Фермата 3 - 2017 г. - Тема 13 (04.12. - 10.12.)

• 72 299
  • 806
  •   1
Отговори
# 105
Гечо е тъпанар.
Защо не направи Станко, нали уж държеше на мъжката дума.
Алек - фермер .Пълен ужас.
Сега Алек дали ще направи мъжки дуел.

# 106
Алек фермер  smile3514

# 107
Tъпанарът Гечо трябваше като за последно да се изгаври с един от мъжете който не е един от "мъжкарите". Злобната му душица не издържа.
Последните четири фермера - Калоян, Алек, Калоян, Алек.

# 108
  • София
Досадно...сега ще видим как Алек ще се извърти да направи женски дуел. Нали зор Калоян да иде на дуел, да видим...

А това за Яни накрая беше... 🤢 Добре че е добра душа той, някой на мен това да ми го извърти, свитки ще му излезнат. 😄

# 109
  • София
Подозирам, че пак няма да праи Калоян да дуел, а ще направи женски, но иначе после пак ще опяват на Калоян, че само той не е бил на дуел.

# 110
Aй, честито на Бентлито. Ще е първият участник стигнал полуфиналите без дуел. И да не се прави на притеснена , че  е ясно - никоя няма да я избере. Вили или Ели, да видим коя повече мрази Ревъла.

# 111
Сериозно ли Гечко не си е удържал на мъжката дума? Че нали и на дуела вчера каза, че ще направи фермер този, който го победи...  Shocked
След малко ще лягам да гледам, затова толкоз се чудя. Simple Smile

# 112
Калоян е имунизиран за дуел.Яни снощи така викаше за тъпака Гечо,а той се подигра с него-багажа на оня псевдофутболистчето ще носи  #Cussing out

# 113
Подозирам, че пак няма да праи Калоян да дуел, а ще направи женски, но иначе после пак ще опяват на Калоян, че само той не е бил на дуел.
Калоян и да искат не могат да го пратят на дуел заради амулета.
Нали заради това побесняха.
Валерия си се докопа до финала ей така между другото.
Ама Алек не го казва това .
Много ме е яд  на този тъпанар Гечо.

# 114
  • София
Охх вярно, че е имунизиран, под афекта от Алек фермер съм изветряла. 😄

Е значи, да, дуелът ще е женски, сигурно Вила ще прати.

# 115
На Калоян нали му важи имунитетът и да го прати той ще се възползва от него. Даже ми е интересен казусэт дали Калоян може да бъде ратай, тогава дуелът със сигурност ще е женски.
Рев мрази най-много Вили и ревнува от нея 😁 и мисля, че ще е тя.

# 116
  • София
Да, да, забравих за имунитета.

Но за Валерия не съм съгласна, че се е промъкнала до финала, тя сама си спечели 6-7 или колкото бяха имулета за ратайство. Можеше някой да я дръпне като втори дуелист, но ги беше страх, защото е силна.

# 117
Не ми хареса как Марина се подмаза на Алек и Станко след като се разбра кой е новия фермер.

# 118
Калоян що играе за имунитет? Thinking

# 119
Калоян що играе за имунитет? Thinking
Може да е ратай.

Общи условия

Активация на акаунт