Фермата 3 - 2017 г. - Тема 13 (04.12. - 10.12.)

• 72 296
  • 806
  •   1
Отговори
# 90
Е то вътре за другото " П"/ непаричното/ бяха полудели Алек най вече и Яни до някъде.
Другите се държаха съвсем нормално.Защо слага под общ знаменател тоя.
Е то според Гечко други мъже вътре не е имало. А пък ”мъжкарите” Гинчев и Станко са обвързани.
Ааааа , значи само необвързаните полудяват по " П"
Другите са жеУезни.

# 91
Две неща които май не коментирахме от вчера:

- Колко пренебрежително се отнесоха двамата дуелисти към първата игра. С тези похилквания и подсмихвания ми станаха 5 пъти по-противни отколкото бяха преди това. Толкова се гордеят, че нищо не знаят и, че не искат да знаят. Четенето не е мъжкарско явно.

- Така ли ми се видя или Гечо отблъсна Калоян не искаше да си вземе довиждане с него? Малко конфузно ми се видя от далеч.

# 92
Може би са поокълцали видеото, под П много ясно визираше жени, има ли намесени жени нещата не стават или нещо от сорта...

Ако иде реч за пари, ще каже пари, на пари не е необходимо да се слага пегел. Сети уи се?

# 93
Две неща които май не коментирахме от вчера:

- Колко пренебрежително се отнесоха двамата дуелисти към първата игра. С тези похилквания и подсмихвания ми станаха 5 пъти по-противни отколкото бяха преди това. Толкова се гордеят, че нищо не знаят и, че не искат да знаят. Четенето не е мъжкарско явно.

- Така ли ми се видя или Гечо отблъсна Калоян не искаше да си вземе довиждане с него? Малко конфузно ми се видя от далеч.
  И на мен така ми се видя,но после се прегърнаха.

# 94
Е ако мъжете полудяват от " П" и ако не е парите а другото "П" защо и жените вътре да полудяват за него.
Сетихт уи се

А иначе колкото и гадно да звучи ще кажа в случая евала на Станко и Алек как бавно но хитро обработиха Гинчев и Гечо.Така се прави схема не като Ленчето.
Хем да не нарушиш правилата, хем лесно да премахнеш конкурент, галейки го пи егото.
Станко определено е на ти с правенето на схеми както във фермата така и извън нея. Тези обаче в истинския живот не му се получават толкова добре щом е лежал на топло. Виж във фермата е самороден талант.

# 95
  • Вестерос
    Не, влизаха като са 6 мин.години и избраха кои двама да са директни финалисти. После на живото на финала гласуваха за победителя.
    Сигурна ли си?' Нямам никакъв спомен изгонените участници да са гласували в самото студио на живо на самия финал. Те им показват гласовете на финала, но това гласуване се е състояло още като са били във фермата.  Трябва да си намеря последния епизод на миналия сезон за да си припомня.
    миии имам спомен, че два пъти гласуваха, един път кои да са на финал и един път за победителя.

Мери, това беше и моята реакция Grinning Елена май при Димитър е ходила на уроци, не при Мони Мандрата.

# 96
    • Другата България
    И пак за последната седмица остават седем човека.
    Лично на мен ще ми е интересно кой как ще отпадне, за да се сведе изборът до четирима накрая. Вече не знам на кои спойлери да вярвам и какво да си мисля. А и наистина ми се гледа дуел Алек - Станислав.
    Под каквато и да е форма, то е ясно, че няма да е като досегашните дуели.

# 97
    И на мен ми се гледа Алек - Станко. И най вече как Алек пада. Найс,а?

# 98
    • Вестерос
    Между другото отношението на Гечо и Тъпънко..ааа Стънко към алманаха е показателен за отношението на масата към знанието. В момента сред децата и тийновете се носи тенденцията да се правиш на тъп и да не учиш и така си по-куул, много е гот и си много як.

# 99
    • София
    Ще е гледка за милиони.  Heart Eyes

# 100
    Първия сезин не съм гледала , но гласуването на втория беше точно както е опсала Tiffany - първо влизат фермерите и гласуват за двама , които отиват директно на финал , после на самия финал пак гласуват , спомням си , че за мама Галя нямаше нито един глас (на финала ) , стана и тъжно Sad

# 101
    По ми се гледа как Станко и Алек падат от Яни и Калоян, без значение кой от кого, но пуста гаднярщина, искам да го видя, бе.  Twisted Evil  Joy

# 102
    • София
    Аз дори не помня, че Галя е била на финала.  Crazy Но пък точно 2 сезон нещо не ми допадна на мен и го гледах от време на време.

# 103
    Този пълен селяк във всяко едно отношение Гечо нямаше нищо общо с Райно. Първият беше добродушен селски човек, а този прост злобар с женомразки наклонности.

# 104
    Как, как успя Алек да стигне до финала?? Ако спечели накрая той, ще бъде голяма пародия!

Общи условия

Активация на акаунт