Фермата 3 - 2017 г. - Тема 13 (04.12. - 10.12.)

• 72 304
  • 806
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Ензим, Янии 😍

# 136
Благодаря, ПараСиемпре!!! Молитвите ми бяха чути и той го е спечелил!!! 😍

# 137
 Много ми хареса как Виолета и Елена имитираха Алек! Добре им се получи.

# 138
  • Варна
Моля кажете ми кой мъж спечели имунитет!

Яни нямя да като като първи дуелист категорично. Спечели си имунитет от ратайство. Там Алек ако има топки мъжки дуел да направи май единствения му избор май е Станко... или женски дуел, с което ще му се разкъса сърцето, че любимата му ще е под заплаха. Търпение нямам вече да му видя решенията.

# 139
Чухте ли Елена .
Каза че Алек два дни е вървял след Гечо и го е омайвал.
Явно мноого е искал да е фермер, въпреки че толкова се " изненада" че чак шапката си хвърли на масата.

# 140
  • София
Любимата му няма как да е под заплаха, защото Вили не би я избрала, Марина също, но и не вярвам да изпрати Марина ратай.

# 141
  • Пловдив
НА Алек не му е трудно да мисли, той избор няма. Няма как да ПРАТИ Калоян на дуел, а не би пратил Станко. Щеше да е друго, ако беше Яни без имунитет. Та, ще не ще, трябва да е жена. Глвдам Марина му се пише дружка, няма да е тя. Можеше да е Елена, ама няма да е и тя, Валерката няма как да е, кой остава... Хич не е трудно да го мислиш.
А на мен пък не ми харесват Ели и Яни и Вили как говорят зад гърба на хората и се подиграват. Това не съм го чула от мъжете, които всички мами тук плюят. Интересното е друго - какви ще бъдат правилата натам. И не мисля, че повече ще имат точно фермер и задачи, ще е друго от другата седмица.
П. С. За повечето от пишещите в темата  не беше изненада, че Алек е фермер, не виждам нужда да се е подмазвал, те тримата си бяха близки.

# 142
НА Алек не му е трудно да мисли, той избор няма. Няма как да ПРАТИ Калоян на дуел, а не би пратил Станко. Щеше да е друго, ако беше Яни без имунитет. Та, ще не ще, трябва да е жена. Глвдам Марина му се пише дружка, няма да е тя. Можеше да е Елена, ама няма да е и тя, Валерката няма как да е, кой остава... Хич не е трудно да го мислиш. А на мен пък не ми харесват Ели и Яни и Вили как говорят зад гърба на хората и се подиграват. Това не съм го чула от мъжете, които всички мами тук плюят. Интересното е какви ще бъдат правилата натам. И не мисля, че повече ще имат точно фермер и задачи, ще е друго от другата седмица.
О защото Станко и Алек никак не плюят хората зад гърба. Особено Станко който се опитва да дискредитира всички вътре включително и Маринка която пък сега им се бута все едно са първи приятели.

# 143

П. С. За повечето от пишещите в темата  не беше изненада, че Алек е фермер, не виждам нужда да се е подмазвал, те тримата си бяха близки.
Гечко и вчера каза, че е дал дума, мъжка, разбира се, да направи фермер този, който го победи. Mr. Green

Пандаани, точно, изобщо не клюкарстват и интригантстват "мъжагите" , никога.  Naughty  hahaha

# 144
  • София
Според мен е нормално да се плюят един друг, както хората отвън плюят политици, колеги, когато се приберат при семейството си. Така при тях те са си хем колеги, хем семейство и затова се получава. Отстрани изглежда все едно едни колеги обсъждат други колеги, но за тях е различно. Всеки го избива понякога пред семейството, там нямат такова, затова пред по-близките си.

# 145
Ами мен ме учуди и ядоса избора на Гечо.Нали уж мъжка дума даде, която мъжка дума му изяде главата на дуела.

# 146
А на мен пък не ми харесват Ели и Яни и Вили как говорят зад гърба на хората и се подиграват. Това не съм го чула от мъжете, които всички мами тук плюят.
Ако имаш предвид Станко, Гечо и Алек , нима забрави , че наричаха жените излишни ? Или представлението на Станко и Гечо пред Мустафа с осмиването на жените? Никой не е говорил повече против жените от Станко и Гечо, дори на Майора му направи впечатление, че жените са "смазани".
Не съм забелязала да "плюем" по мъжкарите, по скоро разчепкваме постъпките им , това което показват и това което се опитват да скрият и си казваме кое ни харесва, кое -не.  Плюене е да обиждаш без основание , а да кажеш, че Алек е злобен е обективно изказване. Разговора му Вал го доказва, тя го пита 'защо толкова си и набрал" и той си казА.

# 147
Ами мен ме учуди и ядоса избора на Гечо.Нали уж мъжка дума даде, която мъжка дума му изяде главата на дуела.

Ами явно мъжествеността на Алек го е омаяла повече от тази на Станко.

# 148
  • Бургас
Какви са правилата за финала, това е първата ферма, която гледам и не съм се ориентирала досега.  newsm78 Теоретично може ли Алек срещу Валерия да е накрая, т.е не са "еднополови" докрая  дуелите, нали? И за финала ли се пускат някакви смс-и?

# 149
Най-скучното предаване до сега - като на помен с тези спомени за отпадналите - толкова ли няма какво да дават?

Гечо пак оплескА работата с избора на фермер - що не сложи Станко  Фермер?

Сега единствения ход на ревльо да си разчисти мъжете е да прати Станко ратай за да извика Яни на дуел

Колко е злобен само спрямо Виолета, явно го е страх и се е усетил. че зрителите може да я съжаляват и да гласуват за нея...

Яни много сладък на снимката от ресторанта на Франческа - там където е седнал на стълбите

Общи условия

Активация на акаунт