Фермата 3 - 2017 г. - Тема 13 (04.12. - 10.12.)

• 72 340
  • 806
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Тоя епизод беше по-тъп и от избора за фермер на Гечо...

# 151
Така ли ми се стори или забравиха да говорят за Ивона?
Тази седмица ще е скучничка. Не вярвам нещо интересно да се случи.

# 152
На мен пък ми хареса епизода 😊 смях се със спомените им, това и в Сървайвър го правеха, извървявайки пътеката.
А, Дарина гушнала Библията е нещо, което дълго ще си спомням 😂😂😂

Най-малко ми харесва предстоящата част с идването на напусналите фермери. Да, по-динамични са епизодите, но почва едно подмазване, групиране, точно като змийско гнездо.

# 153
  • гр.София
Да си призная честно вече почна да ми писва от схеми и интриги и най-вече как на едни им е позволено, а на други не.
Алек се държи като собственик на Фермата и чак се сърди на другите, че не са всички на неговото мнение. Баси, колко са прости всички, че не вземат да се откажат в името на победата на германския бег! А го харесвах в началото. Още едно доказателство, че е добре да не си изграждам мнение за някого и като говедо да не го променям.
За мен Виолета е ратай заедно с Калоян- той има имунитет за дуел, не за ратай. Виолета ще извика Марина и ще я опука без значение от дуелите. Марина ще сложи 5 точки на Алманаха, но няма да стигне до него.
Мале, каква ясновидка съм:)

Последна редакция: пн, 04 дек 2017, 22:56 от Ирина Б.

# 154
Д
За мен Виолета е ратай заедно с Калоян- той има имунитет за дуел, не за фермер.
и това автоматично означава, че дуелът ще е женски защото няма как Калоян да е на дуел.
Тъпо!
Алек трябва да прати Станко ратай и той да дръпне Яни, ама надали им стиска - уж искат да ги махнат двамата с Калчо, ама не им стиска да ги викат на дуел. Ще мишкуват и ще чакат другите фермери да решат...

# 155
  • Вестерос
Какви са правилата за финала, това е първата ферма, която гледам и не съм се ориентирала досега.  newsm78 Теоретично може ли Алек срещу Валерия да е накрая, т.е не са "еднополови" докрая  дуелите, нали? И за финала ли се пускат някакви смс-и?
Върни се назад, сме го коментирали

# 156
  • Вестерос
Така ли ми се стори или забравиха да говорят за Ивона?
Тази седмица ще е скучничка. Не вярвам нещо интересно да се случи.
Даа, аз не чух и за Анита

# 157
Според мен са коментирали всички, но просто не е било интересно и пуснаха най-веселите истории.

# 158
Тая Валерия е голямо клише. Всичко, което говори ми е някак като наизустено, като нещо, което трябва да каже, за да изглежда умна Simple Smile
Това с Яни беше голяма гавра от страна на Гечо, ама и Иван нарочно го прочете така, че да подведе всички. Много оригинално, няма що! Аз не можах да чуя Алек какво каза, че има против Виолета. Ако на някой му се занимава, може да ми напише, ако не, аз ще пробвам утре да си го пусна.

# 159
Вили ако  е ратай и дуелист и иска да си го върне на Алек , като избира дуелист да постъпи като Гечо.
Да каже- " избирам Валерия.../ кратко мълчание/..да събере багажа на Марина.
Оня ще откачи.Може да е за малко но ще откачи .

# 160
Гледам само дуелите в неделя и то вършейки и нещо друго. Интересно ми е кой искате да победи? На мен Яни ми допада, защото е натурален. Нищо, че излага учителското съсловие с много незнание. Но за фермер става.

# 161
Вече мисля да превключвам канала когато дават Алек. Не го издържам вече. Толкова си е повярвал, че тази ферма му принадлежи и, че само той има право да коли и беси и ако другите не разчистват пътя към финала за него, бентлито и Станко значи са недостойни интриганти.
Направете само сравнение как Калчо си прие имунитета миналата седмица и как Алек реагира днес. Пълен комплексар. Много е жалък с тези хвърляния на шапката и това пъчене в стил "вижте ме колко съм велик".

# 162
  • Sofia
Темата ще преполови,аз още не съм се записала  Simple Smile
Ензим  bouquet

Тази вечер епизодът ми беше скучноват.Беше редно да се спомене по нещо за всеки отпаднал участник,според мен.Може и продукцията да го е орязала,но пак не е ок.

# 163
  • Варна
На Вел обясненията в любов и още по-натрапчивото присламчване от страна на Алек май нещо не и влияят добре при битките за имунитет. Миналата седмица коя я би в уж нейна битка, онова с пренасянето на яйцата, сега пък се изложи в рязането с трион. Повече очаквах сякаш от нея, като я гледах как цепеше дърва преди седмици бях готова и аз като нейния принц да се обзаложа, че конкуренция сред жените няма.... А то кво станааааааа... конкуренция, при това адски жестока. На нея много много не и пука, тя лежерно си го раздава сякаш, не е толкова обсебена от победата на всяка цена, но сега изведнъж сам може да се вкара в шах милинкия Алек ако направи женски дуел. Хихихихиххиии доволно потривам ръчички, ако не хубав дуел в неделя, поне до неделя алекови терзания, размисли и страсти ще гледаме.

# 164
Вили ако  е ратай и дуелист и иска да си го върне на Алек , като избира дуелист да постъпи като Гечо.
Да каже- " избирам Валерия.../ кратко мълчание/..да събере багажа на Марина.
Оня ще откачи.Може да е за малко но ще откачи .
Това много искам да го видя.  Joy

Марина ми става все по-неприятна, почти колкото Алек и Станко, дано Вили наистина я измете в неделя, ей така, на крачка от финала.  Twisted Evil
Поне за Янчо ми е спокойно, че няма да ходи на дуел, Калич - също, другите не ме вълнуват толкова.

Тръпна от вълнение как ли ще гласуват отпадналите участници другата седмица, искам Яни и Калоян да са двамата сигурни финалисти. Praynig "Дано, дано, дано!" Joy

Общи условия

Активация на акаунт