Фермата 3 - 2017 г. - Тема 13 (04.12. - 10.12.)

• 72 250
  • 806
  •   1
Отговори
# 75
  • Другата България
Така го подхлъзнаха Гечката двамцата с Алек с този алманах, че той дори не се усети.
И Гинчев подхлъзнаха по същия начин, за съжаление.  Peace
Вярно, за него забравих. Той може и да се е усетил, но късно е либе за китка....
Абе думата с П май не е пари, защото се самоцензурира, а една друга. Поне аз останах с такова впечатление. Водещите също бяха малко потрУсени  Laughing
Аз също останах с такова впечатление, че не е пари. Laughing

# 76
ПУтресена съм от изказването в 21: 40 мин.  Shocked

http://fermata.btv.bg/video/videos/gecho-gechev-zaminah-za-belgi … jat-normalno.html

Е, няма как да го харесем Гечо...
Мале, направих грешката да го видя. Няма такъв неземен простак...
Я кажете какво е казал че нещо не ми го отваря.
Казва, че не може да търпи някой да го командва. После каза, че когато е намесена буквата П, мъжете полудяват, жените - също, има предвид когато са намесени пари. Ако нямало парична награда, Фермата щяла е е много красиво предаване. Това гледах към тази минута, друго не знам. Simple Smile
Абе думата с П май не е пари, защото се самоцензурира, а една друга. Поне аз останах с такова впечатление. Водещите също бяха малко потрУсени  Laughing

Аз лично не разбрах какво искаше да каже с това П, но със сигурност не бяха пари, защото после започна да говори как фермата щеше да е по-красиво място ако ги нямаше тия пари. Peace

# 77
  • София
Според мен думата с П визираше нежната част от фермата:
Скрит текст:

# 78
ПУтресена съм от изказването в 21: 40 мин.  Shocked

http://fermata.btv.bg/video/videos/gecho-gechev-zaminah-za-belgi … jat-normalno.html

Е, няма как да го харесем Гечо...
Мале, направих грешката да го видя. Няма такъв неземен простак...
Я кажете какво е казал че нещо не ми го отваря.
Казва, че не може да търпи някой да го командва. После каза, че когато е намесена буквата П, мъжете полудяват, жените - също, има предвид когато са намесени пари. Ако нямало парична награда, Фермата щяла е е много красиво предаване. Това гледах към тази минута, друго не знам. Simple Smile
Е ако е това за парите е доста правВ карайна сметка точно този стремеж да се докопат до паричната награда показва черти от характера им който не са никак приятни .

# 79
  • София
Записвам се, през уикенда пътувах и петък не съм гледала, вчера от тук от там, колкото да видя кой печели. Ще наваксвам.  Grinning

# 80
Въобще не говореше за пари. Мъжете полудявали като видят буквичката ”п” вътре. После се усети каква глупост каза и заговори за пари и колко ще е хубаво предаването ако нямаше парична награда ала бала.

# 81
Веднага след това каза, че и жените полудявали от буквичката П, та не знам. Simple Smile Продължи веднага с приказките за паричната награда. Simple Smile

# 82
Интересно е дали ще разрешат на финалиста с най-нисък зрителски вот също да стане част от журито и да си пусне гласа за един от другите трима финалисти? Иначе не виждам друга причина да го изгонят още на старта на финала.

# 83
Е ако мъжете полудяват от " П" и ако не е парите а другото "П" защо и жените вътре да полудяват за него.
Сетихт уи се

А иначе колкото и гадно да звучи ще кажа в случая евала на Станко и Алек как бавно но хитро обработиха Гинчев и Гечо.Така се прави схема не като Ленчето.
Хем да не нарушиш правилата, хем лесно да премахнеш конкурент, галейки го пи егото.

# 84
  • Другата България
Въобще не говореше за пари. Мъжете полудявали като видят буквичката ”п” вътре. После се усети каква глупост каза и заговори за пари и колко ще е хубаво предаването ако нямаше парична награда ала бала.
Точно с такова впечатление останах и аз. Laughing
Е ако мъжете полудяват от " П" и ако не е парите а другото "П" защо и жените вътре да полудяват за него.
Сетихт уи се
За да замаже положението.

# 85
  • София
Интересно е дали ще разрешат на финалиста с най-нисък зрителски вот също да стане част от журито и да си пусне гласа за един от другите трима финалисти? Иначе не виждам друга причина да го изгонят още на старта на финала.
Ако финалът е като миналогодишния, няма как да стане, нали четиримата се състезават рамо до рамо през цялото време. А и всъщност гласуването на съфермерите не е от кой знае какво значение, гласът на зрителите е с най-голяма тежест.

# 86
Веднага след това каза, че и жените полудявали от буквичката П, та не знам. Simple Smile Продължи веднага с приказките за паричната награда. Simple Smile
Защото видя реакцията на водещите и веднага добави ”и жените полудяват по п”.

# 87
Е то вътре за другото " П"/ непаричното/ бяха полудели Алек най вече и Яни до някъде.
Другите се държаха съвсем нормално.Защо слага под общ знаменател тоя.

# 88
Е то вътре за другото " П"/ непаричното/ бяха полудели Алек най вече и Яни до някъде.
Е то според Гечко други мъже вътре не е имало. А пък ”мъжкарите” Гинчев и Станко са обвързани.

# 89

То пък всичко се излъчва там, сеш се?

Общи условия

Активация на акаунт