ и сами да си сключват договори, и да си наемат жилища.
"Далаверата" в момента в ББ я въртят Динко и кака му. Завъртяха компроматна война срещу Джино, с цел да го елиминират.

Общи условия

Активация на акаунт